تا حالا شده از خودتون بپرسید چه چیز هایی رو باید در آشپرخونه گذاشت و چه چیزهایی رو نه . اصلا گذاشتن یه سری وسیله چه ضرر هایی داره . بیایید تا با هم بفهمیم !
1 = پاک کننده ها و مواد شیمیایی : محصولات پاک کننده مانند آن هایی که حاوی سفید کننده، الکل و ضد چربی هستند و صابون یا نرم کننده لباس را داخل آشپزخانه نگذارید. هر چقدر کمتر آن را داخل کابینت نگهداری کنید، آشپزخانه سالم تری خواهید داشت، زیرا ممکن است گاز این مواد سمی و آسیب زننده به مواد غذایی برسد یا حتی عامل ایجاد آتش سوزی باشد.
11 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
9 لایک
محشررر
همراه با مفید و کاربردی🤍💜
محشر
عالی
خسته نباشید
محشر بود