11 اسلاید پست توسط: 𝒜𝒟ℛℐ𝒜N انتشار: 2 ساعت پیش 21 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
موقع آشپزی کردن یه سری فوت کوزه گری خاص هست که اگر به آنها توجه و دقت کافی کنید ؛ غذایی دوچندان لذیذ و دلچسب خواهی داشت .
![عکس](/frontend/images/tests/items/1738697176486.webp)
خوش اومدین دوستان به پست جدید ؛ در اینجا قصد داریم یه سری فوت و فن جذاب برای خوش مزه تر کردن و البته آشپزی در محیطی سالم تر رو به شما آموزش بدم . امیدوارم که لذت ببرید . تا حالا شده سئوالی پیش بیاد که فلان مشکل در آشپزی رو چجوری باید حل کرد خرد کردن پیاز ، نگهداری ترشی یا مزه دار کردن گوشت ؟ پاسخ همه اینها در ادامست ...
![عکس](/frontend/images/tests/items/1738697266500.webp)
1 _ از بین بردن تندی فلفل چیلی قبل از اضافه کردن به غذا = اگر عاشق عطر فلفل در غذا هستید و فلفل چیلی شما بیش از حد تند و تیز است، میتوانید فلفل را به صورت عمودی نصف کنید و تمام تخمها و رگهها را از آن خارج کنید. سپس فلفل را برای چند دقیقه در آب سرد بگذارید و بعد مصرف کنید. با این روش تندی فلفل کاهش پیدا میکند و میتوانید به راحتی از آن استفاده کنید.
2 _ پخت سبزیجات با دمای مناسب = یکی از ترفندهای جالب آشپزی پخت سبزیجات با دمای مناسب است. به طور کلی سبزیجاتی که روی زمین رشد میکنند باید با آب گرم بپزند و سبزیجاتی که زیر زمین رشد میکنند، برای پخت به آب سرد نیاز دارند.
3 _ خرد کردن پیاز = اگر توجه کرده باشید، سرآشپزهای حرفهای پیاز را بسیار سریع و بیدردسر خرد میکنند. برای خرد کردن پیاز به روش حرفهای باید آن را از وسط نصف کنید و با چاقوی تیز برشهای عمودی و افقی روی آن ایجاد کنید. حالا با ۴ انگشت خود قسمتهای برش داده را نگه دارید. نوک چاقو را روی تخته آشپزی قرار دهید و هر بار برای برش زدن پیازها قسمت پایین چاقو را حرکت دهید تا پیازهای نگینی شما آماده شوند.
![عکس](/frontend/images/tests/items/1738697350766.webp)
4 _ نگهداری سبزیجات = شاید هنوز این ترفند را ندانید، اما همه سبزیجات نباید در یخچال قرار بگیرند. برای نگهداری سیب زمینی، گوجه فرنگی، موز و سیب نیازی به یخچال ندارید. سیب زمینی در یخچال بیش از حد شیرین میشود. بقیه سبزیجات نیز در دمای پایین اتیلن تولید میکنند و زودتر میرسند و خراب میشوند. بهتر است این سبزیجات را در فضای آشپزخانه قرار دهید.
5 _ وا رفتن گوشت منجمد = اگر به فیلم ترفندهای جالب آشپزی نیز دقت کنید، همه سرآشپزها از گوشت نرم شده برای آشپزی استفاده میکنند. برای استفاده از گوشت منجمد به هیچ عنوان آن را داخل آب قرار ندهید. این کار به شدت روی ظاهر و طعم گوشت شما تاثیر میگذارد و موجب بدبو و بدطعم شدن آن میشود. برای این که یخ گوشت وا برود، آن را برای چند ساعت یا از شب قبل در یخچال بگذارید تا به مرور یخ زدایی شود.
6 _ له کردن سیب زمینی پخته = برای له کردن سیب زمینی پخته هیچگاه از مخلوط کن استفاده نکنید. مخلوط کن موجب چسبناک شدن بیش از حد سیب زمینی میشود. برای له کردن سیب زمینی بهتر است از یک گوشت کوب دستی ساده استفاده کنید.
![عکس](/frontend/images/tests/items/173869743210.webp)
7 _ نگهداری از شیر در یخچال = یک نکته جالبی که شاید خیلی از افراد به آن توجه نمیکنند، نگهداری شیر در درب یخچال است. شاید درب یخچال مکان مناسبی برای نگهداری شیر به نظر برسد، اما باید بدانید که در این شرایط با باز کردن درب یخچال دمای قسمت درب یخچال بیشتر از سایر بخشها تغییر میکند و این موضوع موجب کوتاه شدن عمر شیر میشود. بهتر است شیر را در طبقات یخچال قرار دهید تا ماندگاری آن بیشتر شود.
8 _ جلوگیری از چسبیدن ماکارونی = برای این که ماکارونی شما به هم نچسبد باید در اولین دقیقه که ماکارونی را در آب جوش ریختید، آن را هم بزنید. این کار موجب پخت یکدست ماکارونی و جلوگیری از چسبیدن آن به هم میشود.
9 _ رنده کردن پنیر = رنده کردن پنیر موجب خمیری و چسبنده شدن آن میشود. برای جلوگیری از این مشکل بهتر است همه انواع پنیر را نیم ساعت قبل از رنده کردن در فریزر قرار دهید و بعد رنده کنید تا خمیری نشوند.
![عکس](/frontend/images/tests/items/1738697539682.webp)
10 _ درآوردن پوست تخم مرغ در غذا = اگر در حین آشپزی پوست تخم مرغ در غذا افتاد، برای برداشتن آن میتوانید دستتان را خیس کنید و سپس به پوست تخم مرغ نزدیک کنید. با این روش خاصیت مغناطیسی بین تخم مرغ و انگشت ایجاد میشود و میتوانید به راحتی پوسته را از داخل غذا بردارید.
11 _ کیک پزی = برای این که کیک شما به خوبی پف کند، به هیچ عنوان حین پخت درب فر را باز نکنید. این کار موجب خوابیدن پف کیک میشود. شما تنها زمانی مجاز به باز کردن درب فر هستید که کیک کاملا پف کرده و تقریبا آماده شده است.
12 _ استفاده از تخته برش = برای آشپزی باید حداقل ۲ تخته برش داشته باشید. هیچگاه روی تختهای که برای گوشت و ماهی استفاده میکنید، سالاد درست نکنید. این کار موجب انتقال آلودگی و باکتریهای خطرناک به سالاد میشود. بهتر است برای سالاد و خرد کردن گوشت از ۲ تخته یا دو سمت مختلف یک تخته چوبی استفاده کنید.
![عکس](/frontend/images/tests/items/1738697629866.webp)
13 _ جدا کردن پوست گوجه فرنگی = جدا کردن پوست گوجه کمی سخت است، اما برای بسیاری از غذا باید پوست آن را جدا کنید. سادهترین روش برای جدا کردن پوست گوجه این است که انتهای گوجه را به صورت ضربدر برش دهید و سپس آن را برای ۲۰ ثانیه در آب جوش قرار دهید. سپس گوجه را از آب خارج کنید و زیر آب سرد بگیرید. حالا میتوانید به راحتی پوست گوجه را جدا کنید.
14 _ جایگزین کردن سرکه به جای نمک = مصرف نمک برای بدن مضر است. برای اینکه در پخت غذا از نمک کمتری استفاده کنید، میتوانید مقداری سرکه بالزامیک، سرکه سیب یا سرکه انگور به غذا اضافه کنید. این کار موجب میشود تا طعم شوری را بیشتر در غذا احساس کنید.
15 _ ترد شدن نان پیتزا = برای این که نان پیتزای شما ترد شود، بهتر است ابتدا خمیر یا نان پیتزا را برای چند دقیقه در فر داغ بگذارید و سپس مواد پیتزا را روی آن بریزید. این کار موجب ترد و خوشمزه شدن نان پیتزا میشود.
![عکس](/frontend/images/tests/items/173869838127.webp)
16 _ نگهداری ترشی و مربا = برای نگهداری ترشی و مربا باید فضایی به اندازه چند میلیمتر روی آن را خالی بگذارید. برای نگهداری کمپوت میوه و گوجه فرنگی باید به اندازه ۱۰ تا ۱۵ میلیمتری روی شیشه را خالی بگذارید. برای نگهداری ترشیجات نیز بهتر است ۲۵ تا ۳۰ میلیمتر از بالای شیشه را خالی بگذارید تا شیشه فضای کافی داشته باشد.
17 _ درست کردن غذاها = برای تهیه هر غذایی بهتر است دقیقا به دستورالعمل ارائه شده آن توجه کنید. برای مثال برای درست کردن کیک هیچگاه از آرد متفاوت استفاده نکنید و یا شیر را به جای آب در غذا یا دسر نریزید. گاهی اوقات با ایجاد تغییرات کوچک غذای شما به طور کلی خراب میشود.
18 _ تزیین غذا =بهتر است بدانید که تزیین غذا هم به اندازه مزه آن اهمیت دارد. تزیین کردن غذا موجب افزایش اشتها میشود و میل به غذا خوردن را افزایش میدهد. میتوانید برای تزیین غذا از سبزیجات رنگی خرد شده خام یا پخته، انواع سس و همچنین سبزی خوردن استفاده کنید.
![عکس](/frontend/images/tests/items/1738697793368.webp)
19 _ استفاده از مخلوط کن = یک ترفند آشپزی پرکاربرد برای تازه کارها این است که برای میکس کردن مواد در مخلوط کن باید مرحله به مرحله مواد را اضافه کنید. بهتر است ابتدا مواد سبکتر و مایعات را در مخلوط کن بریزید و بعد مواد سنگین را اضافه کنید. با این روش فشار کمتری به تیغه مخلوط کن وارد میشود و مواد بهتر میکس میشوند.
20 _ سرخ کردن مواد غذایی = یکی از ترفندهای جالب آشپزی این است که باید قبل از سرخ کردن هر ماده غذایی، ابتدا ماهیتابه را به خوبی داغ کنید و بعد اقدام به سرخ کردن کنید. با این روش مواد غذایی بهتر و بسیار خوش فرمتر سرخ میشوند.
21 _ خرد کردن پیاز بدون سوزش چشم = یکی از دستورالعملهای آسان و ایدههای آشپزی که همه خانمها باید بدانید، ترفند خرد کردن پیاز است. اگر شما هم در زمان خرد کردن پیاز دچار سوزش چشم میشوید. بهتر است پیاز را برای چند دقیقه در فریزر قرار دهید و یا آن را در ظرف آب یخ بیندازید و بعد خرد کنید. این کار خاصیت اشکآور بودن پیاز را مهار میکند و بوی آن را کاهش میدهد.
![عکس](/frontend/images/tests/items/1738697874578.webp)
22 _ آشپزی سریع = برای این که غذای شما سریعتر آماده شود، میتوانید تکههای گوشت، مرغ یا حتی سبزیجات را ریزتر خرد کنید. هر چقدر اندازه موادی که در غذا استفاده میشوند، ریزتر باشد، غذای شما سریعتر میپزید و زودتر آماده میشود.
23 _ پخت مرغ و گوشت = قبل از پخت مرغ و گوشت بهتر است ابتدا آنها را به دمای محیط برسانید و بعد بپزید. این کار موجب خوش طعم شدن مزه غذا میشود و به کاهش بوی زهم گوشت و مرغ نیز کمک میکند.
24 - درست کردن سس سالاد = روغن زیتون یکی از بهترین طعمدهندهها برای مزه دار کردن انواع سس است. برای این که سالاد شما مزه دار شود میتوانید مقداری روغن زیتون طبیعی به آن اضافه کنید. اضافه کردن روغن زیتون به انواع سس سالاد نیز طعم بهتری به آن میبخشد.
![عکس](/frontend/images/tests/items/1738697991238.webp)
25 - مزه دار کردن گوشت کبابی = یکی از ترفندهای جالب آشپزی که سرآشپزها به افراد نمیگویند، روش مزه دار کردن گوشت کبابی است. برای مزه دار کردن گوشت کبابی باید آن را از چند ساعت یا ۱ روز قبل مزه دار کنید. برای این کار باید مقداری نمک، آبلیمو به آن اضافه کنید. چند ساعت صبر کنید و بعد در ۱ ساعت نهایی پخت گوشت یک عدد انجیر نارس یا کیوی را رنده کنید و به آن اضافه کنید. سپس گوشت را برای چند دقیقه به آرامی با بیفتک بکوبید. بعد از کباب کردن این گوشت متوجه طعم متفاوت و بافت فوق العاده نرم آن خواهید شد.
26 - درست کردن استیک گوشت = برای تهیه استیک گوشت هیچگاه از چنگال برای برگرداندن گوشت استفاده نکنید. این کار موجب ایجاد سوراخهایی روی گوشت میشود و عصاره گوشت را خارج میکند و موجب خشک شدن استیک میشود.
27 _ مزه دار کردن غذاها = یک ترفند آشپزی جدید که باید در زمان آشپزی رعایت کنید، استفاده از سبزیجات خشک به جای پودر آن است. برای مزه دار کردن غذاها سعی کنید به جای این که از پودر ریحان یا نعنا استفاده کنید. برگ خشک شده آن را در لحظه پخت غذا پودر کنید. با این کار عطر غذای شما به طرز شگفت انگیزی بیشتر و طعم آن لذیذتر خواهد شد.
![عکس](/frontend/images/tests/items/1738698049253.webp)
28 _ از بین بردن شوری سوپ = اگر طعم سوپی که درست کردهاید شور به نظر میرسد، تنها کافی است که چند حبه قند به آن اضافه کنید تا طعم شوری غذا کاهش پیدا کند. اضافه کردن سیب زمینی نیز در از بین بردن طعم شوری غذا موثر است.
29 _ سرو کردن غذای داغ و سرد = برای این که غذای شما برای مدت زمان بیشتری داغ بماند، قبل از سرو غذا میتوانید ظرف مورد نظرتان را نیز داغ کنید و بعد غذا را در آن بریزید. با این روش غذای شما بهتر داغ میشود. میتوانید از این روش برای سرو کردن غذاهای سرد نیز استفاده کنید. در این روش باید ظرف غذا را برای چند دقیقه در فریزر بگذارید و بعد غذای سرد را در آن سرو کنید.
30 _ از بین بردن بوی ظروف = اگر بوی بد غذا با شستن معمولی از ظروف و قابلمهها پاک نمیشود، تنها کافی است که مقداری سرکه در این ظروف بریزید و بعد از چند دقیقه آنها را بشویید. سرکه بوی بد غذا را از ظروف تمیز میکند.
11 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
12 لایک
نظرات بازدیدکنندگان (0)