
غذاهای ایرانی که شهرت جهانی دارند

خورش فسنجون یکی از خورش های سنتی و اصیل ایرانی است که بسیار خوشمزه و پرطرفدار بوده و از غذاهای لذیذ استان گیلان می باشد. این خورش بینظیر را می توان با گوشت گوساله یا گوشت قلقلی یا حتی مرغ در منزل طبخ کرد. در دستور اصلی خورشت فسنجون از گوشت اردک یا گوشت قلقلی داخل خورشت استفاده می شود که هر کدام طعم خاص و بینظیری به خورشت می دهد.

زرشک پلو با مرغ ، برای تهیه زرشک پلو با مرغ، مرغها را با ادویه مزهدار کرده و در یخچال استراحت دهید. سپس سیر و پیاز را تفت داده، مرغها را سرخ کرده و با رب گوجهفرنگی بپزید. برنج را آبکش کرده و دم کنید. زرشک را تفت دهید و برنج را با زعفران و زرشک تزئین کنید و خورش مرغ را کنار آن سرو نمایید.

قرمهسبزی، سبزی خورش یا خورش سبزی از خورشت های محبوب ایرانی است که معمولاً با برنج (چلو) خورده میشود.

سبزی پلو یا باقالی پلو با ماهیچه باقالیپلو، یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که معمولاً در جشنها و مهمانیها از آن استفاده میشود و البته در مهمانی آن را با گوشت یا مرغ بر سر سفره میآورند و به آن «باقالیپلو با گوشت» یا باقالی پلو با مرغ میگویند؛ باقالیپلو با گوشت بهتر است که با گوشت گوساله همراه باشد تا تکههای گوشت شکل خود را ازدست ندهند اما با مرغ یا گوشت گوسفندی یا بره نیز آن را میل میکنند.

چلو کباب کوبیده چلوکباب یکی از اصیلترین و از معروفترین غذاهای ایرانی است. این خوراک متشکل از چلو کره و کباب است که با سماق و گوجه و برنج و کره یا نان مصرف میشود.

خورشت قیمه خورش قِیمه یا خورش لپه از غذاهای آشپزی ایرانی است. این خورش در میان ایرانیها و عراقیها غذایی پرطرفدار است و برای پخت آن از رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده، لپه، گوشت قرمز، سیب زمینی سرخ شده به همراه لیموی خشک (لیمو عمانی) به عنوان طعمدهنده استفاده میشود. ادویهای که معمولاً در اواخر زمان طبخ به آن اضافه میشود دارچین است، برای دادن عطر ویژه به آن مقداری هل و گلاب میتوان اضافه کرد. این خورش به همراه پلو سرو میشود.

تَهْچین یک غذای ایرانی از خانوادهٔ پلو که معمولاً در مهمانیها و جشنها تهیه میشود و مواد اصلی آن شامل برنج، ماست، تخممرغ، زعفران، و انواع گوشت است.تهچین معمولاً شامل دو قسمت است: قسمت اول لایهٔ ضخیم و زعفرانیِ تهدیگ که اغلب با مقداری گوشت قرمز یا مرغ پخته، آمیخته شده است؛ و قسمت دوم چلوسفید است که روی این تهدیگ ریخته میشود. البته قسمت چلوسفید را میتوان حذف کرد که در این صورت تهچین قالبی به دست میآید.تهچین معمولاً در قابلمه یا ظرف شیشهای قرار داده میشود و میتواند در فر یا روی اجاق پخته شود.

آبگوشت که به آن دیزی هم میگویند، یکی از خوراکیهای سنتی ایرانی شامل گوشت، دنبه گوسفند، پیاز، سیبزمینی، گوجهفرنگی (یا رب گوجهفرنگی)، نخود و لوبیا است که در دو مرحله میل میشود؛ اول آب آن را با تکههای نان یا ترید میل میکنند (جهت مصرف مفید نان خشک) و بقیه مواد را نیز با گوشتکوب کاملاً کوبیده یا نکوبیده با نان، پیاز و چاشنی مانند ترشی و سبزیخوردن میخورند که به گوشتکوبیده مشهور است. در صورت پختهشدن آبگوشت در ظروف سنگی، آن را دیزی سنگی مینامند.

جوجهکباب، یکی از معروفترین خوراکهای ایرانی و از ردهی کبابهای سنّتی ایران است که به تازگی به عنوان بهترین غذای فراوریشده با مرغ در جهان شناخته شدهاست.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
عالییی گشنم شد
🌸🌸🌸🌸🌸
واقعا غذا های ایران نسبت به جهان واقعا بهتره
میشه به سه تا تست آخرم سر بزنی ❤️💞
وااای گشنم شدددد
عالی بود
خسته نباشی🌝
ممنون💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗
میشه به سه تا تست آخرم سر بزنی ❤️💞❤️
حتما
جای کوکو سبزی خالیه....
میشه به سه تا تست آخرم سر بزنی ❤️💞
خیلی هم عالی پس🙃
خورشت بادمجون کوووووووو
میشه به سه تا تست آخرم سر بزنی ❤️💞✨️
کلم پلو با سالاد شیرازی کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قرمه سبزی معمولا با برنج خورده میشود ؟
چرا معمولا ؟
یعنی کسی هست که خورشت قورمه سبزی رو همین جوری با نون بخوره؟
مامان من🤣
میشه به سه تا تست آخرم سر بزنی ❤️💞
حتما 😉
عالیییی
ممنون میشم به پست منم سر بزنید
میشه به سه تا تست آخرم سر بزنی ❤️💞💖
عالیییییی
ممنون💙💙💙💙
این غذا ها با دستپخت مامانبزرگا🛐🛐🛐
میشه به سه تا تست آخرم سر بزنی ❤️💞✨️