
های گایز توی این تست درمورد غذاهایی که مخصوص یه سری از کشور ها هستن با اطلاعاتشون نوشتم امیدوارم خوشتون بیاد❤️❤️
غذا فراتر از یک نیاز اولیه برای بقاست؛ بلکه بخشی جداییناپذیر از فرهنگ، تاریخ و هویت هر ملتی است. هر غذا داستانی منحصر به فرد دارد که ریشه در سنتها، جغرافیا، و تجربیات مردمان آن سرزمین دارد. از آشپزخانههای خانوادگی گرفته تا رستورانهای پر زرق و برق، طعمها و عطرها ما را به سفری در زمان و مکان میبرند و با فرهنگ غنی مردمان دنیا آشنا میکنند. در این میان، برخی غذاها آنچنان با هویت یک کشور گره خوردهاند که به عنوان “غذای ملی” شناخته میشوند و نمادی از میراث فرهنگی آن سرزمین به شمار میروند.

خورش قیمه نثار کشور: ایران مخترع: مشخص نیست، اما به عنوان یکی از غذاهای سنتی و اعیانی استان قزوین شهرت دارد. مواد لازم: گوشت گوسفند یا مرغ، پیاز، رب گوجه فرنگی، زعفران، خلال پسته و بادام، پوست پرتقال یا نارنج، شکر، گلاب، برنج. افسانه یا داستان: در گذشته به دلیل استفاده از مواد اولیه گرانقیمت و تزئینات خاص، بیشتر در مراسمهای خاص، جشنها و مهمانیهای اعیاننشینان طبخ میشده است. نام “قیمه نثار” خود گویای ظاهر زیبا و پر زرق و برق آن است، جایی که قیمه (گوشت) بر روی برنج سفید پخش میشود (نثار میشود) و با خلالهای رنگی تزئین میگردد.

پلو با مرغ تندوری (Chicken Tikka Masala) کشور: بریتانیا (ریشههای هندی دارد) مخترع: به طور دقیق مشخص نیست، اما برخی معتقدند توسط آشپزهای هندی در بریتانیا برای ذائقه بریتانیاییها ابداع شده است. مواد لازم: مرغ، ماست، ادویههای هندی (گرام ماسالا، زردچوبه، زیره، گشنیز، پاپریکا، زنجبیل، سیر)، رب گوجه فرنگی، خامه یا شیر نارگیل، پیاز. افسانه یا داستان: این غذا اغلب به عنوان نمادی از تلفیق فرهنگ بریتانیایی و هندی در آشپزی شناخته میشود. داستانهای مختلفی درباره اولین کسی که این غذا را ابداع کرده وجود دارد، اما رایجترین روایت این است که در یکی از رستورانهای هندی در بریتانیا، یک مشتری از خشک بودن مرغ تندوری شکایت کرد و آشپز برای جبران، آن را با سس گوجه فرنگی و ادویهها مخلوط کرد.

پائیا (Paella) کشور: اسپانیا (منطقهی والنسیا) مخترع: روستاییان منطقه والنسیا به عنوان یک غذای ساده و مقوی برای کارگران مزارع برنج. مواد لازم: برنج اسپانیایی (مانند نوع بومبا)، مرغ یا خرگوش، لوبیا سبز، لوبیا سفید، گوجه فرنگی، زعفران، پاپریکا، آب مرغ یا ماهی، روغن زیتون. (انواع دریایی آن با میگو، صدف و ماهی نیز رایج است). افسانه یا داستان: این غذا ریشه در تاریخ کشاورزی و طبیعت منطقه والنسیا دارد. طبخ آن در قابلمههای بزرگ و مسطح (پائیا) به صورت اشتراکی، نمادی از دورهمی و خانواده است. گفته میشود که در گذشته، کارگران پس از برداشت محصول، مواد غذایی موجود مانند مرغ، سبزیجات و برنج را با هم مخلوط کرده و روی آتش میپختند.

پائیا (Paella) کشور: اسپانیا (منطقهی والنسیا) مخترع: روستاییان منطقه والنسیا به عنوان یک غذای ساده و مقوی برای کارگران مزارع برنج. مواد لازم: برنج اسپانیایی (مانند نوع بومبا)، مرغ یا خرگوش، لوبیا سبز، لوبیا سفید، گوجه فرنگی، زعفران، پاپریکا، آب مرغ یا ماهی، روغن زیتون. (انواع دریایی آن با میگو، صدف و ماهی نیز رایج است). افسانه یا داستان: این غذا ریشه در تاریخ کشاورزی و طبیعت منطقه والنسیا دارد. طبخ آن در قابلمههای بزرگ و مسطح (پائیا) به صورت اشتراکی، نمادی از دورهمی و خانواده است. گفته میشود که در گذشته، کارگران پس از برداشت محصول، مواد غذایی موجود مانند مرغ، سبزیجات و برنج را با هم مخلوط کرده و روی آتش میپختند.

فلافل (Falafel) کشور: مصر (یا کشورهای خاورمیانه) مخترع: تاریخچه دقیق آن محل بحث است، اما گمان میرود ریشه در مصر باستان داشته باشد و توسط قبطیها به عنوان جایگزین گوشت در ایام روزهداری ابداع شده باشد. مواد لازم: نخود یا باقلا خشک، پیاز، سیر، جعفری، گشنیز، زیره، گشنیز خشک، فلفل قرمز (اختیاری)، آرد یا بکینگ پودر. افسانه یا داستان: یکی از نظریهها این است که فلافل توسط копты (قبطیها) در مصر به عنوان غذای جایگزین گوشت در ایام روزهداری اختراع شد. این غذا به سرعت در سراسر خاورمیانه محبوب شد و به شکلهای مختلف در کشورهای گوناگون پخته میشود.

سوپ میسو (Miso Soup) کشور: ژاپن مخترع: مشخص نیست، اما یک غذای سنتی ژاپنی است که قرنها سابقه دارد. مواد لازم: خمیر میسو (از سویا تخمیر شده)، داشی (مخلوط جلبک کومبو و ماهی بونیتو خشک)، توفو، پیازچه، جلبک واکامه (خشک شده). افسانه یا داستان: سوپ میسو بخش مهمی از رژیم غذایی ژاپنیهاست و اغلب به عنوان پیشغذا در وعدههای غذایی سرو میشود. اعتقاد بر این است که خمیر میسو به دلیل فرآیند تخمیر، فواید سلامتی زیادی دارد و به هضم غذا کمک میکند. ظاهر ساده و در عین حال مغذی آن، نشاندهنده فلسفه زیباییشناسی در آشپزی ژاپنی است.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
نظرات بازدیدکنندگان (0)