
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🍡🍦🍨🍭🍮🍩🍬🍫🍰🎂🍪🍤🍥
طرز تهیه پنکیک خوشمزه در خانه مرحله اول :برای تهیه یک پنکیک عالی ابتدا یک عدد تخم مرغ را در یک ظرف مناسب بشکنید سپس با کمک یک چنگال هم بزنید تا باز شود. مرحله دوم : هم اکنون باید شکر، نمک، وانیل را بهتخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا در تخم مرغ حل شود. مرحله سوم : یک لیوان شیر را به تخم مرغ اضافه کرده و هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند. مرحله چهارم : وقتی مواد اولیه شکل یکنواختی به خود گرفت آرد را از صافی عبور دهید و به موادتان اضافه کنید. دلیل استفاده از صافی این است که باعث می شود آرد موقع عبور از صافی باز شود و این کار کمک می کند تا مواد زودتر به یکنواختی برسد.
مرحله پنجم : پس از اینکه آرد کاملا ترکیب شد بکینگ پودر را به موادتان اضافه کرده و هم بزنید. مرحله ششم :روغن مایع را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. مرحله هفتم : وقتی به غلظت مناسب رسید باید مایه را 10دقیقه در دمای محیط نگهدارید تا بکینگ پودر تاثیر خود را روی مایه بگذارد. مرحله هشتم : هم اکنون باید با کمک یک ملاقه یا قیف شروع به ریختن مایه پنکیک در تابه کنید. مرحله نهم :دو طرف پنکیک را به خوبی سرخ کنید.
مرحله دهم : هم اکنون پنکیک های شما حاضر است می توانید با کمک شکلات ، کیوی، موز، توت فرنگی و هرچیزی دیگری که در اختیار دارید مانند عسل ، مربا و کره آن را تزیین و سرو کنید.
نکات مهم در تهیه پنکیک :غلظت مایه پنکیک باید طوری باشد که وقتی با ملاقه مقداری از مایه را برداشته و در ارتفاع 20 ساتیمتری از ظرف شروع به ریختن آن داخل ظرف میکنیم حالت کشسانی خود را حفظ کند و به اصطلاح مایه بریده بریده نشود.حرارت شعله گاز در میزان کیفیت پنکیک شما تاثیر گذار است و برای اینکه به میزان شعله مورد نظر دست پیدا کنید ابتدا چند نمونه پنکیک خیلی کوچک را تست بگیرید تا میزان شعله را پیدا کنید ولی به طور کلی باید شعله ملایم رو به کم باشد.
تاآموزشبعدیخدافظ
بای . . .
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی