8 اسلاید پست توسط: yuri انتشار: 5 ساعت پیش 412 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
(💤) Zizzi
𝒚𝒖𝒓𝒊 𝒔𝒑𝒆𝒂𝒌𝒔:سلامم،خب من که میدونم شما این پستو الان نمیخونید ولی بازم کاربردیه برای وقتایی که گشنته(تا بخوای درستشون کنی سیر میشی ولی خب)عذر میخوام اگه آیدل موردعلاقتون نبود
تهیونگ از بی تی اس:سیب زمینی سرخ کرده ،این نیازی به توضیح نداره همتون بلدین دیگه
بومگیو:پستو پیتزا
مواد لازم:
نان پیتا 2 عدد
سس پستو: 4 قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا 1 فنجان رنده شده
. گوجه فرنگی: 1 عدد، برش زده
زیتون (اختیاری) به مقدار لازم برش زده
ریحان تازه (اختیاری) چند برگ برای تزیین
. نمک و فلفل به مقدار لازم
. روغن زیتون به مقدار لازم (اختیاری)
طرز تهیه
1. آماده سازی نان پیتا
ه ابتدا فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد (392) درجه فارنهایت گرم کنید.
ه نان پیتاها را روی سینی فر قرار دهید.
2 اضافه کردن سس پستو
ه روی هر نان پیتا سس پستو بزنید و به آرامی با قاشق آن را پخش کنید. مقدار سس به سلیقه شما بستگی دارد.
3. اضافه کردن پنیر
ه پنیر موزارلا رنده شده را به طور یکنواخت روی سس پستو بپاشید.
4. اضافه کردن مواد دیگر
ه برشهای گوجه فرنگی و زیتون را بر روی پنیر قرار دهید. میتوانید از مواد دلخواه دیگری مانند فلفل دلمه ای یا پیاز هم استفاده کنید.
ه در صورت تمایل کمی نمک و فلفل روی مواد بپاشید.
5. پختن پیتزا
سینی را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که پنیر ذوب شود و کمی طلایی رنگ شود.
6. سرو:
بعد از پخت پیتزا را از فر خارج کنید و در صورت تمایل با برگهای ریحان تازه تزیین کنید. برای سرو میتوانید کمی روغن زیتون روی پیتزا بریزید
وونیونگ: نودل سرخ کرده
مواد لازم:
. نودل فوری 1 بسته هر نوعی که دوست دارید
. روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
. سیر 1 حبه ریز خرد شده (اختیاری)
. فلفل قرمز یا فلفل سیاه به مقدار لازم (اختیاری)
. سبزیجات مانند هویج کدو یا بروکلی به مقدار لازم و خرد شد
. نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1 آماده سازی نودلها
بر اساس دستور روی بسته نودلها را در آب جوش بپزید (معمولاً بین 3 تا 5 دقیقه) سپس آنها را آبکش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود
2 سرخ کردن نودلها
ه در یک ماهیتابه بزرگ مقدار کافی روغن را گرم کنید.
ه نودلها را به روغن داغ اضافه کنید و به آرامی سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند. این کار معمولاً 3 تا 5 دقیقه طول میکشد. نودلها را مرتب بزنید تا یکدست سرخ شوند. هم
3 اضافه کردن سس و طعم دهی
ه در این مرحله سیر خرد شده (اختیاری و سبزیجات خرد شده را به نودلها اضافه کنید.
سس سویا و نمک را به نودلها اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا همه مواد به هم ترکیب شوند. اگر دوست دارید میتوانید کمی فلفل قرمز یا فلفل سیاه هم اضافه کنید.
4. پخت نهایی
بگذارید همه مواد به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر با هم بپزند تا سبزیجات کمی نرم شوند و عطر سیر و سس سویا به نودل ها نفوذ کند.
5. سرو:
نودل های سرخ شده را در ظرف سرو بگذارید و میتوانید آنها را با کمی سیس یا فلفل قرمز تزیین کنید.
سونگمین استری کیدز:چیپس موز
مواد لازم:
. موز 2 تا 3 عدد
. روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
. شکر 1 تا 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
. دارچین به مقدار لازم (اختیاری)
. وانیل به مقدار لازم (اختیاری)
طرز تهیه
1. آماده سازی موز
ه موزهای رسیده را انتخاب کنید اگر موزهای شما هنوز خام هستند، بهتر است کمی آنها را در دمای اتاق بگذارید تا ریپ شوند.
موزها را پوست کنده و به شکلهای طولی و نازک برش بزنید. هر چه برشها نازک تر باشند چیپسها تردتر خواهند شد
2. پخت چیپس موز
ه در یک ماهیتابه بزرگ روغن را داغ کنید بهتر است از روغنی با دbIMای بالا مثل روغن آفتابگردان یا روغن ذرت استفاده کنید.
ه
های موز را به صورت تک لایه در روغن داغ قرار دهید. بهتر است که چیپس ها به هم چسبیده نباشند.
ه حدود 2 تا 3 دقیقه در هر طرف چیپسها را سرخ کنید تا طلایی رنگ و ترد شوند. شما نیاز دارید که زمان سرخ کردن را بر اساس ضخامت برش های موز تنظیم کنید.
3 صاف کردن و خشک کردن
چیپسهای موز سرخ شده را با کمک قاشق سلفون از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.
ه اگر میخواهید چیپس ها ترد شوند میتوانید بعد از خشک کردن در روغن داغ قرار دهید تا کاملا خشکی پیدا کنند.
4. اضافه کردن طعم
بعد از خشک کردن چیپسها میتوانید ،شکر دارچین یا وانیل را به آنها اضافه کنید. این کار را با کمک یک برس یا با پاشیدن روی چیپس ها انجام دهید.
چیپس موز را در یک ظرف مناسب قرار دهید و به عنوان میان وعده سرو کنید.
شیومین اکسو:کرم کاراملی
مواد لازم:
برای کارامل
. شکر: 1 فنجان
. آب: 1/4 فنجان
برای کرم
. شیر 2 فنجان
. خامه 1/2 فنجان
. شکر: 1/2 فنجان
. تخم مرغ: 4 عدد
. وانیل 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه1 آماده کردن کارامل
ه در یک قابلمه کوچک شکر و آب را با هم مخلوط کنید.
ه روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود.
ه سپس حرارت را افزایش دهید و اجازه دهید مخلوط بجوشد تا زمانی که رنگ آن طلایی شود حدود 5-7 دقیقه مراقب باشید که کارامل نسوزد.
2 ریختن کارامل
ه وقتی کارامل آماده شد آن را به آرامی داخل قالبهای کرم بریزید و بگذارید تا کمی سرد شود.
1 آماده کردن مخلوط کرم
+
تهیه کرم 2
ه در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها و شکر را با همزن هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
ه شیر و خامه را در قابلمه ای گرما دهید تا گرم شوند نه بجوشند.
سپس مخلوط شیر را به آرامی به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید.
اضافه کردن وانیل
ه وانیل را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شودریختن در قالب
ه مخلوط کرم را به آرامی روی کارامل در قالب ها بریزید.
1. پختن کرم
پخت 3 3.
اضافه ه قالبها را در یک سینی عمیق قرار دهید و مقداری آب داغ به سینی اضافه کنید به طوری که آب به نیمه قالبها برسد.
ه سینی را به فر با دمای 180 درجه سانتی گراد 350 درجه فارنهایت وارد کنید و بگذارید حدود 40-50 دقیقه بپزد تا زمانی که کرم کامل شود.
سرد کردن و سرو 4.
سرد شدن .1
ه بعد از پخت قالبها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند. سپس آنها را به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
سرو کردن 2
ه بعد از سرد شدن کرم ها را با آرامی از قالب خارج کنید و کارامل را روی آنها بریزید. میتوانید با میوه های تازه یا خامه برای تزئین سرو کنید
جیسو بلک پینک:کدو
مواد لازم:
. کدو سبز 1 عدد بزرگ
. آرد: 1 فنجان
تخم مرغ: 1 عدد
. نمک به میزان لازم
. فلفل سیاه به میزان لازم
. روغن مایع به میزان لازم برای سرخ کردن
سس سویا برای سرو (اختیاری)
طرز تهیه
1. آماده سازی کدو
کدو سبز را به طور افقی به ورقه های نازک حدود 1 سانتی متر برش بزنید2. تهیه خمیر
ه در یک کاسه آرد تخم مرغ نمک و فلفل سیاه را به خوبی مخلوط کنید. سپس مقداری آب اضافه کنید تا خمیر شما کمی نرم و قابل پخش شود اگر از آب استفاده نکنید بافت پنکیکها تردتر خواهد بود.
3 پوشاندن کدو
ه هر برش کدو را در خمیر آغشته کنید تا کاملاً پوشانده شود.
4 سرخ کردن
ه در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس برشهای کدو پوشانده شده با خمیر را در تابه قرار دهید و هر طرف را حدود 3-4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شود.
5 سرو کردن
ه کشک کدو را از تابه خارج کرده و روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس آن را به صورت گرم سرو کنید. میتوانید آن را با سس سویا نوش جان کنید
لیلی انمیکس: بینگسو
مواد لازم
یخ خرد شده : 2 فنجان
. شیر شیرین شده شیرین یا معمولی): 1/2 فنجان
پودر شیر (اختیاری): 2 قاشق غذاخوری
میوه های تازه مانند توت فرنگی موز هلو به مقدار دلخواه
. دانه های کنجد به مقدار دلخواه (اختیاری)
پودر کاکائو یا شیرینی های کوچک به مقدار دلخواه (اختیاری)
. خامه (اختیاری) به مقدار دلخواه1. آماده سازی یخ
ه یخ را در یک مخلوط کن یا آسیاب یخ خرد کنید تا به اندازه برف ریز شود. می توانید از یخ کوبیده شده نیز استفاده کنید.
2 سرویخ
ه یخ خرد شده را در کاسه بزرگ سرو بریزید و آن را به خوبی فشرده کنید تا شکل بگیرد.
3. اضافه کردن شیر
ه شیر شیرین شده را به صورت یکنواخت روی یخها بریزید. اگر از پودر شیر استفاده میکنید آن را هم به طور مساوی بپاشید.
4. اضافه کردن میوه ها
ه میوه های تازه را به صورت نازک برش دهید و روی یخ ها قرار دهید. میتوانید از میوه های مختلف استفاده کنید تا تنوع بیشتری داشته باشید.
5. تزیین
اگر دوست دارید روی دسر را با دانه های کنجد پودر کاکائو، شیرینی های کوچک یا خامه تزیین کنید
8 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
90 لایک
وقتی گشنم بشه اونقدر تنبل میشم که نمیتونم خوراکی برای خوردن پیدا کنم ولی اسکرین گرفتم:)))
عالی بووددد😭😭😭
یکیتون پاشه برام به عنوان شیومین کرم کاراملی درست کنه🥰
برو بده به اون روح اتاقت درست کن۶
عالیی بود مامانییی
خیلی عالی بوددددد
همشون بایس هام بودن😂😂
تستت هم عالی بود
سیسی کاورت خیلی نازه
هورا من منتشرش کردم(البته با یه اکانت دیگه)
عالی بود یوری نازنازی
گشنم شد با خوندنش😭✨