2 ماه پیش 4 اسلاید 86 مشاهده
اشتراک گذاری

توجه!

محتوای این بخش توسط کاربران تولید می‌شود. پیش از انتشار، محتوا به‌صورت سیستمی یا توسط ناظرین بررسی می‌شود، با این حال این بررسی به منزله تضمین کامل صحت، مشروعیت یا عدم تخلف محتوا نیست.
مسئولیت نهایی مطالب منتشرشده بر عهده کاربر تولیدکننده آن است. در صورت دریافت گزارش یا احراز تخلف، محتوا اصلاح یا حذف خواهد شد.

از همین سازنده

نظرات بازدیدکنندگان (17)
  • زیباااااا

  • دوست شیم؟

  • فرند؟🤝

  • اما آه ای دوست من،چطور می‌توانم باور کنم همانی که با قلم در دستش به کلمات جان می‌بخشد خود خاکستری بی روح باشد؟آیا می‌خواهی بپذیرم او در واقعیت هم به خیال خود کسل کننده می‌باشد؟
    جوابی دارم هرچند اگر در نظرتان نباشد،اما گمان می‌کنم خاکستر نام این جهان هم راهکاری برای رهایی از مردمان یافته و در پناه کلبه‌ای از جنس نوشته هایش می‌نوازد آوای کلمات را.

    • متن زیبا و دلنوازی بود...
      ازتون ممنونم که وقت گذاشتین و نوشتینش

    • شما لطف دارید.
      نتونستم از کنار فردی با این خصوصیات بی تفاوت گذر کنم و خوشحالم اینکارو نکردم

  • روزی از روزهایم،زمانی که بودم تا باشم؛هاله‌ی سپید رنگی را مشاهده کردم،نغمه موسیقی به دنبال آن هاله می‌رقصید و آزادانه پرواز می‌کرد.
    احساسی که در تاریکی تاریخ زندگی‌ام گم گشته بود، باری دگر به من هدیه داده شد.
    در تلاش برای یافتن مبدا هاله‌ای از جنس معنا و زندگانی به خاکستری رسیدم،خاکستری که خود را “حوصله سر بر” و “غیرقابل تحمل” معرفی کرد.
    گویی از رقص نغمه‌های موسیقی گیج شده باشم در آن لحظه چیزی نتوانستم بگویم.

    • هاله و لغزش نرم موسیقی اما نه از سوی خاکستر، که انعکاسی از روح تابان خودش بود
      چشمان پرنور او، هرگز نمیتوانست بی‌رنگی و تیرگی خاکستر را همانطور که بود، ببیند
      شاید در مردم چشم او همگان رنگین میشدند ، فارغ از حقیقت خاکستری‌شان

    • با هر بار خواندنش لبخندی نو بر لبانم می‌نشست،اشتباه نمی‌کردم،واقعا هم قلمتان به کلمات زندگی می‌بخشد.

  • چقدر قشنگ مینویسی
    واقعا قلمت گیراست و از خوندن بیوت لذت بردم😭
    عجیب اشتراکات زیادی داریم، هرچند من هنرمند نیستم مثل شما

  • زیباترین بیویی بود که خوندم🌻

برای مشاهده و ثبت نظر لطفاً وارد حساب کاربری خود شوید.