خوب اول روغن یا کره رو میریزیم(دقت کنین اگه روغ باید یک ق غ خوری بریزید اگه کره اس که یک چهارمش)
بعدش زرد چوبه.فلفل و اویشن و بریزین با رب گوجه یادتون نره نصف قاشق غذاخوری 😄
بعد بزاری یه سه چهار دقیقه باهم سرخ شن البته هین سرخ شدن همشون بزنین.وقتی سرخ شدن بعد یکی و نصفی از لیوانا که همه ایرانیا دارن(اسمش یادم نیس😂) آب بریزید تو همون ماهیتابه و چاشنی نودل و اضافه کنید و زیرش زیاد کنید تا جوش بیاد جوش که اومد نودل و بزارید توش و بهش نصف قاشق غذاخوری بهش آبلیمو اضافه کنین و زیرش کم کنید تا نودل باز شه وقتی نودل باز شد همش بزنین و یه ۵ دقیقه دیگ بزارینش البته زیرش کم باشه بعد بریزینش تو کاسه بخورید😐😃
عالی بود سید