تاریخچه پاستیل
در خوشمزه بودن این تنقلات هیچ شکی وجود ندارد. اما بد نیست که کمی هم به خواص پاستیل بپردازیم و با مواد به کار رفته در این محصولات آشنا شوید. در ساخت این محصولات از سه نوع اسید آمینه استفاده می کنند. به همین خاطر نیز خواص متعددی در آن ها وجود دارد. هر یک از این اسید ها، خواص مجزایی در بدن ایجاد می کنند. این مواد خوراکی، ژلاتین مورد نیاز بدن را نیز تامین می کنند. خواص پاستیل در زمینه بهبود مفاصل و استخوان های بدن نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته اند
6 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
6 لایک
عالی بوددد فرصت؟