بالاخره بعد یه مدت طولانی برگشتم و میخوام بگم چرا نبودم D:
درود!! احتمالا شمایی که این پست رو برای خوندن انتخاب کردین دارین فکر میکنین که «آرتفایت» چیه؟ آرتفایت یه رویداد سالانه ی هنره که همه میتونن وارد بشن و برای بقیه آثار هنری درست کنن (نقاشی،انیمیشن چه دو بعدی چه سه بعدی،کاردستی و...). این رویداد خوراک کساییه که اوسی دارن :)) این رویداد ۱ جولای(۱۰ تیر) شروع و ۱ آگوست(۱۰ مرداد) تموم میشه(ولی میتونین هر زمانی از سال وارد این سایت بشین و اکانت درست کنین) توی این رویداد شما و صد ها هزار نفر دیگه به دو تیم تقسیم میشین(خودتون میتونین تیمتون رو انتخاب کنین) و از ۱۰ تیر تا ۱ آگوست به اصطلاح به بقیه «حمـ.له» میکنین(اوسی دیگران رو درست میکنین). تیمی که امتیاز بیشتری بگیره برنده ی اون ساله
امسال سال خیلی جالبی بود، چون دهمین سالگرد این تفریح هنری بود و برعکس سال های قبل، بجای دو تا تیم سه تا تیم داشتیم:کمدی،تراژدی و معمایی(معلومه که من تیم معمایی رو انتخاب کردم🌚)
خودم فکر میکنم که به عنوان کسی که اولین سالش توی این رویداد ها بوده، به مقدار خوبی تونستم حمـ.له کنم(۲۸ تا حمـ.له به ۸۹ تا اوسی/پت) و بله، میتونین به چند نفر همزمان یا به یه نفر چند بار حمـ.له کنین و اگه توی سایت سرچ کنین، میتونین حیوون های خونگی واقعی برای حمـ.له کردن پیدا کنین(۲۸ تا از ۸۹ نفری که کشیدم/درست کردم گربه های خونگی بودن)مثل گربه،سگ،پرنده و حتی اسب و خزنده (عکسی که میبینین حمـ.له هایی هستن که از نتیجهشون بیشتر راضی بودم)
و فقط شما نیستید وقتی به کسی حمـ.له میکنین، این احتمال وجود داره که شخصی که مد نظرتون بوده ازتون به اصطلاح «انتقام» بگیره و اوسی شما رو براتون درست کنه(خود من حدود ۱۵ تا انتقام و یه حمـ.له ی بدون انتقام به دستم رسید که خیییلی خفن بودن، دو تاشون انیمیشن بود😃) عکسی که میبینین سه تا از انتقام هایی هستش که دیگران زحمت کشیدن و از اوسی هام درست کردن هر چقدر بیشتر حمـ.له کنین یا توی رویداد فعالیت اجتماعی داشته باشین، احتمال اینکه یه دست سازه ی خفن از کسی بگیرین بیشتره
یه چند تا چیز کوچیک که قبل از ورود به این رویداد لازمتون میشه رو بگم: ۱- این رویداد انگلیسیه و پیشنهاد میشه که برای راحت تر شدن تجربهتون یکم انگلیسی بلد باشین ۲- شرکت کننده ها و برگذار کننده های این رویداد به شدت ضد هوشمصنوعی هستن(حق میدم). به هیچ عنوان برای هنرتون از هوشمصنوعی استفاده نکنین یا کار های دیگران رو به هوشمصنوعی نفرستید (هوشمصنوعی با استفاده و دزدی از کار های هنرمند های انسان تصویر سازیش رو پرورش میده😕) ۳-وقتی کسی بهتون حمـ.له میکنه ازش تشکر کنین و بهش انرژی مثبت بدین☺️(مگر اینکه هوشمصنوعی یا ضدقوانین سایت باشه،در این صورت اون سازه رو گزارش بدین) انقدر درباره ی آرتفایت توضیح دادم که نگفتم چه تیمی برد🤡 بنده در تیم معمایی بودم و حدود ۳-۴ هزار امتیاز بدست آوردم، ولی به گمونم اعضای تیم های دیگه فعال تر بودن و معمایی آخر شد🌚(کمدی اول و تراژدی دوم شد)
بعد از ده آبان که سایت از حالت استراحت دربیاد چمیشه؟
همه باز هم میتونن شخصیت های جدید بارگذاری کنن،اکانتشون رو ویرایش کنن و به گمونم علاقهمند های جدید تر اکانت بسازن
عالی فقط درست متوجه نشدم . تو حمله دقیقا چه کار میکنیم؟
ببخشید اگه میشه دقیق یاد بده
اوسی دیگران رو یا نقاشی میکنیم، یا میسازیم(عروسک و مجسمه و اینا)
هدف اینه که به شخص/شخصیت مورد نظرمون دست رنجمون از اون شخصیت رو بدیم(ببخشید اگه نتونستم درست توضیح بدم🥲)
آها مرسی که گفتی 😊
عاااا چه باحاللللل😃
چه خفنننننننن✨
بعبغ اسلییب فقط اسم سایت چیه؟🤓💞
آرتفایت.نت
فقط یکی گفت که نمیتونه اکانت بسازه(احتمالا بخاطر حالت «فقط گردش») اگه دیدی اینطوری میشه یه مدت صبر کن تا از این حالت دربیاد😅
آقا من رفتم کاربری بسازم، پس چرا بسته س!!!!!!؟؟؟؟😭😭😭😭
سایته تو حالت «فقط گردش» قرار داره(برای استراحت ادمین های سایت) احتمالا یکم طول بکشه تا بتونی اکانت بسازی🫠(من نمیدونم اگه امکان ساختن اکانت تو این مدت هست یا نه😭)
اوکی، حله🐱👌
چه جالب
عالی بود✨
چه باحاللللل
عالی بود✨✨
عالیییی
💖👏🏼