
فنوار راه بندازید کامنتا رو میبندم👍
بعد از منتشر شدن قسمت اول و دوم سریال نوتوپیا خیلی از کی نتیزن ها از بازیگری جیسو انتقاد کردن و گفتن هنوز کلی راه داره تا یه بازیگر حرفه ای بشه این درحالیه که لوکالها اکثرا از بازیگریش خوششون اومده و سریال هم تا الان موفق بوده و حتی" کارگردان هم از بازیگری جیسو تعریف کرده. "

یکسری از کی نتیزن ها از بازیگری جیسو انتقاد کردن ولی... علاوه برخود سولواستنای جیسو و بلینکا ، خیلی از فندومای دیگه و حتی افرادی که کیپاپر نبودن از جیسو حمایت کردن و گفتن بازیش خوب بوده و مشکل کی نتیزن هارو نمیفهمن همینطور خیلی از فندوما به این اشاره کردن که میتونه دوباره مدیا پلی هایب باشه ؟ 😀

این سریال در ژانر زامبی ، کمدی و جیسو باید همزمان هم ترس و وحشت و هم اون حس و حال طنز و کمدی رو به مخاطب برسونه که توش موفق بوده لطفا از اسنودراپ بکشید بیرون !! اون ژانرش تراژدی و عاش*قانه بود و جیسو باید نقشش رو جدی بازی میکرد واقعا دارین سریالی که ژانرش کمدیه رو با یه سریالی که پر از صحنههای غمگین و عاش*قانه بود مقایسه میکنید ؟؟ که بعضیا انتقاد کردن چرا مثل تو اسنودراپ بازی نمیکنه 🫠

نظر خود کارگردان نیوتوپیا درمورد بازیگری جیسو : کارگردان این سریال درمورد جیسو گفته که سریال صحنه های اکشن و خون زیاد داشته که میتونسته خسته کننده باشه ولی وقتی از جیسو پرسیده که برات سخته ؟ اون جواب داده که اصلا براش سخت نیست. و بازی فوق العاده ی جیسو رو در این سریال کلی تحسین کرده و گفته که جیسو فرد شوخ طبعیه و اون ۹۹ درصد با "یونگجو" که درفیلمنامه بود هماهنگ بوده و بهتر از اون چیزی که تصور میکرده جیسو نقش "یونگجو" رو بازی کرده.

این سریال تا الان حتی خیلی هم موفق بوده و خیلیا دلیل اصلیش رو به خاطر بازیگراش دونستن مخصوصا خیلی توییتا میدیدم که میگفتن سریال رو به خاطر جیسو دیدن ! سریال نیوتوپیا برای قسمت اول امتیاز 8.8/10 و برای قسمت دوم 9.6/10 در IMDB دریافت کرده. طبق گزارش ها این سریال رکورد بیشترین تعداد بیننده در اولین روز پخشش بین تمام سریال های Coupang Play گرفته و مورد تحسین کاربرهای مجازی قرار گرفته. همچنین سریال نیوتوپیا با بازی جیسو رتبه اول را در رده اصلی و ویژه در ایالات متحده کسب کرده.
حالا بریم سراغ اولین نقش رسمی جیسو ! دبیو رسمی جیسو به عنوان بازیگر با اسنودراپ بود میخوام یخورده از حرفای کارگردان اسنودراپ رو درمورد بازیگری جیسو بخونیم : کارگردان سریال اسنودراپ گفته که رقابت برای انتخاب نقش اول بازیگر اصلی خیلی زیاد بود و برای همین برای انتخاب بازیگر خیلی سخت گیری کردن و بازیگرای شناخته شده تر دیگه ای هم برای نقش تست دادن ولی در نهایت جیسو نقش اول رو بدست اورد. حتی عوامل هم دنبال بازیگر روکی نبودن ولی وقتی جیسو رو دیدن و ازش تست گرفتن قبول کردن که اون نقش رو بگیره.

همینطور جیسو قبل از این دبیو رسمیش به عنوان نقش اصلی حضور کوتاهی تو فیلم و سریال های دیگه هم داشته ! •سال ۲۰۱۵ در "تهیه کنندگان" حضور کوتاه داشته. •سال ۲۰۱۷ در "آیدل پاره وقت" حضور کوتاهی داشته •سال ۲۰۱۹ در "سرگذشت آسدال" هم حضور کوتاهی داشته. •همینطور سال ۲۰۲۳ درفیلم "دکتر چون و طلسم گمشده" هم حضور افتخاری داشته.

جیسو برای اولین نقش اصلیش ۶ تا جایزه برده بعد تو به من میگی بازیگر بدیه ؟ 🌝 جایزه هایی که جیسو با اسنودراپ برد : 🏆Best new actress(2DA) 🏆Featured in asian series(SEC) 🏆Outstanding korean actress(SDA) 🏆Best actress in a series(BAA) 🏆Overseas role of the year(WTA) 🏆actress of the year (kmmunity k'tizens choice awards 2022) NEW
شما نظرتون چیه ؟
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
🗯:ایده برای ساخت پست
.......
لایکش کنید بره تو پر بازدیدا،😭😭😭
زندانی قفس طلایی!؟(بررسی)
فرصت؟
نمیخوام هیت بدم هرکس نظر خودشو میگه من باید بگم از بین آیدلای زن بعد از آیو جیسو برام رتبه ی اول رو داره و شدیدا عاشقشم ، ولی قرار نیست خودمون رو گول بزنیم یا فن های تعصبی باشیم ، در کلجیسو رو دوست دارم چون صدا ، آهنگ ها ، رفتارش ، قیافش و ... خیلی قشنگه و دختر فوق العاده ایه ولی قرار نیست باور کنم که تو همه چی خوبه بنابراین به عنوان یه کیدرامر که خیلی کیدراما و بازیگر دیدم باید بگم جیسو اصلا برای بازیگری مناسب نیست و بازیگریش قوی نیست ، حتی میشه گفت بده ، نیوتوپیا هم افتضاح بود
همونطور که گفتم توی نوتوپیا باید هم زامبی و کمدی با هم باشه و زیادی سخته .
ولی برای بازیگری اولش نقش عالی داشت *اسنودارپ*
سلام خوشگل نمیخوام هیت بدما ولی بنظر من خیلی خوب بازی کرد ببخشید
فیلمو ندیدم نظری هم نمیتونم بدم🤷🏻♀️
اون هیچی اسنودراپو یادشون رفته؟ جیسو خیلی تو فیلما میدرخشه
تازه میدونن چقدر فیلم طنز بازی کردن سختهههه
ساکت شینننن
اینا کلا دنبال یه دلیلین که هیت بدن .
وای حاجی این نتزینا چرا فک میکنن حرفاشون مهمه و بهشون اهمیت میدیم که باید هر دفع بیشعوری خودشون و بیشتر ثابت کنن؟ صد درصد بازیگری جیسو عالیه
بازیگری جیسو واقعا خوب بود
پست خیلی خوبی بود .اتفاقا بازی جیسو خیلی خوبه بعدشم کی این نتیزنا حرف درست زدن که این بار دومش باشه