برای آشنایی با بهترین غذا های اصفان این پست را تا انتها بخوانید.
زیره یکی از ادویههای پرطرفدار در اکثر نقاط ایران است و سابقهای طولانی در آشپزی اصفهان دارد. شله بریان زیره که ماده اصلی آن زیره است، غذایی حلیم مانند است که طعمی شبیه به کاچی دارد و در سفرهخانهها به فروش میرسد، اما باید بدانید که این غذای سنتی اصفهان، در همه رستورانها یافت نمیشود. در پخت این غذای خوشمزه از گوشت گوسفند، زیره، برنج، نمک، پیاز و سایر ادویهها استفاده میشود. رستوارن سنتی چاه حاج میرزا یکی از معدود مکانهایی است که این غذای اصیل را طبخ و سرو میکند.
6 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
0 لایک
نظرات بازدیدکنندگان (0)