
......
5 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
18 لایک
......
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
محتوای ارائه شده در این سایت توسط کاربران تولید می شود و تستچی نقشی در تهیه محتوا ندارد بنابراین نمایش این محتوا به منزله تایید یا درستی آن نیست. مسئولیت محتوای درج شده بر عهده کاربر سازنده آن می باشد.
داش قاشقتم👀💍
منم همینطور
من بیشتر😗
💗💗💖💖💖💖
مال خودمی هه👈🏽👉🏽
ارهههه
خورااا بیو جدید
هوم
ویلیمیلیویلی
انجین؟منم! فندوم اصلیمه ، بایست کیه مال من سونگهون یاه یاه😟🎀
مال من نیکی
اره فندوم اصلیه منم هست
یسس
نیکی که دورش بگردم عزیزم بچم🎀
حقققققق
ولی وقتی فهمیدم نیکی آرمی بوده ذوق ص.گی کردم چون خودمم آرمی ام ولی خب بازم انجین فندوم اصلی خواهد ماند🗿
میدونستی اون تستی که از کاربرا بود هنوز بحثش ادامه داره؟
عه منم همینطور
کدوم؟
اون کدوم کاربره؟
این
اهان ، خب ببین من اسلایسم که برای معروف شدنه رو ساختم ولی تو بررسی ،و خب طبیعیه ی نفر فقط معروف هارو بشناسه و واقعا بنظرم خودشم گناه داره ی پست ساخته همه ریختن تو سرش ،فقط میخوام کاربرای تستچی مثل کاربرای آپارات نشن (هرچند آپارات و تستچی واسه دوران ۹ تا ۱۳ سالگی و بزرگ تر ها که عاقلن و بلوغ رد کردن میرن تیک تاک و ... ولی خب میدونم همینجوری گفتم) نظر تو چیه؟
حس میکنم جوابم نیومد😟 ببین نظر من اینه که اون بیچاره فقط معروفا رو میشناسه گناهی نکرده نریرید تو سرش حالا ی پستی ساخته همهتون یادتون افتاده به معروف پرستی ولی خب از نظر معروف پرستی و .... به نظرم بیاید تو تستچی همه برابر باشیم و همدیگه رو حمایت کنیم و مثل آپارات نشه (البته ۹ تا ۱۳ سال تو آپارات و. تستچی و ویسگون و روبیکا و ... و بقیه که بلو.غ رد کردن و عقل شون رشد کرده که همه انسان ها برابرن میرن تیک تاک و ... )
اره دقیقا
واییی حققققققق
فرند؟
هر کی بایسش نیکی یا جی یا سونو باشه نینیمههه 🫶🏻✨💗😭(بخدااا همشون رو دوست دارم )
منممم همشون پسرامن🎀🎀
تو تا ابد🛐🛐🛐🛐🛐🛐
هیهی
نیکی تو اسلاید ۱ تا۵:🛐🛐🛐
نیکی تو اس ۶:💗🎀🤏🏻🤏🏻🎐
ارهههه
کافکا را می ستایم ولی شما را بیشتر
چاره ای نیست ما هم از کافکا مت.نفر میشویم😔
😔😔😔😔
چشماتو بزارم ویترین 😭🛐
بوجی موجیییبی