
خب گایز وسط توصیه برای اودیشون و کلا کارآموز شدن می خوام آموزش غذای کره ای بزارم که تاحالا توی تستچی ندیدم 😇 لایک و کامنت شما باعث دل گرمیه منه😇

غذا : بی بیم باپ 🥙🍢 ترکیبی رنگارنگ از سبزیجات، رب فلفل قرمز تند، گوشت و تخممرغ، چهره زیبایی به بیبیمباپ دادهاند، اما در اصل، این ترکیبی از انواع طعمهای تازه، پختهشده و تخمیرشده است که این غذا را به خوراکی محبوب در کره جنوبی و عرصه بینالمللی تبدیل کرده است. ┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ مواد لازم برای ۴ نفر ۱ سر انگشت شکر یکونیم قاشق غذاخوری سویا سس سهچهارم لیوان روغن کنجد ۳ قاشق غذاخوری سیر پوستکنده و لهشده نمک و فلفل به مقدار لازم ۴۰۰ گرم فیله گوساله خردشده به رشتههای ۵ سانتیمتری ۱ لیوان قارچ شستهشده و نگینی خردشده ریز ۲ عدد هویج کوچک پوستکنده و خلالی خردشده ۱ عدد ترب سفید پوستکنده و خلالی خردشده ۲ عدد کدوی سبز خلالی خردشده ۱ خوشه کوچک اسفناج یک و نیم لیوان جوانه لوبیا یا سویا ۲ لیوان برنج پختهشده ۴ عدد زرده تخممرغ «گچوجانگ» یا رب فلفل قرمز کرهای ( طرز تهیه رو پایین توضیح میدیم ) مواد لازم گچوجانگ ۴ گرم پودر مالت یا عصاره مالت جو نیم لیوان آرد برنج یک پنجم لیوان آب برنج پختهشده ۱ قاشق غذاخوری سویا سس ۱ لیوان پودر فلفل قرمز چیلی یک پنجم لیوان نمک
• طرز تهیه گچوجانگ : پودر مالت را با نیملیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. مخلوط را مدام هم بزنید و بهمدت ۱۵ دقیقه حرارت دهید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و آرد برنج را به مواد اضافه کنید وپس از مخلوطکردن، بگذارید تا یک ساعت در دمای محیط بماند. دوباره مواد را روی حرارت بگذارید و بهمدت ۲۰ دقیقه دیگر آن را حرارت دهید. توجه داشته باشید باید بهصورت مداوم، آن را هم بزنید تا گلوله نشود. مواد را از روی حرارت بردارید و سپس آب برنج، نمک و سویا سس را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله آخر، پودر فلفل را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید. رب فلفل قرمز را میتوان در ظرف تیره در بسته در یخچال نگهداری کرد. • دستور پخت بی بیم باپ : شکر، یک قاشق غذاخوری سویا سس، کمی روغن کنجد، ۳ قاشق چایخوری سیر و بهاندازه سرانگشت فلفل را در یک ماهیتابه با هم ترکیب کنید و سپس گوشت را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید تا گوشت به این مواد آغشته شود. ماهیتابه را روی حرارت بگذارید و کمی گوشتها را سرخ کنید تا قهوهای شوند. سپس آن را کنار بگذارید. بقیه سویا سس، کمی روغن کنجد، ۲ قاشق چایخوری سیر و فلفل را با قارچها در ظرفی دیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید. هویجها را با کمی روغن کنجد و ۲ قاشق چایخوری سیر و کمی نمک و فلفل سرخ کنید و کنار بگذارید. همین کار را با ترب و کدوی سبز تکرار کنید. همین کار را با جوانه لوبیا تکرار کنید. اگر از کاسه سرامیکی استفاده میکنید، انتهای آن را با یک قاشق چایخوری روغن کنجد چرب کنید. برنج را در کاسهها بریزید و تکههای گوشت، اسفناج و سبزیجات سرخشده را روی آن بچینید و یک زرده تخممرغ خام را در میان آنها قرار دهید. اگر کاسه شما از جنس سنگ است، علاوه بر یک قاشق چایخوری روغن برای کف آن، از یک قاشق غذاخوری روغن کنجد برای چربکردن لبههای آن استفاده کنید. سپس آن را برای ۵ دقیقه روی حرارت مستقیم قرار دهید یا تا زمانی که صدای جلز و ولز برنج دربیاید. سپس آن را از روی گاز بردارید. بیبیمباپ را با یک کاسه «گچوجانگ» برای هر فرد سرو کنید تا به میزان دلخواه به غذای خود اضافه کند
خب امیدوارم کسی اصکی نره چون من مطالبی که میزارم خودم ترجمه می کنم💘💘
کجا می ری لایک ، کامنت و فالو یادت نره😂😂
خب زیر همین تست هر سوالی راجب کارآموز کیپاپ شدن داشتید بنویسید 😊😊
هیچ وقت تسلیم نشو دختر😉😉
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
به نام خدا
سلام
مرسی عالی بود
سلام👋 خواهش می کنم😇😇