کروسان، این شیرینی خوشمزه و پوسته پوسته که امروزه در سراسر جهان محبوب است، داستانی جالب و پر از پیچ و خم دارد. تاریخچه آن به قرنها قبل بازمیگردد و با افسانهها و واقعیتها در هم آمیخته است.
![عکس](/frontend/images/tests/items/1738866559703.webp)
ریشههای اتریشی: کیپفرل،
اگرچه کروسان به عنوان یک شیرینی فرانسوی شناخته میشود، اما ریشههای آن به اتریش و شیرینی به نام "کیپفرل" (Kipferl) بازمیگردد. کیپفرل به معنای "هلال ماه کوچک" است و قرنهاست که در اتریش وجود دارد. برخی منابع قدمت آن را حتی به قرن سیزدهم میلادی هم میرسانند، اما مدارک مستندتر به قرن هفدهم اشاره دارند.
کیپفرلهای اولیه احتمالاً از خمیر غنی شده با مخمر یا خمیر نان درست میشدند و شکل هلال ماه داشتند. آنها ممکن بود شیرین یا شور باشند و در طعمهای مختلفی مانند بادام، گردو یا دارچین تهیه میشدند. کیپفرل در اتریش و مناطق اطراف آن بسیار محبوب بود و همچنان نیز هست.
7 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
3 لایک
جالب بود
ممنون
ممنون میشم پست جدیدم رو ببینی
حتما