
اینا فرضیه هستن یعنی معلوم نیست واقعیه یا الکی😐 ولی بازم عجیبهههههه😐

جهان ماتریکسی یا ماتریسی متخصصان فناوری و فیزیکدان های بسیاری وجود دارند که معتقدند فیلم نمادین “ماتریکس“ ساختهی ۱۹۹۹، در حقیقت یک فیلم علمی تخیلی نیست. طرفداران این نظریه ادعا می کنند آن چه به عنوان واقعیت تجربه می کنیم، در حقیقت، شبیه سازی رایانه ای عظیمی است که توسط هوش بسیار پیچیده تری در سطح بسیار بالا آفریده شده است.

سفر در زمان ایده ی سفر در زمان، قرن ها است که انسان را مسحور کرده است، و برخی فیزیکدان های مدرن باور دارند، این ممکن است حقیقتا عملی شود. برخی دانشمندان ناسا به این مسئله اشاره می کنند که شاید سفر در زمان از طریق “کرم چالههای“ خاصی که در نقاط مختلف فضا – زمان ایجاد شده اند، ممکن باشد.

خورشید سرد ستاره شناس آلمانی – بریتانیایی، ویلیام هرشل، به خاطر کشفیات فراوان و برجسته اش شهرت زیادی دارد، ولی وی خالق نظریه های علمی فراوانی نیز هست که امروزه کاملا احمقانه به نظر می رسند. برای مثال، وی معتقد بود سطح خورشید سرد و کاملا قابل سکونت، و مملو از موجودات بیگانه ای است که سرهای شان با میزان عظیم نوری که در سطح خورشید گسترده است، خو گرفته و هماهنگ شده است

سفید چاله ها می دانیم که سیاهچاله ها همه چیز را به درون خود می کشند؛ اما در طرف مقابل سفید چاله ها قرار دارند که برخلاف سیاه چاله ها، همه چیز را به بیرون پرت می کنند. با اینکه وجود سفید چاله ها هرگز اثبات نشده است، اما برخی از دانشمندان به وجود آنها اعتقاد دارند.

کاهش عمر جهان پروفسور لاورنس کراوس (Lawrence Krauss) چندی پیش اظهار داشت که با هر بار نگاه کردن ما به ماده تاریک، جهان را یک قدم به نابودی اش نزدیک می کنیم. بهتر است بدانید که فیزیک دانان اعتقاد دارند که ۷۰ درصد از کل هستی توسط ماده تاریک احاطه شده است. بر طبق این تئوری ما با مشاهده کردن هرچند کم ماده تاریک، جهان را بی ثبات می کنیم و از عمر آن می کاهیم.

جهان سه بعدی نیست. بر طبق این تئوری ما در یک برنامه ی کامپیوتری پیشرفته (مانند ماتریکس) قرار نداریم؛ در عوض ما در جهانی هولوگرامی زندگی می کنیم که توسط خود هستی به وجود آمده است. بر این اساس، زمانی که ما به آسمان خیره می شویم و به ستارگان می نگریم، در اصل به دیواری نگاه می کنیم که عکس ستاره ها و کهکشان ها بر روی آن قرار دارد.

فکر کردن برابر است با یک جهان دیگر این تئوری رویکردی متفاوت با سایر تئوری ها در خصوص تک جهانی و چند جهانی دارد. بر این اساس ما خود با افکار و تئوری هایی که ارائه می دهیم یک دنیای جدید می سازیم. این ما هستیم که واقعیت را به وجود می آوریم.

برخورد جهان با جهان های همسایه ی خود بر اساس تئوری Clashing Branes، پوسته ی دنیای ما که در یک بعد بالاتر از فضا قرار دارد، به طور مرتب با جهان های همسایه برخورد می کند. به این ترتیب هر از چند گاهی این برخوردها یک Big Bang را منجر می شوند که خود به خلق جهان های جدیدتری می انجامد

برخورد جهان با جهان های همسایه ی خود بر اساس تئوری Clashing Branes، پوسته ی دنیای ما که در یک بعد بالاتر از فضا قرار دارد، به طور مرتب با جهان های همسایه برخورد می کند. به این ترتیب هر از چند گاهی این برخوردها یک Big Bang را منجر می شوند که خود به خلق جهان های جدیدتری می انجامد

جهان کامپیوتری پیش تر در خصوص تئوری زندگی کردن ما در یک برنامه ی شبیه به ماتریکس صحبت کردیم؛ اما بر طبق این تئوری، خود جهان یک کامپیوتر است. در اصل سیاهچاله ها، کهکشان ها، ستاره ها و هر چیزی که در هستی وجود دارد به نوعی یک بخش از یک کامپیوتر بسیار عظیم است.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
عاااالی بر خلاف پست های بیشتر کاربر های اینجا باز هم بساز متشکرم کاش میشد تمام پست ها درمورد چیزهای ارزشمند باشه... راستی همه ی اینایی که گفتی ماتریکس رو قبول دارم با فکر کردن ما با فکر کردن فیزیکی اش میکنیم بارها برای خودم اتفاق افتاده... به تست منم سر بزن فکر میکنم زیاد دقیق نیست بیا ازمایشش کن منم چهار روز فقط طول کشید
ممنون🥺🌈
اره دارم پارت ۲ رو مینویسم
از نظر من هم جهان ماتیریکسی عه🙂
ولی اگه جهان ۳ بعدی نباشه و هلوگرامی باشه با عقل جور در میاد وگرنه شخصا اعتقاد خاصی به جهان تک بعدی ندارم
من میخواستم که بهت یه چیز بگم و نظرمو درمورد چندین جهان... اما همش پیام میدم تستچی حذف میکنه