سلام به طرفداران سونیک و دیگر عزیزان و کسانی که چیزای ترسناک دوست دارند!👋 در اینجا میخوام انواع سونیک ای اکس ای ها رو معرفی کنم و سعی میکنم زیاد طولانیش نکنم. 🙏 !نکته : این داستان ها همه تخیلی و ساختگی ان، اگه کسانی هستند که اونقدر از چیزای ترسناک خوششون نمیاد هیچ اجباری نیست که اینو مشاهده کنید.!
اول از کسی شروع کنیم که این سری کوچیک رو شروع کرد : "Refactor/ریفاکتور" میشه گفت یه ای اکس ای باستانیه که خیلی قبل تر از خود "Sonic EXE" اومد و همه ی ای اکس ای های دیگه از اون الگو گرفتن و ساخته شدن به معنی دیگه اینکه اون باعث شروع همه اینها بوده.
"Blue Pendrive/پن درایو آبی" این درباره ی یک USB آبی رنگ است که حاوی یک نسخه خراب و مخرب از بازی Sonic هست که باعث آس-یب و مرگ احتمالی کسانی میشه که اون رو بازی میکنند، و قدمت آن به قبل از فایل اجرایی معروف تر Sonic EXE برمیگرده. داستانش اینطوریه که یه نفر این USB رو توی دست دوستش پیدا کرد که درحال مرد-ن بود و بدون اینکه متوجه خطر اون باشه، گرفت و بازیش کرد و فهمید که به چه دلیلی دوستش اونطوری شد.
"2011x" همون سونیک ای اکس ای هستش که همه ما میدونیمش، اون دوستاره باهات بازی کنه و مجبورت کنه که یکی یکی هر سه کاراکتر (یعنی Tails و Knuckles و DrRobotnik یا همون Eggman) رو بازی کنی نوبت به نوبت، و فکر کنم میدونید برای تیلز و بقیه شون چه اتفاقی میفته در آخر اگه دیده باشین، بصورت بسیار ساده اونارو "از بین میبره" با روش های خشونت آمیز. و از اینجا هستش که شروع میشه... اسمه واقعی او هستش "X" و اینکه بعد از مدتی او به بازی سونیک برخورد، بخاطر علاقه ی زیادی که به اون پیدا کرد برای خودش یک بدن سونیک درست کرد و اونو در کنترل خودش گرفت و با اینکار، بازی خودش رو درست کرد و بقیه بازیکنان رو دعوت کرد. اسم بازی بود، "Sonic2011" یا همون "Sonic EXE".
"Lord X/لورد اکس" (یا همون X)، درواقع خود 2011x هستش ولی بزرگتر و باتجربه تر شده و هنوزم یا حتی بیشتر از قبل دوست داره فقط یک همبازی داشته باشه (یعنی خود شما) و با این حال هنوز بیشتر عادت های قبلیشو داره، و این کاراکتر رو میشه در بازی "Sonic EXE : Pc Port" یا در اصل "SONIC - PC" دید. (اون یه فرم واقعی هم داره که توضیح اون یکم گیج کننده میشه)
"No More Innocence/دیگر بی گناهی نیست" یه روح ژاپنی یوکای (Yokai) است که بصورت ساده، او هدفش اینه که از احساسات مثبت کسانی که سن کمی دارن استفاده کند تا خودشو حفظ کنه از طریق بازی سونیک و این باعث میشه که اونا بیشتر به بازی سونیک وابسته بشن تا جایی که اونا مع*تاد بازی سونیک میشن.
"Fatal Error/خطای مرگبار" یک ویروس هوش مصنوعی مخربه که بسیار قدرتمنده و هدفش فتح هر چیزیه که وجود داره. هدف اصلی اون شکست دادن خالق خودش Fatal Prime هست و از تمام کدهایی که در دسترسش هست استفاده میکنه تا به هدفش برسه. داستان آنچنانی نداره، ولی اون از یه دنیایی به اسم "Fatalverse" میاد، با کسانی که شبیه به اون هستند. این کاراکتر با گیرانداختن سونیک، خودشو وارد بدن سونیک کرد و ازش برای همین هدف ها استفاده کرد.
"Sonic OMT" میتونم به راحتی بگم یکی از ترسناک ترین و خشو-نت آمیز ترین ورژن سونیک ای اکس ای هستش، یعنی گول ظاهر الانشو نخور چون یه دفعه پشتتو میکنی اونور بعد دیدی تبدیل شد به یه شیطان 100 متری که اصلا نمیشه بهش گفت "سونیک" 😭. به غیر از اون این سونیک درواقع یه انگل شیطانیه که اومده و شکل سونیک رو گرفته و اون روح هایی که در بازی اون وجود دارن رو "مدام به روش های مختلف از بین میبره" و تغییر شکل های غیرقابل باوری میده، و هر کس دیگه ای بازیشو انجام بده، جون اونو میگیره و به یکی از کاراکترهای سونیک منتقل میکنه. اونو میشه در بازی "Sonic exe One More Time/سونیک ای اکس ای : یک بار دیگه" دید، ولی واقعا دل و جرعت میخواد، نگی نگفتما.
"END/پایان" یکی از جدیدترین و جالب ترین ای اکس ای هاست، بزارید داستانشو توضیح بدم. ایشون از بازی سونیکی به اسم "Green Mountain" میاد، اولش شما با کاراکتر سونیکی که از ظاهر اول چشماش بسته است شروع میکنید، و یک هدف مشخص دارید، "از کوه سبز بالا برو." و وقتی که اینکارو انجام میدید و به بالای کوه سبز میرسید، اون وقت با این کاراکتر آشنا میشید، هیچی نمیگه، خدا بازی درنمیاره، فقط...ایستاده، بعد یک دفعه شروع میکنه به حمله کردن و وقتی که شکستش میدی...سونیک ایست میکنه، بازی ولی هنوز تموم نشده، چون بعد از چند دقیقه یه دفعه بعضی از جزئیات پس زمینه پاک میشه، و بعد خود سونیک تبدیل میشه به "END"، بعدش همین روند تکرار میشه، یه سونیک دیگه میاد و داستان اول اینطور پیش میره. خیلی واقعا خودم از این شخصیت مرموز خوشم اومده، حتی خود سارندش هم بصورت مرموز اینارو انتشار کرده.
"NeedleM0use/نیدِل ماوس" (از نظر من یکی از ترسناکترین ای اکس ای هاست) درواقع اسمش سارا عه که روحش روح دختر جوونی بود که در یک دعوای خیابانی "از بین رفت" و در نسخه ی بتای مجموعه بازی های سونیک گیر افتاد و با پخش مداوم "از بین رفتنش" در حالی که موجود دیگه ای به اون چشیدن طعم انتقام گرفتن رو میداد، آخرش ذهن سارا از کار افتاد و 30 سال بعد برای انتقام گرفتن از دوستان سابقش دست به ق*تل زنجیره ای میزنه. البته او از اون به بعد دوستاشو مقصر میدونست و یکی از اونا به اسم "Luther/لوتر (لوفر خونده میشه)" که اولین قُر-بانی سارا بود که به درون بازی کشیده بشه و نقش تِیلز رو بگیره ولی برعکس خیلی از داستان های دیگه اینبار فرق داره، او به خودش قول داده تا از همه محافظت کنه و او کاراکتر اصلی این سری از سری ترسناک سونیک به اسم "NeedleM0use" هستش.
"Sonic EYX/سونیک ای وای اکس" یه سونیکی است که عضوی از گونهی ناشناخته از موجودات زنده هست که با انگل هایی که بدنشان را آلوده میکرد آتش بس بیولوژیکی برقرار کرده و حالا با همان انگل ها در بدن خودش متولد شد. این کاراکتر از بازی "Sonic the Hedgehog: Editable ROM" یا "سونیک : رام قابل ویرایش" می آید، هنوز داستان خاصی براش درست نشده مثل "NeedleM0use" یا مثل "Green Mountain" ولی پتانسیل زیاد و خوب اون رو داره از نظر من. ایشون معمولا وقتی وح-شی میشه که گشنه هست و کسانی که توی دنیا خودش هستند رو شکار میکنه.
2017x (یا اسم واقعیش که هست "The Broken Face/صورت شکسته" و یا به اسم "sonic" که با همون علامتا نوشته میشه.) فکر کنم شاید این سونیکو دیده باشید قبلا، یا نه، در هر حال ایشون شکل سونیک رو گرفته و برعکس 2011x فکر میکنه خود سونیکه، خود واقعیش و اگرچه او ادعا میکنه که سونیکه اما هنوز ویژگی های اصلی سونیک رو به طور کامل تشخیص نمیتونه بده و به کارهای افراطی و فریبکارانه متوسل میشه، و اگه کسی باورش نکنه، اونو از بین میبره. جالب اینجاست که اگه 2017x، سونیک واقعی رو ببینه به احتمال زیاد دچار فروپاشی رو-انی میشه چون میفهمه که سونیک واقعی نیستش. بعدشم اینکه او یجورایی از سرامیک ساخته شده و شکل میگیره.
حالا اصن اینارو تو کدوم بازی میتونیم پیدا کنیم؟
راستی عالییییییی بودددددد
بسیار ممنون
اون اولیه و اون خطای م-ر-گ باره (فکر کنم) بازیی ندارن فعلا، ولی بیشترشون رو گفتم از چه بازیی میان.
حتی اسم او کاراکترو کنارش "Game" بذاری توی سرچ بازی رو میاره و معمولا اونا توی Game Jolt منتشر میشن.
ولی مثلا بعضی ها بازی اصل ندارن ولی خیلی معروفن و یه نمونش 2017x عه.
یکی که جدیدا ازش بازی درست شده همون فلش آبیه هست. اسلاید دومیه.
فوق العاده👌
ممنون!
مـ.ـر*گ امی EXE رو دیدین تو گوگل💀
واقعا ترسناکه خودم خیلی بچه بودم اولین بار دیدم🙂🗿🤡
قبول دارم واقعا
عالی اصلا
بسیار ممنون!
خسته نباشی خیلی خفن بودن دمت گرم🛐
ممنون. ❤
ایوللل یکی از این دلقکا پست ساختتت🤡🤡🤡
!!!
اصلا انتظارشو نداشتم که اینجا ببینمت. 😅🤡🤡
عه فانگ🤡🫵
چقدر همشون جز پن درایو و پایانی زشتن😔😂
قبول دارم
همون اولشم از یه سی دی یکی از داشتاناش محبوب شد. 💔
کنجکاو شدم دربارش خیلی🌚😂
قیافه پن درایو آبی یه جوریه انگار کمک میخواد🥲😂
تازه بدتر از اینشم بوده 😭
ای خدا😂💔
Sonic OMT"
-
این از قیافشم مشخصه