بریم ادامش :
ورود بستنی به اروپا و ایجاد تحولات شیرین
در طول قرون وسطی و با افزایش تجارت بین جهان شرق و غرب و آشنایی جوامع مختلف با فرهنگ مردم مختلف در سرتاسر جهان، روشهای تهیه دسرهای یخزده به اروپا نیز رسید. به مرور و گذشت زمان، بستنی با استفاده از میوه های مختلفی که به صورت پورهشده درآمده بودند به همراه شیر پرچرب گاو در اروپا به سرعت محبوب شد و در تمام کشورهای اروپایی به شکل ها و مدل های مختلفی سرو شد. در اوایل کار بستنی را افرادی که به کشاورزی و دام پروری مشغول بودند تولید میکردند و به مردم می فروختند. از آنجایی که افراد زیادی در آن زمان به کشاورزی و دامپروری مشغول بودند، تولید بستنی در اکثر خانواده ها تبدیل به یک سنت شیرین و دوست داشتنی شد.
پس از گذشت سال های طولانی، در سال 1686 میلادی بود که یک فرد سیسیلی ساکن پالرمو به نام فرانسِسکو پروکوپیو د کولتلی (Procopio dei Coltelli) کافه ای به نام کافه ی پروکوپ (Le Café Procope) در شهر زیبای پاریس و در خیابان Saint-Germain تاسیس کرد و در آنجا علاوه بر انواع و اقسام قهوه و چای و کیک، بستنی های خوشمزه ی خامه ای و وانیلی و شیری را در منوی کافه قرار داد.
5 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
3 لایک
پستت خیلی خوب بود♥️🫂
امیدوارم در آینده یکی از بهترین کاربر ها بشی☺️👍🏻
اگه میشه لطفا به پست و اسلایس های منم سر بزنید🙃🤍
بک هم میدم😉🤯
ادمین زیبارو پین؟☺️🫂