5 اسلاید صحیح/غلط توسط: junhee 222🌝🖇 انتشار: 1 هفته پیش 819 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست

این تست برای کمک به اینکه درچه حد عصبی هستین میکنه و راهکار های خوبی میده.



لینک کوتاه

توجه!

محتوای ارائه شده در این سایت توسط کاربران تولید می شود و تستچی نقشی در تهیه محتوا ندارد بنابراین نمایش این محتوا به منزله تایید یا درستی آن نیست. مسئولیت محتوای درج شده بر عهده کاربر سازنده آن می باشد.

  • جهت اطلاع از قوانین و شرایط استفاده از سایت تستچی اینجا را ببینید.
  • اگر محتوای این صفحه را نامناسب یا مغایر با قوانین کشور تلقی می نمایید می توانید آن را گزارش کنید.

سایر تست های سازنده

نظرات بازدیدکنندگان (11)
  • imageآملیا
    hꨲel̨lo faꨲiry̨

    احساس عصبانیت شما بیش از حد است ، شما باید روی احساسات خود کار کنید تا شدت نگیرد و کمتر شود ، سعی کنید خود را همیشه مشغول کنید به افکار های مثبت فکر کنید افکار منفی را از خود دور کنید ، کسانی که بنظرتان حال شمارا بجای خوب کردن ، به شما اسیب میزند را از خودتان دور کنید

  • imageT O P
    Malfoy Head

    احساس عصبانیت شما زیاد است ، شما باید روی احساسات خود کار کنید تا شدت نگیرد و کمتر شود ، سعی کنید خود را همیشه مشغول کنید به افکار های مثبت فکر کنید افکار منفی را از خود دور کنید ، کسانی که بنظرتان حال شمارا بجای خوب کردن ، به شما اسیب میزند را از خودتان دور کنید .

  • احساس عصبانیت شما بیش از حد است ، شما باید روی احساسات خود کار کنید تا شدت نگیرد و کمتر شود ، سعی کنید خود را همیشه مشغول کنید به افکار های مثبت فکر کنید افکار منفی را از خود دور کنید ، کسانی که بنظرتان حال شمارا بجای خوب کردن ، به شما اسیب میزند را از خودتان دور کنید .

    تعداد پاسخ صحیح2
    تعداد پاسخ غلط3
    درصد صحیحشما به 40% درصد سوالات پاسخ درست دادید

  • imageالهه عشق
    دنیای بی عشق زیبا نیست❤️

    حساس عصبانیت شما کم است ، شما باید روی احساسات خود کار کنید تا شدت نگیرد و کمتر شود ، سعی کنید خود را همیشه مشغول کنید به افکار های مثبت فکر کنید افکار منفی را از خود دور کنید ، کسانی که بنظرتان حال شمارا بجای خوب کردن ، به شما اسیب میزند را از خودتان دور کنید .

    تعداد پاسخ صحیح5
    تعداد پاسخ غلط0

  • imagejunhee 222🌝🖇 سازنده
    میرقصم زیر بارون ...!

    بچه ها واسه تست مشکل به وجود اومده بود درست شدش الان دیگه درسته

  • image가장 외로운
    Blackpink Fan

    نتیجه

    احساس عصبانیت شما بیش از حد است ، شما باید روی احساسات خود کار کنید تا شدت نگیرد و کمتر شود ، سعی کنید خود را همیشه مشغول کنید به افکار های مثبت فکر کنید افکار منفی را از خود دور کنید ، کسانی که بنظرتان حال شمارا بجای خوب کردن ، به شما اسیب میزند را از خودتان دور کنید .

    تعداد پاسخ صحیح0
    تعداد پاسخ غلط5
    درصد صحیحشما به 0% درصد سوالات پاسخ درست دادید

  • عزیزم تست درسته؟

  • چیجوری من همه رو غلط زدم اما عصبانیتم زیاده،؟

    • imageNana
      هاپو کوچولووو🦮

      اصلا کلا این تسته غلط بود خودتو ناراحت نکن

    • ناراحت نیستم تازه خوشحالم

  • imageلی لی پری دریای
    عشق ماین کرفت هستم

    فرصت

برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خود شوید.