
سلام به تموم کی پاپر های ایرانی به کانال K-POP♪Åřɱÿ خوش اومدین. امروز میخوام براتون مفهوم کلمه هیت رو توضیح بدم. قبل از اینکه تست رو شروع کنیم حتما حتما لایک کنید و برام کامنت بزارید. این تست ویژه برنامه تست های چگونه آرمی بشیم هست.

اول از کلمه هیت شروع میکنیم. این کلمه همون طور که میدونید هیت دادن به معنای اینه که به یه گروه یا به یه آیدل بدو بیرا بگن. هیتر ها معمولا به چیز های پیش پا افتاده ای گیرمیدن. هیتر به کسی که به یه آیدل یا به گروه کی پاپ هیت میده میگن.هیتر ها به چیز هایی مثل زیبایی، هیکل ، رفتار، وزن، قد ، صدا، سن، استایل، چهره، تعداد طرفدار و کلی چیز پیش پا افتاده گیر میدن.

مثلا برای همه اینا یه مثال میزنم. برای زیبایی مثلا به چا اوون وو(عضوی از آسترو و بازیگر و مدل) کیم تهیونگ( عضوی از بی تی اس) جئون جانگ کوک(عضوی از بی تی اس) و لیسا(عضو ازبلک پینک) به این آیدل ها به خاطر زیبایی طبیعشون هیت میدن و میگن که این ها قبل از اینکه به اینجا برسن روی صورت هاشون عمل زیبایی کردن. یا مثلا میگن اینهمه زیبایی برای یه پسر مناسب نیست. و انواع هیت که با روح و روان ایدل ها بازی میکنه.

مثلا برای هیت برای هیکل و وزن آیدل ها دو سه تا نمونه خیلی خوب داریم پارک جیمین(عضوی از بی تی اس) و هواسا ( عضوی از مامامو) به این دوتا آیدل میگن چاقان و بد هیکلا و اصلا درست نیست که آیدل باشن و باید از گروه های بی تی اس و مامامو برن بیرون. این درحالی هست که هر دو آیدل هیکل ایده آلی داره و چاق نیست .حتی جیمین برای اینکه دیگه این هیت رو نگیره اوایل دبیو رژیم های خیلی سخت میگرفت. به طوری که حتی توی روز به اندازه نیاز بدنش هم آب نمیخورده. خودتون درک کنید دیگه آب نخوره چی میشه این رژیم های جیمین طوری بوده که توی یه هفته یه وعده غذای کامل نمیخورده. بخاطر همین رژیم جیمین الان بدنش ضعیف شده و نمیتونه تمرین های سنگین روی بدنش انجام بده جالبیش اینجاست که هیتر ها بازم ولش نمیکنن و بهش میگن تو ضعیف هستی و تو باعث میشی رقص اعضای بی تی اس به خاطر تو خراب بشه. ولی جیمین با این حال هم دست از ورزش کردن و تمرین و رژیم برنمیداره و غذاش از همه اعضا کمتره. جیمین توی گروه به کسی که بیشتر از همه تمرین میکنه معروفه که حتی جین گفته از این میترسه که جیمین سر تمرین کردن زیاد بمیره. پس هیترا یکم درکشون کنید این ها هم انسان هستن حق زندگی رو دارن. دوست دارن هر طوری که دوست دارن زندگی کنن. هواسا هم یکی مثل جیمینه با اینکه هیکلش خوبه ولی باز هم مجبوره به خاطر هیترا رژیم بگیره. اینا دو نمونه برای هیت به هیکل آیدل هایی بود که هیکل ایده آلی داشتن ولی هیترا میگن چاقان. و نفر بعدی جنی (عضوی از بلک پینک) هست که بهش هیت اینکه لاغر هست رو میدن. من واقعا هیتر ها رو درک نمیکنم به کسایی که هیکلاشون دقیقا روی فرم هست گیر میدن. اخه من موندم جنی به این خوش هیکل چرا باید لاغر باشه؟

برای هیت هایی که رفتار ایدل ها میدن مثلا میگن فلان ایدل به طرفدارش نگاه نکرد و بهش محل نداد در حالی که اون ایدل بیشتر از همه به طرفدارش توجه میکنه. چند وقت پیش این هیت رو به کیم تهیونگ (عضوی از بی تی اس) داده بودن و گفته بودن تو به طرفدارات محبت نکردی و بهشون نگفتی دوستشون داری پس تو از طرفدارات متنفری؟ مگه میشه؟ من خودم اگه یه کسی یه کارم رو تحسین کنه کلی خوشحال میشم بعد تهیونگ میلیون ها طرفدار داره بعد بیاد ازشون متنفر بشه؟ این حرف ها اصلا منتقی نیست. یا مثلا یه آیدل خیلی به طرفدار هاش اهمیت میده بهش میگن حتما یه کاری کرده که داره اینجوری میکنه تا پیش طرفداراش عزیز بشه. (حالت چهره هاتون رو میتونم تصور کنم)

مسئله بعدی سن ایدول هاست که این موضوع هم باری ایدول هایی که سنشون پایین تره هست و هم اونایی که سن با تری نسبت به بقیه دارن. مثلا به اونایی که کوچیکترن میگن که برده های کمپانی شدن و اونا شیطان پرستن. و به اونایی که سنشون مثلا بالای 30 هست میگن پیر شدن و صداشون خش داره شده و باید از گروه برن تا گروه مثل قبل باشه برای این دوتا ایدولی را یادم نیومد.

تا اینجا که اومدیم کی درباره هیت حرف زدیم بزرا یه کلمه هم به هیترا بگیم. " هیتر عزیز نمیخوام بهت بی احترامی کنم ولی بدون اینایی که بهت میگم حقیقته که نمیخوای بار کنی. میدونی چیه تو فقط داری با این کارت ارزش خودت رو میاری پایین اعضای گروه بی تی اس خیلی خیلی قوی هستن. از اون موقع که دبیو کردن تا الان بهشون هیت دادین به دلیل های مختلف، میدونم الان هم که بهشون هیت میدی به خاطر حسادت هست چون انقدر موفق هستن که اگه تو همین الان با کلی پول و پارتی تلاش کنی به اونجا نمیرسی چون ما فردا یه پله بالا تر از این هستیم و تو نمیتونی به اینجا برسی. پس دوستانه بهت میگم ارزش خودت رو پایین نیار." خیلی دوست داشتم این حرف رو بزنم که الان گفتم و خیالم راحت شد. (این عکس الکسو رو خیلی دوست دارم میدونم واسه چند سال قبله ولی دوازده تایشون خیلی قشنگه حیف شد 3 تاشون رفتن)
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
آقا بیتی اس خوب فقط یکی این گروه ناشناسای بی تی اس لاور رو جمع کنه/=
عالی بیدد
خیلی ممنون ❤❤💜💜
خیلی خوب کمکم کرد با اینکه یه آرمی هستم ولی این نکته ها رو خیلی دوست دارم و اطلاعاتم رو میبره بالا😇
عالییییییی😍🙂🤗
ممنونم