
در ادامه با مغذی ترین میوه های جهان آشنا شوید.
. گریپفروت گریپفروت جزء یکی از سالمترین مرکبات به شمار میرود. این میوه علاوه بر اینکه منبع خوبی از ویتامینها و مواد معدنی است، توانایی شگفتانگیزی در کمک به کاهش وزن و کاهش مقاومت به انسولین هم دارد. برای مثال، مطالعهی انجام شده بر روی ۹۱ نفر نشان داد که افرادی که قبل از وعدهی غذایی خود نصف یک عدد گریپفروت تازه خوردند، نسبت به افرادی که این میوه را نخوردند، ۱٫۳ کیلوگرم کاهش وزن داشتند.
۲. آناناس یک فنجان آناناس، ۱۳۱ درصد از نیاز روزانهی بدن به ویتامین C و ۷۶ درصد از مقدار لازم روزانهی بدن به منیریم را تأمین میکند. در میان میوههای استوایی، آناناس از نظر مواد مغذی مثل یک سوپراستار میماند. یک فنجان آناناس، ۱۳۱ درصد از نیاز روزانهی بدن به ویتامین C و ۷۶ درصد از مقدار لازم روزانهی بدن به منیریم را تأمین میکند. این میوهی استوایی «بروملائین» هم دارد که ترکیبی از آنزیمهایی است که به دلیل دارا بودن خواص ضدالتهابی و تواناییشان در هضم پروتئین شناخته میشوند. مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی عنوان میکنند که بروملائین ممکن است از بدن در برابر سرطان و رشد تومور محافظت کند.
. آووکادو آووکادو میوهی نه چندان شناخته شده و گران در ایران است که با بیشتر میوههای دیگر تفاوت دارد. بیشتر میوهها کربوهیدرات بالایی دارند، در حالی که آووکادو کربوهیدرات کم اما چربیهای سالم زیادی دارد. بیشتر چربی موجود در آووکادو، «اسید اولئیک» است، که یک نوع چربی تک غیراشباع بوده و با کاهش التهاب و بهبود سلامت قلب در ارتباط است. آووکادو علاوه بر چربیهای سالم، سرشار از پتاسیم، فیبر و منیزیم هم است. یک عدد آووکادو ۲۸ درصد از نیاز روزانهی بدن به پتاسیم را برطرف میکند. مصرف کافی پتاسیم با کاهش فشار خون و کاهش خطر سکته ارتباط دارد.
۵. سیب سیب آنتیاکسیدانهای موجود در سیب میتوانند سلامت قلب را بهبود ببخشند و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، سرطان و آلزایمر را کاهش دهند. سیب جزء پرطرفدارترین میوهها محسوب میشود و به شدت مغذی است. این میوهی مفید مقدار زیادی فیبر، ویتامین C، پتاسیم و ویتامین K دارد. همچنین مقداری ویتامین B برای بدن تأمین میکند. مطالعات عنوان میکنند که آنتیاکسیدانهای موجود در سیب میتوانند سلامت قلب را بهبود ببخشند و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، سرطان و آلزایمر را کاهش دهند. مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی، فعالیت آنتیاکسیدانی در سیب را با افزایش تراکم استخوانها مرتبط دانستهاند. یکی دیگر از فواید قابلتوجه سیب، «پکتین» (pectin) موجود در آن است. پکتین نوعی فیبر پروبیوتیک است که باکتریهای خوب در دل و روده را تغذیه کرده و به بهبود گوارش و سلامت متابولیکی کمک میکند. میتوانید برای خوشطعمتر شدن سیب، روی آن مقداری دارچین بریزید.
لیمو لیمو هم در لیست سالمترین میوههای جهان قرار میگیرد، چون ویتامین C زیادی دارد. این میوه ممکن است به دلیل تواناییش در کاهش لیپیدهای خون و فشار خون، به طور ویژه در بهبود سلامت قلب مفید باشد. بر اساس یافتههای موجود از مطالعات حیوانی، محققان عنوان کردهاند که ترکیبات گیاهی موجود در لیمو میتواند به پیشگیری از اضافه وزن کمک کند. مطالعات دیگر به این نتیجه رسیدهاند که اسید سیتریک موجود در لیمو، توانایی درمان سنگ کلیه را دارد.
پرتقال ترکیبات گیاهی موجود در پرتقال مانند فلاونوئید، کاراتنوئید و اسید سیتریک، مسؤول خواص شگفتانگیز آن برای سلامتی هستند. پرتقال یکی از معروفترین، مغذیترین و سالمترین میوههای جهان است. خوردن یک عدد پرتقال متوسط مقدار قابلتوجهی از ویتامین C و پتاسیم لازم بدن را تأمین میکند. این میوه همچنین منبع خوبی از ویتامینهای B از جمله تیامین و فولات است. ترکیبات گیاهی موجود در پرتقال مانند فلاونوئید، کاراتنوئید و اسید سیتریک، مسؤول خواص شگفتانگیز آن برای سلامتی هستند. بهعنوان مثال، اسید سیتریک ممکن است خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش دهد. پرتقال مانند لیمو است، چون مقدار قابلتوجهی ویتامین C و اسید سیتریک دارد که جذب آهن را افزایش میدهند و از آنمی (کمخونی) پیشگیری میکنند.
. انبه انبه منبع عالی ویتامین C است. این میوه فیبر محلول دارد که میتواند فواید بسیار زیادی برای سلامتی داشته باشد. علاوه بر این، انبه خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی قدرتمندی دارد که ممکن است خطر ابتلا به بیماریها را کاهش دهند. در مطالعات حیوانی نشان داده شده است که ترکیبات گیاهی موجود در انبه به محافظت در برابر دیابت کمک میکنند.
توتفرنگی توتفرنگی مانند سایر توتها، حاوی مقدار زیادی آنتیاکسیدان است، که ممکن است خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش دهند. توتفرنگی که میوهی بسیار خوشمزه و خوشطعمی است، بسیار مغذی به شمار میرود. ویتامین C، منگنز، فولات و پتاسیم زیاد موجود در توتفرنگی باعث میشود این میوه جزء سالمترین میوههای جهان محسوب شود. توتفرنگی در مقایسه با سایر توتها، شاخص گلیسمی نسبتا پایینی دارد. بنابراین خوردن آن منجر به افزایش زیاد قند خون نخواهد شد. توتفرنگی مانند سایر توتها، حاوی مقدار زیادی آنتیاکسیدان است که ممکن است خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش دهند. مطالعات آزمایشگاهی و انسانی به این نتیجه رسیدهاند که توتفرنگی ممکن است در پیشگیری از سرطان و شکلگیری تومور مفید باشد.
هندوانه هیچ چیز بیشتر از خوردن یک تکه هندوانهی خنک در روزهای گرم تابستان نمیچسبد. این میوهی محبوب حاوی مقدار زیادی از ویتامینهای C و A است. همچنین سرشار از بعضی از آنتیاکسیدانهای مهم از جمله لیکوپین، کاراتنوئید و کوکوربیتاسین E است. بر روی بعضی از خواص ضدسرطانی آنتیاکسیدانهای موجود در هندوانه مطالعه شده است. نتایج نشان میدهند که مصرف لیکوپین با کاهش خطر سرطانهای سیستم گوارشی در ارتباط است. کوکوربیتاسین E هم ممکن است از رشد تومور جلوگیری کند. مصرف مواد غذایی غنی از لیکوپین میتواند به دلیل کاهش سطح کلسترول و فشار خون، سلامت قلب را هم بهبود ببخشد. از میان تمام میوهها، هندوانه یکی از آبرسانترین میوهها است. ۹۲ درصد از هندوانه را آب تشکیل داده است، که این موضوع به شما کمک میکند بعد از خوردن آن احساس سیری بیشتری کنید.
موز موز، این میوهی خوشطعم و محبوب، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که برای سلامتی مفید هستند. این میوهی خوشمزه به دارا بودن مقدار زیادی پتاسیم شناخته میشود. یک عدد موز متوسط، ۱۲ درصد از نیاز روزانهی بدن به این مادهی معدنی (پتاسیم) را برطرف میکند. کربوهیدرات موجود در موزهای سبز و نرسیده، شامل مقدار زیادی نشاستهی مقاوم میشود که ممکن است در کنترل قند خون مفید باشد و شما را سیر کند. موز حاوی پکتین هم است، که ممکن است کنترل قند خون و سلامت گوارش را بهبود ببخشد. علاوه بر این، مطالعات نشان دادهاند که مقدار بالای کربوهیدرات و مواد معدنی موجود در موز باعث میشوند این میوه جزء یکی از بهترین منابع تأمین انرژی قبل از ورزش به شمار رود.
۴. بلوبری (زغالاختهی آبی) بلوبری، این توتهای خوشرنگ و کوچک، فواید زیادی برای سلامتی دارد. بلوبری به طرز چشمگیری مغذی است و مقدار زیادی ویتامین C، فیبر، ویتامین K و منگنز دارد. این میوه به طور استثنائی، مقدار زیادی آنتیاکسیدان دارد. در حقیقت باور بر این است که در میان سایر میوههای رایج، بیشترین میزان آنتیاکسیدان را دارد. آنتیاکسیدانهای موجود در بلوبری ممکن است خطر ابتلا به بیماریهای مزمن، مانند بیماری قلبی، دیابت و آلزایمر را کاهش دهند. این توتها به تأثیرات قدرتمندشان در تقویت سیستم ایمنی هم شناخته میشوند. یک مطالعه به این نتیجه رسید که مصرف منظم بلوبری ممکن است سلولهای کشندهی طبیعی موجود در بدن را افزایش دهد. این موضوع به محافظت از بدن در برابر استرس اکسیداتیو و عفونتهای ویروسی کمک میکند. علاوه بر این، آنتیاکسیدانهای موجود در بلوبری ممکن است تأثیرات محافظتکنندهای بر روی مغز داشته باشند. برای مثال، نشان داده شده است که خوردن بلوبری، حافظه را در بزرگسالان مسنتر بهبود میبخشد. بلوبری را میتوانید با ماست یونانی میل کنید یا به همراه میوههای دیگر، با آن یک اسموتی لذیذ درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
ناظر
ناظر عزیز دو تا مسابقه و دو تا اسلاید برای چارسو و یک پست گذاشتم چند روزه تو بررسی هستن چک کن
نام مسابقه ها: متفاوت ترین میم سازی ، اگه ببری ۵۰۰ امتیاز میگیری
نام پست: هرچی گفتم بگو...
اسلاید ها هم اسم ندارن
مسابقه ها رو ناظر ها بررسی نمی کنن
پس کی بررسی میکنه