11 اسلاید پست توسط: 𝒜𝒟ℛℐ𝒜N انتشار: 2 هفته پیش 113 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست


لینک کوتاه

توجه!

محتوای ارائه شده در این سایت توسط کاربران تولید می شود و تستچی نقشی در تهیه محتوا ندارد بنابراین نمایش این محتوا به منزله تایید یا درستی آن نیست. مسئولیت محتوای درج شده بر عهده کاربر سازنده آن می باشد.

  • جهت اطلاع از قوانین و شرایط استفاده از سایت تستچی اینجا را ببینید.
  • اگر محتوای این صفحه را نامناسب یا مغایر با قوانین کشور تلقی می نمایید می توانید آن را گزارش کنید.

سایر تست های سازنده

نظرات بازدیدکنندگان (16)
  • عالی و مفید 💓🫂

  • imageفاطمه
    آدم ها ماهند!

    سبزیجاتی که زیر زمین رشد می‌کنند، برای پخت به آب سرد نیاز دارند.
    واکنش سیب زمینی آبپز:منظورت چیه😂.

  • imageفاطمه
    آدم ها ماهند!

    مفید بود.

  • imageفاطمه
    آدم ها ماهند!

    یکی از ترفند‌های جالب آشپزی این است که باید قبل از سرخ کردن هر ماده غذایی، ابتدا ماهیتابه را به خوبی داغ کنید و بعد اقدام به سرخ کردن کنید. با این روش مواد غذایی بهتر و بسیار خوش فرم‌تر سرخ می‌شوند.
    این مهمترینن نکته داخل آشپزیه اصلا خوش فرمیش به کنار اگه رعایتش نکنی نیمروت قابل خوردن نیست.سیب زمینیت ته ماهیتابه میچسبه(خیلی چیزا نه فقط سیب زمینی)، غذا ها بیش از اندازه روغن جذب میکنن،تو طعم غذا هم بدجور تآثیر داره.

  • imageفاطمه
    آدم ها ماهند!

    بقیه سبزیجات نیز در دمای پایین اتیلن تولید می‌کنند و زودتر می‌رسند و خراب می‌شوند.
    انواع ترب ها رو نمیدونم ولی سبزی رو اگه بیرون بزاری پلاسیده میشه.

  • imageفاطمه
    آدم ها ماهند!

    موز و سیب مگه میوه نیست؟

  • imageفاطمه
    آدم ها ماهند!

    اگه برنجتون تهش کمی سوخت و برنجا بو سوختگی گرفت یه پیازو نصف کنید بزارید رو برنجا.

  • imageفاطمه
    آدم ها ماهند!

    خرد کردن پیاز بدون سوزش چشم یکی هم من بگم پیازو فقط بشورید هم جواب میده ولی نه زیاد ولی اگه یه شعله اجاق گاز رو روشن کنید و کنارش پیاز خورد کنید چشمتون نمیسوزه.

  • imageفاطمه
    آدم ها ماهند!

    از اون درازاست منظورمه درسته؟

  • imageفاطمه
    آدم ها ماهند!

    فلفل چیلی
    همه گمونم بهش بگن همون فلفل

برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید.