10 اسلاید چند گزینه ای توسط: general انتشار: 3 سال پیش 42 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
من 8 ساله کمیک می خوانم ولی این کمیک ها برای خوانندگان جدید خوبند
10- I Killed Adolf Hitler
ناشر: فانتا گرافیک بوکس
نویسنده: جیسون
آرتیست: جیسون
گاهی اوقات سادهترین محصولات توانایی تبدیل شدن به بهترین محصولات را دارند. کمیک «من آدولف هیتلر را کشتم» که جیسون، کاریکاتوریست نروژی، وظیفه نوشتن و طراحی آن را ر بر عهده دارد، داستانی علمی / تخیلی با المانهای سفر در زمان است. این کتاب به یکی از بهترین کمیکهای مستقل دهه اخیر تبدیل شده است. داستان کمیک، زندگی آدمکشی را روایت میکند که در سفر زمان کرده تا آدولف هیتلر را پیش از به قدرت رسیدن بکشد. اما همه چیز طبق برنامه پیش نمیرود و طی اتفاقاتی، هیتلر به زمان حال میآید. نویسنده با قرار دادن یک داستان کوچک عاشقانه بین آدمکش داستان و نامزدش، به اثر خود المان طنز نیز تزریق کرده است. با اینکه دیالوگهای کتاب بسیار ساده هستند، اما I Killed Adolf Hitler یکی از غیر متعارف ترین و جذابترین کمیکهایی است که میتوان آن را خواند.
9- Y: The Last Man
ناشر: ورتیگو
نویسنده: برایان کی وان
آرتیست: پیا گوئرا و هنرمندان دیگر
یکی از موفقترین کمیکهای انتشارات ورتیگو که در دوران پسا-سندمن منتشر شد، کمیک Y: The Last Man، به نویسندگی برایان کی وان و طراحی پیا گوئرا بود که در سال ۲۰۰۲ به بازار عرضه شد. داستان کمیک، روایتگر زندگی مردی به نام یوریک براون است. یوریک، تنها مرد بازمانده کره زمین است. تمامی مردان کره زمین، طی یک بیماری واگیردار از بین رفتهاند و یوریک به آخرین مرد زنده دنیا تبدیل شده است. یوریک در کنار امپر سند، میمون خودش، به سفری برای یافتن ریشههای این بیماری و دلیل زنده ماندنش میرود.
دلیل موفقیت این کمیک، در کنار داستان غیر منتظرهاش، شخصیت یوریک است. به دلیل ذات سریالی کتابهای کمیک، کمتر پیش میآید که شاهد بزرگ شدن و بلوغ شخصیتها باشیم. اما قوس شخصیتی یوریک در این مجموعه ۷۰ شمارهای، گیرا، جذاب و ملموس است. طنز، غم و هیجان، همه در این داستان وجود دارند تا Y: The Last Man را به یکی از مهمترین و جذابترین کمیکهای تاریخ کند .
All-Star Superman
ناشر: دیسی
نویسنده: گرنت موریسون
آرتیست: فرانک کوایتلی
سال ۲۰۰۵، انتشارات دیسی تصمیم گرفت برای اینکه سوپرمن را برای طیف وسیعتری از مخاطبان جذاب کند، گرنت موریسون را استخدام کند تا روی یک داستانی جدید از مرد فولادین کار کند. این کمیک، که تلفیقی از شعر، نوستالژی و صحنههای اکشن فوقالعاده است، نامه عاشقانه موریسون به بزرگترین ابرقهرمان دنیای کمیک تلقی میشود.
داستان کمیک، روایت گر سوپرمن است که در حال سپری کردن روزهای پایانی زندگی خود است و سعی دارد که در این روزهای پایانی، بیشترین استفاده از زمان خود روی زمین را بکند. در این کمیک ۱۲ شمارهای، سوپرمن با استفاده از قدرت و هوش خود، دنیا را از تمام امراض پاک میکند، با تمامی دشمنان معروف خود میجنگد، عشق خود را به لوییز لین ابراز میکند و به خواننده را متوجه میکند که چرا به او لقب بهترین و بزرگترین ابرقهرمان دنیای کمیکها را اعطا کردهاند.
تلفیق نویسندگی فوقالعاده موریسون با طراحیهای فوقالعاده فرانک کوایتلی، کمیک All-Star Superman را کمیکی تبدیل کرده است که برای همیشه زاویه دید ما را به این شخصیت دوستداشتنی تغییر میکند. سوپرمن، در هیچ کمیک دیگری به این خوبی نبوده است و همین هم دانلود کمیک All-Star Superman را برای طرفداران این شخصیت ضروری میکند.
Sin City
ناشر: دارکهورس
نویسنده: فرانک میلر
آرتیست: فرانک میلر
به احتمال بسیار زیاد کسانی که در حال مطالعه این فهرست هستند، بهلطف دنیای سینما با Sin City آشنا هستند. اما اگر تنها ازطریق فیلم سینمایی با این مجموعه آشنا شدید، بدانید که کمیکهای شهر گناه، داستان دیگری است. دنیای نئو نوآر خونین که با خشونت پر شده است، یکی از پرجزییاتترین دنیاهایایی است که تا بحال در مدیوم کمیک و توسط فرانک میلر خلق شده است. سیاه و سفید بودن کل کمیک نیز به فضای نوآر آن کمک شایانی میکند.
دیالوگها و مونولوگهای فوقالعاده که به زیبایی هرچه تمامتر تمام روحیات شخصیتها را برای خواننده مشخص میسازند را بهعلاوه تصویرسازیهای فوقالعاده میلر بکنید تا متوجه شوید که چرا Sin City یکی از کمیکهایی است که نباید آن را از دست بدهید. امروزه، کمیکهایی با تصویرسازیهای مینیمال و فوقالعادهای مانند شهر گناه بسیار کم پیدا میشود.
The Killing Joke
ناشر: دیسی
نویسنده: آلن مور
آرتیست: برایان بلند
شاهکاری دیگر از آلن موری که در دهه ۸۰ میلادی بیش از هر نویسنده دیگری در دنیای کمیک، آثار فوقالعاده خلق کرده است. با اینکه بسیاری آلن مور را با آثاری چون ک مثل کینخواهی (V For Vendetta) و واچمن میشناسند، اما مور در دنیای ابرقهرمانان دیسی نیز مانند سوپرمن، گرین ارو و ویجیلانت نیز دستی برده است. اما کمیک جوک کشنده او، بدون هیچ شکی، دنیای بتمن و صنعت کمیک را برای همیشه دستخوش تغییر کرد.
در کمیک The Killing Joke، مور رابطه عجیب و جذاب بتمن و جوکر را به نحوی کندوکاو میکند که از آن پس، تقریبا تمام داستانهایی که با حضور این دو شخصیت نوشته شده است، از این کمیک الهام گرفته است. داستان کمیک بسیار سرراست است: جوکر، از تیمارستان آرکام فرار کرده است و کمیسر گوردون را دزیده است. بتمن در صدد نجات دادن گوردون است که همین مسئله او را به سمت یک شهربازی متروکه میکشاند. در همین هنگام، جوکر، یکی از خشنترین و ترسناکترین اقداماتی را که تا بحال در کتابهای کمیک دیده شده، انجام میدهد: او با تیراندازی به سمت باربارا (بتگرل و دختر کمیسر گوردون) او را از کمر به پایین فلج میکند. در طول داستان، مور سری هم به ریشههای شخصیت جوکر میزند و نشان میدهد که او چگونه از یک مرد به ظاهر عادی، تبدیل به یک آدمکش روانی شده است.
مور در این داستان، با تلفیق ذات آنارشیست جوکر با رویکرد سرد و منطقی بتمن، تعادل ایجاد میکند. به نظر میرسد برای خواندن کمیکی به تاریکی و هیجان درباره بتمن، پس از این کیلینگ جک، باید حالا حالا ها منتظر بمانیم. بدون شک این کمیک جوکر چیزی نیست که بخواهید آن را از دست بدهید!
The Vision
ناشر: مارول
نویسنده: تام کینگ
آرتیست: گابریل هرناندز والتا
کمیک The Vision که موفق شد در سال ۲۰۱۷ جایزه بهترین سری مراسم آیزنر را دریافت کند، بازگویی داستان The Vision با لحنی بسیار تاریک است. در این مجموعه، ویژن (که همگی با وی آشنایی داریم)، اندرویدی است که تصمیم میگیرد خانواده تشکیل دهد. اما از همان ابتدا، خانواده وی با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم میکند. مشکلاتی که خیلی سریع و در اولین شماره این مجموعه، خواننده با آنها آشنا میشود. این مجموعه ۱۲ قسمتی تحسین شده، روایت جنونی است که گریبان گیر خانواده او میشود.
The Punisher Max
ناشر: مارول
نویسنده: گارت انیس
آرتیست: هنرمندان مختلف
شخصیت پانیشر، یکی از شناختهشدهترین و خشنترین شخصیتهای دنیای کمیکهای مارول به حساب میآید. اما جالب است بدانید که در ابتدا، مارول برای اینکه این شخصیت برای خوانندگان کم سن و سال مناسب باشد، او را بهعنوان فردی نچندان خشن به بچهها معرفی کرد. سری MAX مارول، سری مخصوص بزرگسالان این شرکت است و زمانیکه پانیشر وارد این مجموعه شد، توانستیم با خوی خشن و فضای تاریک کمیکهایش آشنا شویم. گرت انیس، بهعنوان نویسنده این مجموعه، از شر لباسهای ابرقهرمانی پانیشر رهایی پیدا کرد و شخصیتهای نچندان جدیای را که درکنار وی بودند، حذف کرد. انیس، اسلحههای مختلف و مرگباری را برای پانیشر انتخاب کرد و طرز تفکر او را به فردی جامعهستیز تغییر داد.
در این مجموعه، فرانک کسل، فردی سالخورده است که در یک دنیای واقعی زندگی میکند. دنیایی که در آن هیچ سوپر هیرویی وجود ندارد و دشمنان اصلی قصه، بهجای ضدقهرمانهای جورواجور، قاچاقچیان مواد مخدر و قاچاقچیان بردگان جسنی هست. در این مجموعه ۶۰ قسمتی، پانیشر برای ادب کردن این افراد، آنها را سلاخی میکند. اما این اقدامات او، باعث شده که در داشتن یک زندگی عادی ناتوان بماند.
انیس، شخصیت پانیشر را از یک شخصیت تک بعدی کلیشهای، به شخصیتی فوقالعاده عمیق تبدیل کرده است. با اینکه کماکان میتوان این مجموعه را در زمره مجموعههای کمیکهای ابرقهرمانی برشمرد، اما روایت داستان بیشتر شبیه به داستانهای جنایی است.
Fables
ناشر: ورتیگو
نویسنده: بیل ویلینگهام
آرتیست: مارک باکینگهام و آرتیستهای دیگر
بسیاری از علاقمندان دنیای کمیک، به ادامه موفقیت انتشارات ورتیگو در اوایل هزاره سوم میلادی شک داشتند. اما کمیک Fables بیل ویلینگهام ثابت کرد که اگر ناشر ریسکپذیر باشد و از چاپ اثرات غیر متعارف واهمهای نداشته باشد، همیشه اثر فوقالعاده برای خواندن تولید خواهد شد.
شخصیتهای حاضر در مجموعه فیبلز، همگی شخصیتهای آشنایی هستند. سفیدبرفی، پینوکیو، سیندرلا و ... . ویلینگهام این شخصیتها را به دنیای مدرن آورده است. جایی که آنها در یک جامعه سری به نام فیبلتاون و در بخش غربی منهتن زندگی میکنند. اقدام دیگر ویلینگهام، روایت داستانهای مدرن و واقعی از این شخصیتهاست. وی با بردن خواننده به پشت صحنه سیاستهای حاکم بر فیبلتاون، آنها را با زوایای مختلف شخصیتی کاراکترهای دوستداشتنی و معروف ادبیات فولکلور میبرد. بهلطف شخصیتهای جذاب و دنیای فوقالعادهای که ویلینگهام خلق کرده است، کمیک فیبلز از داستانهای پریان فاصله میگیرد و به یک اسطورهشناسی مختص خود تبدیل میشود.
Watchmen
ناشر: ورتیگو
نویسنده: آلن مور
آرتیست: دیو گیبنز
اثری دیگر از آلن مور که باز هم یکی از شناختهشدهترین آثار این فهرست است. زمانیکه در سال ۱۹۸۶ آلن مور به همراه دیو گیبنز این کمیک ۱۲ شمارهای را منتشر کردند، هیچکس اقدام به روایت داستانی به این خشونت و پیچیده نکرده بود. دخیل کردن اخلاقیاتی که تمام انسانهای عادی درگیر آنها هستند در زندگی ابرقهرمانان، کاری بود که تا پیش از آن هیچکسی انجام نداده بود. در همان اولین صفحات کمیک، متوجه میشوید که مور و گیبنز سعی در ساختارشکنی در قواعد ژانر داشتهاند. داستان کمیک در رابطه با قهرمانی به نام کمدین است که از پنجره خانهاش به پایین پرت شده است و در طول این داستان، خواننده قدم به سفری برای رمزگشایی از مرگ وی میگذارد.
ابرقهرمانان دیگری نیز در این مسیر با ما همراه میشوند. دکتر منهتن، روشارک، نایت اول، سیلک اسپکتر و اوزیمندیاس که هر کدام برخلاف ابرقهرمانان معمول دارای رذایل اخالقی هستند، موردی است که واچمن را به یک اثر منحصر بفرد تبدیل کرده است. در این کمیک، قهرمانان همانقدر خطرناک هستند که دشمنان آنها خطرناکند.
کمیک واچمن مملو از نمادها و استعارهها است و به همین دلیل این اثر را به چیزی فراتر از یک کمیک بوک تبدیل کرده است. در سال ۲۰۰۵، مجله تایم، این کتاب را در فهرست یکی از ۱۰۰ اثر ادبی برتر قرن بیستم قرار داد.
V for Vendetta
ناشر: ورتیگو
نویسنده: آلن مور
آرتیست: دیوید للوید
باتوجهبه فهرست ما، شاید تیتر: فهرست آثار آلن مور، بهعنوان مناسبتری برای این مقاله تبدیل میشد! باز هم اثری دیگر از آلن مور، کمیک V for Vendetta (که به فارسی ک مثل کینخواهی ترجمه شده است)، از زمان انتشارش در سال ۱۹۸۲ تاثیرات بسیار زیادی را روی جوامع مدرن گذاشته است. علاوهبر فیلم بسیار خوبی که در سال ۲۰۰۵ از روی این کمیک ساخته شد، ماسک گای فاوکس نیز تبدیل به نمادی برای اعتراض شده است. تا حدی که گروه هکر انانیموس، این ماسک را بهعنوان چهره اصلی خود انتخاب کرده است. زمانیکه در سال ۱۹۸۲ این کمیک منتشر شد، تا پیش از آن هیچ کتاب مصور این چنینی وجود نداشت. کتاب که میتوان آن را تلفیقی از شخصیت بتمن و رمان ۱۹۸۴ جورج اورول دانست، نگاهی بدیع به دولتی میاندازد که تمام قدرت را در اختیار گرفته است و یک قهرمان تک و تنها، در صدد مبارزه با آنها است.
کمیک V for Vendettta اثری بسیار ثقیل است و نمیتوان الهاماتی را که مور از نویسندگانی چون اورول و هاکسلی گرفته است، در آن نادیده گرفت و با اینکه شخصیت V، نماد یک سوپرهیرو است، آلن مور هرگز کمیک خود را پر از صحنههای اکشن نکرده است. کمیکی داستان و شخصیت محور که بیشتر شبیه به یک رمان است تا یک فیلم.
10 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
4 لایک
جالب بود😍💥
من کمیک ویسلون رو خوندم خیلییی باحاله😃⭐
این کمیک ها واقعا خوبند من کمیک ویلسون را خواندم بد نیست