6 سال پیش 10 اسلاید 2,640 مشاهده
اشتراک گذاری

توجه!

محتوای این بخش توسط کاربران تولید می‌شود. پیش از انتشار، محتوا به‌صورت سیستمی یا توسط ناظرین بررسی می‌شود، با این حال این بررسی به منزله تضمین کامل صحت، مشروعیت یا عدم تخلف محتوا نیست.
مسئولیت نهایی مطالب منتشرشده بر عهده کاربر تولیدکننده آن است. در صورت دریافت گزارش یا احراز تخلف، محتوا اصلاح یا حذف خواهد شد.

از همین سازنده

تازه‌های دسته‌ی داستان

نظرات بازدیدکنندگان (21)
  • لطفا به تست منم سر بزن یک رمان درباره بی تی اس که اتفاق های جالب ،خنده دار و البته غمگین که پایان خوشی داره در رمان می افته یک رمان دیگه هم پیشنهاد میکنم که از همه نظر عالیه این رمان هم درمورد بی تی اس اسمش(اعجوبه های عاشق)واقعا قشنگه 😘👌حتما به این رمان سر بزنید

  • ببخید مگه امیلی عزیز نمرده و پس ارباب شرارت چرا داره شرور میکنه این سوتی بود ها

    • امیلی تو داستان من زندست عزیزم😉

  • عالییییییییییییییی بود عزیزم

  • سلام سازنده تست هستم . این داستانو از خودم گفتم یعنی شاید شخصیت ها ظاهرشون شبیه انیمیشن باشه اما فرق دارن . یعنی مادر ادرین اینجا زندس . پدر اصلیش در سفرش مرده و ادرین ناپدری داره. لوکاس هم پسر عموشه و از برادر پدر اصلیش هست نه ناپدری . و اگه منظورتون کامی چان هست یه دختر با ظاهر کاگامی اما با اخلاق لایلا هست و مرسی که تست رو انجام دادین?

  • سلام اولا ادامشو بزار دوما مادر آدرین مرده سوما من یادم نیست که پسر عموی آدرین لوکاس باشه و چهارما اون دختره کیه؟

    • لوکا دوست ادرین هست نه پسر عموش

    • تو داستان من اینطوریه دیکه در حقیقت لوکای انیمیشن نیک داستان منه.

  • خوب بود ولی مرینت هیچ وقت اینجوری حرف نمیزنه که چه غلطاا و هیچ وقت دل کسیو نمیشکونه.

  • لطفا زودتر پارت بعدیش رو بزار

  • ای وایییییی خدایا زودتر بزار پارت سوم رو خواهشا???????????

برای مشاهده و ثبت نظر لطفاً وارد حساب کاربری خود شوید.