این تست برای کمک به اینکه درچه حد عصبی هستین میکنه و راهکار های خوبی میده.
در صورت مخالفت با ایده ها و نظرهای شما ، شما ناامید و یا به گریه و عصبانیت میفتید؟
5 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
29 لایک
احساس عصبانیت شما بیش از حد است ، شما باید روی احساسات خود کار کنید تا شدت نگیرد و کمتر شود ، سعی کنید خود را همیشه مشغول کنید به افکار های مثبت فکر کنید افکار منفی را از خود دور کنید ، کسانی که بنظرتان حال شمارا بجای خوب کردن ، به شما اسیب میزند را از خودتان دور کنید
احساس عصبانیت شما زیاد است ، شما باید روی احساسات خود کار کنید تا شدت نگیرد و کمتر شود ، سعی کنید خود را همیشه مشغول کنید به افکار های مثبت فکر کنید افکار منفی را از خود دور کنید ، کسانی که بنظرتان حال شمارا بجای خوب کردن ، به شما اسیب میزند را از خودتان دور کنید .
احساس عصبانیت شما بیش از حد است ، شما باید روی احساسات خود کار کنید تا شدت نگیرد و کمتر شود ، سعی کنید خود را همیشه مشغول کنید به افکار های مثبت فکر کنید افکار منفی را از خود دور کنید ، کسانی که بنظرتان حال شمارا بجای خوب کردن ، به شما اسیب میزند را از خودتان دور کنید .
تعداد پاسخ صحیح2
تعداد پاسخ غلط3
درصد صحیحشما به 40% درصد سوالات پاسخ درست دادید
حساس عصبانیت شما کم است ، شما باید روی احساسات خود کار کنید تا شدت نگیرد و کمتر شود ، سعی کنید خود را همیشه مشغول کنید به افکار های مثبت فکر کنید افکار منفی را از خود دور کنید ، کسانی که بنظرتان حال شمارا بجای خوب کردن ، به شما اسیب میزند را از خودتان دور کنید .
تعداد پاسخ صحیح5
تعداد پاسخ غلط0
بچه ها واسه تست مشکل به وجود اومده بود درست شدش الان دیگه درسته
نتیجه
احساس عصبانیت شما بیش از حد است ، شما باید روی احساسات خود کار کنید تا شدت نگیرد و کمتر شود ، سعی کنید خود را همیشه مشغول کنید به افکار های مثبت فکر کنید افکار منفی را از خود دور کنید ، کسانی که بنظرتان حال شمارا بجای خوب کردن ، به شما اسیب میزند را از خودتان دور کنید .
تعداد پاسخ صحیح0
تعداد پاسخ غلط5
درصد صحیحشما به 0% درصد سوالات پاسخ درست دادید
عزیزم تست درسته؟
چیجوری من همه رو غلط زدم اما عصبانیتم زیاده،؟
اصلا کلا این تسته غلط بود خودتو ناراحت نکن
ناراحت نیستم تازه خوشحالم
فرصت