
لایک فراموش نشه ♡

6 بیماری که ممکن است با خوردن چیپس به آن مبتلا شوید: 1. چاقی: این خوراکی پرطرفدار پر از کالری و چربیهای ناسالم است؛ مصرف منظم مقادیر زیاد چیپس میتواند منجر به افزایش وزن و افزایش خطر چاقی شود که با مشکلات سلامتی مختلفی مانند بیماری قلبی، دیابت و برخی سرطانها مرتبط است. 2. بیماریهای قلبی عروقی: سطوح بالای چربیهای ناسالم، به ویژه چربیهای اشباع و ترانس، که در بسیاری از چیپسها یافت میشود، میتواند به افزایش خطر بیماریهای قلبی عروقی کمک کند. این چربیها میتوانند سطح کلسترول بد (LDL) و تری گلیسیرید را افزایش دهند و منجر به ایجاد شرایطی مانند بیماری قلبی، سکته مغزی و فشار خون بالا شوند. 3. دیابت نوع 2: مصرف منظم خوراکیهای پر کالری و فرآوری شده مانند چیپس میتواند به افزایش وزن و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 ؛ منجر شود. رژیم غذایی سرشار از چربیهای ناسالم و دریافت کالری بیش از حد میتواند باعث اختلال در تولید انسولین بدن شود. 4. فشار خون بالا: چیپس اغلب با نمک چاشنی میشود که باعث افزایش میزان سدیم آن میشود. مصرف زیاد سدیم میتواند سطح فشار خون را افزایش داده و به فشار خون بالا، خطر ابتلا به بیماری قلبی، سکته مغزی و سایر مشکلات قلبی عروقی را افزایش میدهد. 5. سندروم متابولیک: مصرف بیش از حد چیپس، همراه با یک رژیم غذایی ناسالم، میتواند باعث بروز سندروم متابولیک شود؛ این وضعیت با ترکیبی از عوامل خطر، از جمله چاقی شکمی، فشار خون بالا، سطح قند خون بالا و سطوح غیرطبیعی کلسترول مشخص میشود. سندرم متابولیک خطر بیماری قلبی، سکته مغزی و دیابت نوع 2 را افزایش میدهد. 6. سرطان کولورکتال: تشکیل آکریل آمید، یک سرطانزای بالقوه، در طی فرآیند سرخ کردن یا پخت چیپس، نگرانیهایی را در مورد ارتباط احتمالی آن با برخی سرطانها ایجاد کرده است. اگرچه سطح آکریل آمید موجود در چیپس به طور کلی کم در نظر گرفته میشود، قرار گرفتن طولانی مدت در معرض سطوح بالای آکریل آمید در رژیم غذایی با افزایش خطر ابتلا به برخی سرطانها از جمله سرطان روده بزرگ مرتبط است.

میدونستی که شما نمی توانید آن را احساس کنید، اما ما همیشه با سرعت تقریباً 1.3 میلیون مایل در ساعت در فضا می گذریم. زمین در حال چرخش به دور خورشید است، که به دور مرکز کهکشان می چرخد، که با سرعت از طریق باد کیهانی پرتوهای تخلیه شده در طول انفجار بزرگ می چرخد.

برای کنترل اضطراب چه ویتامینی بخوریم؟ 🌷برای چندین دهه، مشخص شده است که بین سطوح ویتامین B12 و علائم اضطراب ارتباط وجود دارد. تحقیقات نشان داده اند که داشتن سطوح پایین ویتامین B12 برای افراد مضطرب غیر معمول نیست. اعتقاد بر این است که مکمل ویتامین B12 ممکن است به کاهش یا پیشگیری از علائم اضطراب کمک کند. 🌷صدف، جگر (گوشت گاو یا مرغ)، ماهی (سالمون، قزل آلا و تن)، گوشت (گوشت گاو و بره)، مرغ و بوقلمون، تخم مرغ، محصولات لبنی (شیر، پنیر و ماست)، شیر گیاهی غنی شده (مانند سویا، بادام یا شیر نارگیل) حاوی این ویتامین هستند.

خواص گلابی برای یبوست: فیبر موجود در گلابی مواد غذایی را جمع میکند و بهصورت توده در میآورد، در نتیجه غذا راحتتر از میان روده عبور میکند که مهمترین فواید گلابی برای یبوست است. همچنین سبب ترشحات معده و شیرهی گوارشی میشود و حرکات روده را تنظیم میکند و احتمال ابتلا به یبوست و اسهال را کاهش میدهد

مصرف سبزیجات برگ سبز به دلیل فواید زیادی که برای سلامت دارند، بسیار توصیه شده است. از مهمترین فواید مصرف سبزیجات برگ سبز عبارتند از: • دشمن سرطان؛ • مبارزه با رادیکالهای آزاد؛ • سلامتی قلب؛ • تنظیم قند خون؛ • بهبود عملکرد سیستم ایمنی؛ • جلوگیری از پیری زودرس؛ • حفظ سلامت و شادابی پوست؛ • کنترل وزن.

هلو سرشار از ویتامین های A، C، E و K و همچنین مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم و فسفر است. این مواد مغذی با حمایت از عملکرد سیستم ایمنی، سلامت پوست و استحکام استخوان ها به سلامت کلی کمک می کنند. خواص هلو برای سلامت قلب چیست؟ هلو منبع خوبی از پتاسیم است که بدن از آن برای تنظیم ضربان قلب و فشار خون استفاده میکند.

برگ شلغم طعم قوی و تندی دارد و اغلب به جای خام، پخته شده مصرف میشود. سبزیجات ریشهای به طور کلی خطر ابتلا به بیماریهایی مانند بیماریهای قلبی، سرطان، التهاب و آترواسکلروز را کاهش میدهند.

اگر میخواهید سبزیجات سبز مواد مغذی خود را حفظ کنند، لازم است که به روشهای سالم طبخ شوند. سرخ کردن زیاد و یا بیش از حد پختن آنها موجب از بین رفتن مواد مغذیشان شده و از اینرو هدف از خوردن سبزیجات سبز برباد میرود. بهترین روش پختی که از سبزیجات در برابر از دست رفتن مواد مغذی محافظت میکند، قطعاً بخار پز کردن آنهاست. پختن آنها بدون آب و با سرعت همزدن آنها در ماهیتابه از دیگر گزینههای پخت و پز سالم برای حفظ محتوای تغذیهای سبزیجات است. هرگز سبزیجات را نجوشانید به این دلیل که مقدار قابل توجهی از مواد مغذی آنها از دست میرود.

میوه کاکتوس، با داشتن خواص متعدد از جمله بهبود گوارش، تقویت سیستم ایمنی، کاهش کلسترول، کمک به کاهش وزن، کنترل دیابت، حمایت از سلامت کبد و بهبود سلامت پوست و مو، یک میوه بسیار مفید و مغذی است. با گنجاندن این میوه در رژیم غذایی خود، میتوانید از مزایای بیشمار آن برای سلامت کلی بدن بهرهمند شوید.

از جمله خواص نارنگی میتوان به مواردی مانند درمان نفخ، خاصیت سم زدایی، تصفیه خون، تقویت استخوان و اسکلت بدن، درمان سرگیجه، درمان بیخوابی، کاهش تب، رفع تراکم خون در بدن، درمان و تسکین سرفههای زمستانی، کاهش فشار خون، کاهش وزن و خواص ضد اسپاسم اشاره کرد.

انار دارای مقدار زیادی ویتامین C، آنتیاکسیدانها، فیبر و کلسیم است و خواص سلامتی فراوانی دارد. از جمله خواص آن میتوان به حمایت از سلامت قلب، جلوگیری از التهابات، و افزایش سطح انرژی اشاره کرد. انار به عنوان یک میوه لذیذ و مغذی شناخته میشود .

میدونستی میوه اژدها دارای انواع ویتامینها است و در جلوگیری از سرطان روده بزرگ و دیابت مؤثر است. همچنین سرشار از املاح معدنی است که باعث کاهش کلسترول و تنظیم فشار خون میشود. مصرف دائم آن میتواند آسم و سرفههای شدید را بهبود دهد و دارای آنتیاکسیدان قابل توجهی است.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
پستت خیلی خوب بود♥️🫂
امیدوارم در آینده یکی از بهترین کاربر ها بشی☺️👍🏻
اگه میشه لطفا به پست و اسلایس های منم سر بزنید🙃🤍
بک هم میدم😉🤯
ادمین زیبارو پین؟☺️🫂
فرست
داداش من بیشتر گشمنم شد تا اینکه متنارو بخونم
خسته نمیشی؟
۴۱۸ پارت فکت ساختیییییی
آخه چجوریییییی
بعد من به همکلاسیام میگم میوه کاکتوس خوردم باور نمیکنن
خسته نمیشی؟ من بعد ساختن یک پست به خودم 3 ماه استراحت میدم
ماشالا واقعا
418 پارت که هر اسلایدش کتابیه واسه خودش
جالب مانند همیشه