
این به جمله ساده است که با شنیدیم یا گفتیم : « بی محتوا » شاید بهتر باشه یا هم ببینم چی واقعا بیمحتواست؟ « پست موقت »

شنیدم که بعضی ها میگن این پست « بی محتوائه » اما بی محتوا یعنی چی ؟ یه موضوع یا سبک خاص ؟ یا فقط زاویه دید ما ؟ مثلاً اگه درباره « سنگ » یه پست بزاری، شاید مسخره ات کنن ، اما اگه همین پست رو توی پیج یک سنگشناس مشهور ببینیم ، آیا اون هم مسخره میشه ؟؛ پس واقعا یک « موضوع » می تونه بی محتوا باشه یا این دید ماست فقط ؟!! 📎 توی این پست یک دختر و پسر که دو تا شخصیت خیالی که من درستشون کردم هم توی تصاویر نقش آفرینی می کنن که یکیشون الان توی تصویر میبینید : هارومی « مو خاکستریه »

جمله هایی مثل : - این خیلی بی محتوا بود - این چیزا دیگه تکراری شده - تو که می تونی چرا از این ها میسازی این ها ظاهراً یک نقدن... اما فقط یه تحقیر با زمان زیبا هستن... و این نوع تحقیر ها معمولا باعث رشد نمیشن.... وقتی میگی » بیمحتوا بود « داری نظر میدی یا قضاوت میکنی؟ کمک میکنی یا حذف؟ - پ.ن: اسم این پسر هم یوشیتوئه که با هارومی همکلاسیه و ... :)

اگه یه چیزی برات « بی محتواست » شایدم به خاطر اینه که نمی تونی باهاش ارتباط بگیری! یه نفر می تونه با یک برگ درخت به علم ها دست پیدا کنه و یکی هم از خواندن یک کتاب فلسفه خوابش بگیره فقط :) پس « با محتوا بودن» یک چیز مطلق نیست که از روی یک پست تشخیص بدی و نظر خودتو تحمیل کنی... بلکه یک چیز نسبی که دید افراد بهش معنا میدن... ما با خودمون محتوا رو حمل میکنیم. هر جا که میریم، اونو روی چیزها میپاشیم. یک مطلب به خودی خود هیچ برچسبی رو شامل نمیشه بلکه این دیدگاه دیگران راجبشه که اونو بی محتوا جلوه میده 📎پ.ن: خب برای یوشیتو این درس زیاد جذاب نیست و برای هارومی خیلی جذابه ! اما اون درس هیچ فرقی نکرده فقط دیدگاه ها تغییر کرده

آدما وقتی با یک چیزی ارتباط نمیگیرن و دوستش ندارم سریع روش برچسب « بد » یا «اشتباه» رو میزنن ... چرا ؟ چون حس میکنن برترن... ولی این حس برتری فقط یه حس غلطه وقتی یه چیز برات بی محتوا به نظر میاد، این یه احساسه، نه یه حکم جهانی یادتون باشه : « شما نمی تونین تشخیص بدید یک تست بی محتوا یا با محتوا ، فقط می تونی ببینید - به نظر خودتون - بی محتوا میاد یا نه »

بزرگترین محتوا اینه که واقعا چیزی رو بسازی که از درونت اومده ، بدون توجه به آدم های « خود برتربین » حتی اگه اون پست به نظر بچگانه یا مسخره بیاد اگه از علایق حقیقی تو اومده از هزار تا تست پیچیده برتره:) شاید یک پست از نظر تو بی محتوا باشه اما از نظر یکی دیگه ممکنه سرشار از شادی و حس خوب باشه : ) تو فقط مسئول حس خودتی و در حد و حدود خودت می تونی نظر بدی نه اینکه استاندارد تعیین کنی ... و به خودت اجازه بدی به نوشته دیگران توهین کنی. - تنها کسی که می تونی استاندار تعیین کنه « مدیر سایت » هست که برای تست های معمولی هیچ معیاری نداده و ناظر رو آزاد گذاشته هرچی یه نظرش بی محتوا اومد رد کنه پس پست که رد نشده لایق « بی محتوا» گفتن نیست
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!