10 اسلاید پست توسط: میشیما انتشار: 4 هفته پیش 179 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
خطرناک ترین سیاره های جهان هستی
شاید شما هم با نگاه کردن به آسمان و کهکشان پر ستاره انقدر احساس آرامش کنین که به هیچ وجه به ذهنتون هم خطور نکنه که جهان ستاره ها و سیاره ها چقدر می تونه ترسناک و خطرناک باشه. البته همه ما می دونیم، ناشناخته بودن یک موضوع به تنهایی می تونه دلیل مناسبی برای ترسناک بودنش باشه؛ چون غیر قابل پیش بینی میشه و امکان وجود هر نوع خطری در اون وجود داره؛ به همین خاطر تو این مطلب اصلا به ناشناخته های هستی که خیلی فراوونه اشاره ای نمی کنیم. می خواهیم با همین شناخت اندکی که امروز از سیارات داریم به بعضی از خطرناک ترین سیاره های جهان هستی اشاره کنیم:
۱. سیاره مریخ(Mars )
شاید برای شما هم جای تعجب باشه که چطور مریخ که این روزها برای زندگی بر روی اون بسیار تلاش میشه؛ تو این لیست قرار داره. چون بین مریخ و سیاره زمین اشتراکات فراوانی وجود داره.
سیاره مریخ یکی از اون سیارات عجیب و البته ترسناکیه که در منظومه شمسی وجود داره؛ چون تو این سیاره هر چند وقت یکبار طوفان های شنی بسیار عظیمی رخ میده که ارتفاع بعضی از اونها از کوه اورست بلندتر و سرعتی بیشتر از 300 کیلومتر بر ساعت داره. این طوفانها که معمولا تمام سیاره رو می پوشونه، تو یه روز می تونه همه فضا رو به فنا بده. علاوه بر این تغییرات دمایی هم روی این طوفانها اثر میذاره و اونها رو خطرناک تر می سازه. در کل میشه گفت: زندگی رو این سیاره با این شرایط یکی از ترسناک ترین زندگی هاییه که میشه فکرش رو کرد.
۲.سیاره نپتون (Neptune)
یکی از سیاه های شناخته شده منظومه شمسی، سیاره نپتونه که به بادهای بسیار سرد و البته سریعش معروفه. سرعت این بادها به قدری زیاده که تو یه چشم بر هم زدن می تونه هر جسمی رو نابود کنه. بررسی ها نشون میده؛ سرعت این بادها بعضی وقتا دو برابر سرعت صوته که در این سرعت بدن انسان تو یه پلک زدن متلاشی میشه و تکه هاش در آسمان پخش میشه. البته دانشمندان هم چنان در حال بررسی این سیاره هستن تا بتونن دلیلی برای این بادهای شدید پیدا کنن.
۳.سیاره زهره (Venus)
ونوس به عنوان یکی از کوچکترین سیاره های منظومه شمسی، یکی از خطرناک ترین سیاره های این منظومه هم محسوب میشه و امواج خارق العاده ای رو از خودش ساطع می کنه. این سیاره که از لحاظ مداری، نزدیک ترین سیاره به کره زمین به حساب میاد و به عنوان سیاره دو قلوی زمین در نظر گرفته میشه، شرایط حاکم بر اون خبر از یه قل شیطانی میده، چون این سیاره یه جورایی شبیه جهنمه. در اوایل جنگ سرد، شوروی سابق تونست کاوشگری رو بر روی ونوس فرود بیاره که تنها 127 دقیقه دوام آورد و بعد از اون کاملا خرد شد و سپس تبدیل به مایع شد. متاسفانه هنوز دلیل علمی مشخصی برای این واقعه ثبت یا کشف نشده.
در مدت زمانی که کاوشگر روسی روی سطح ونوس بود، اطلاعاتی در مورد سمی بودن بسیار زیاد این سیاره به زمین ارسال کرد. دمای این سیاره نزدیک به 425 درجه سانتی گراد و فشار هوا در اون 100 برابر بیشتر از زمینه. بنابراین قدم زدن روی این سیاره مثل این می مونه که تو عمق 2000 متری کف دریا بخوای، قدم بزنی که با توجه به این که سطح این کره از اسید سولفوریک پوشیده شده، این کار عملا محاله. به نظر می رسه سم اسید سولفوریک حاصل از تشعشعات و گرما، ونوس رو در عین زیبایی به وحشتناک ترین سیاره جهان تبدیل کرده.
۴.سیاره مشتری (Jupiter)
مشتری به عنوان بزرگترین سیاره منظومه شمسی یکی از ترسناک ترین سیاره های این منظومه هم به شمار میاد؛ به طوری که هیچ موجودی دوست نداره، حتی بهش نزدیک هم بشه. این سیاره طوفان هایی تو خودش ایجاد می کنه که به تنهایی دو برابر زمینه و با سرعت 1000 کیلومتر بر ساعت حرکت می کنه. اتمسفر سیاره مشتری تاریکه و تمامی اون با هیدروژن پر شده، این گاز بر روی زمین بی رنگه، ولی تو مشتری به ماده ای تبدیل شده که هیچ کس نمی دونه چیه.
علاوه بر این بر سطح سیاره مشتری همیشه رعد و برق هایی می زنه که 100 بار قویتر از صاعقه های روی زمینه و اون رو به یکی از خطرناک ترین سیارات تبدیل کرده که طبیعتا غیر قابل سکونت هم هست.
۵. سیاره پگسی بی (Pegasi B)
سیاره پگسی B یکی از مشهورترین و در عین حال زیباترین تصاویر کهکشانیه که اندازه ای 150 برابر زمین داره و هر روز در حال سرخ شدنه؛ چون ستاره ای در نزدیکی این سیاره قرار داره که گرمایی مثل گرمای خورشید رو تولید می کنه و دمای این سیاره رو به 1000 درجه سانتی گراد می رسونه. فشار هوای گرم و البته وجود مقدار کمی هوای سرد باعث میشه؛ تا بادهای شدیدی به اندازه 1000 کیلومتر بر ساعت به وجود بیاد. البته با وجود دمای بالا، باران های این سیاره وارد هوای گرم میشن و ناگهان به جریان سرد می رسن که با توجه به هیدروژنی بودن سیاره، تبدیل به موادی مثل آهن میشن و روی سطح سیاره فرود میاد.
۶.ازیریس( Osiris)
سیارهای که در آن جوان مرگ خواهید شد!
سیارهای که اگر بتوانید یک سال در آن زندگی کنید، تنها معادل سه روز و نصفی در کره زمین از عمر شما سپری شده است. البته به شرطی که بتوانید شرایط سیاره ازیریس را تحمل کنید. زیرا این سیاره 159 سال نوری با منظومه شمسی فاصله دارد و همچنین فاصله ازیروس با ستاره خورشیدی منظومهاش 8 برابر کمتر از فاصله عطارد نسبت به خورشید است. این فاصله کم سبب شده است تا هر چیزی که در این سیاره وجود دارد مذاب باشد و همچنین انقدر این حرارت بالا است که خود سیاره نیز به طور پیوسته در حال ذوب شدن است.
۷. جلیس( gliese)
تا به حال برایتان سوال شده است که راه رفتن همزمان روی یخ و زغال سنگ داغ چه حسی میتواند داشته باشد؟ سیاره جلیس یک مثال بارزی است که در آن میتوان این حس را تجربه کرد. این سیاره فراخورشیدی که فاصله بسیار کمی با ستاره خورشیدیاش دارد دمایش داغتر یک کوره آتش است و در عین حال از یخهایی پوشیده شده است که به طور پیوسته در حال سوختن شدن هستند. البته نه آن یخهای معمولی که ما زمینیها میشناسیم، بلکه یخهای که از چگالی بسیاری بالایی برخوردار بوده و در شدیدترین وضعیت جوی نیز ذوب نمیشوند.
۸. کُرُت(Corot)
تجزیه خواهید شد!
سیاره فراخورشیدی کرت برخلاف سایر موارد این فهرست نه خیلی گرم است و نه خیلی سرد، اما ویژگی که سبب شده تا در این لیست جای بگیرید، چگالی فوق العاده بالایی است که در آن حاکم است. از لحاظ وسعت سیاره نامبرده شده شباهت زیادی به مشتری دارد و همچنین تماما از گاز تشکیل شده است اما برخلاف آن 20 برابر چگالی بیشتری دارد. این چگالی بسیار بالا باعث شده است تا وزن هر جرمی در مقیاس با کره زمین 50 برابر بیشتر باشد. یعنی اگر شما با وزن 80 کیلوگرم در حال قدم زدن در سطح زمین هستید، در سیاره COROT exo-3b وزن شما 4000 کیلوگرم خواهد بود و البته دیگر قادر به قدم زدن در آن نخواهید بود، به این دلیل که فشار وارد شده از نیروی جاذبه به حدی زیاد است که در صورت حضور در این سیاره خورد و در واژهای دقیقتر تجزیه خواهید شد.
۹.او تی اس(OTS)
سیاره قاتل!
آن چیزی که در ذهنمان به عنوان یک سیاره نقش بسته، یک جسم کروی بزرگ است که به طور منظم پیرامون مدار خود در حال چرخش است. خب اشتباه هم نمیکنید اما در جهان بیانتهای ما هیچ اصل یا قانونی بدون استثنا نیست. سیاره او تی اس همانند شهاب سنگها بدون قرار داشتن در مدار مشخصی در حال حرکت به هر سمت و سویی است، این ویژگی آنقدر عجیب است که نامیدن آن به عنوان یک سیاره کار دشواریست.
تصور کنید یک سیاره همانند شهاب سنگ در فضا به هر جهتی حرکت میکند، سیارهای از بزرگترین سیاره منظومه شمسی، یعنی مشتری 11 برابر بزرگتر است. بنابراین صحبت ما درباره یکی از بزرگترین سیارات حال حاضر جهان هستی است، آنقدر بزرگ که میتواند در آینده خود به یک منظومه سیارهای مستقل تبدیل شود. اکنون به این موضوع بیندیشید که اگر سیارهای با چنین جرم و شعاعی به یک سیاره دیگر برخورد کند چه اتفاقی میفتد؟
پاسخ این است هر جرم آسمانی که با او تی اس برخورد کند نابود میشود، بدون اینکه اثری از آن بماند و در عین حال این سیاره قاتل به چرخش و مسیر خود ادامه میدهد، گویی کوچکترین اتفاقی برای آن رخ نداده است.
10 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
57 لایک
بک میدم
ناظر عزیز پین؟
توام دلت میخواد عضو یه کلوپ باحال و جذاب بشی؟✨✨ خب چرا نمیای کلوپ سرنوشت؟😱 اینجا کلی بازی داریم ، کلی جشن و خوراکی و دورهمی داریمممم😍😍😍😀🎈🎁📍 واییی چه خوببببب ، حتی با ورودت 250 امتیاز میگیرییی😍😍😍😉 برای عضو شدن ، به کاربرMarinette💖🐞 سر بزن😉 منتظرتیم هاااا....😊 ادمین فرشته پین؟💞
پستت خیلی خوب بود♥️🫂
امیدوارم در آینده یکی از بهترین کاربر ها بشی☺️👍🏻
اگه میشه لطفا به پست و اسلایس های منم سر بزنید🙃🤍
بک هم میدم😉🤯
ادمین زیبارو پین؟☺️🫂
فرصت
کاور:
منی که اسمم هستی😐😐😐😐
حال کردم خیلی باحال بود
مرسی
یا خود خدااااااااااا
عالییییی
مرسی
خیلییییی باحال بودد❤️
دست مریزاد👐🏻🌼
مرسی🎀
🤗👐🏻
اولین تست طولانی که کامل خوندمش
مرسی🎀