
فلسفه گه گه اکوتامی درباره حذف کاراکتر ها
گگه آکوتامی، خالق جوجوتسو کایسن، هیچ ترس و واهمهای از کنار گذاشتن شخصیتهایش نداشته است. اخیرا او در مورد فلسفهاش برای حذف کاراکترهای Jujutsu Kaisen صحبت کرده است. جوجوتسو کایسن یک اثر شونن مشهور و محبوب است که تمامی شخصیتهای آن در معرض خطر و کش.ته شدن قرار دارند. این ویژگی به خصوص در آرک داستانی Shibuya Incident و فصل دوم انیمه به نمایش گذاشته شد، جایی که شخصیتهای مثبت و منفی مختلفی از داستان کنار رفتند. از آن جایی که استودیو MAPPA ساخت فصل سوم انیمه Jujutsu Kaisen با محوریت آرک داستانی Culling Game را تایید کرده، طرفداران باید آماده مر.گهای بیشتری باشند. خالق این اثر یعنی گگه آکوتامی در مصاحبه اخیر خود به صحبت در مورد فلسفهاش نسبت به حذف شخصیتها گفته است.
در آرک داستانی Shibuya Incident دیدیم که چندین شخصیت اصلی حذف شدند. در بین کاراکترهای مثبت، نانامی توسط ماهیتو کش.ته میشود. در مدت کوتاهی پس از کنار رفتن این شخصیت، ماهیتو یک کاراکتر محبوب دیگر را هم میک.شد. او کسی نبوده جز نوبارا کوگیساکی، همگروهی یوجی و مگومی که یکی از مهمترین شخصیتها است. در سمت کاراکترهای منفی، تعدادی از آنها از جمله جوگو، داگون، هانامی، توجی و ماهیتو همگی کش.ته شدند.
در تازهترین نمایشگاه جوجوتسو کایسن در ژاپن، گگه آکوتامی به سوالات مختلف طرفداران پاسخ داد. به این واسطه از خالق Jujutsu Kaisen در مورد شخصیت می می که با وخامت اوضاع اقدام به فرار کرده، پرسیده شد. آکوتامی تصمیم گرفته که به جای کش.تن، او را در پسزمینه داستان نگه دارد. خالق جوجوتسو کایسن باور دارد تنها زمانی یک شخصیت باید کش.ته شود که مخاطب از مر.گ او ناراحت شود.
در دوران پس از آرک داستانی Shibuya Incident، مر.گهای متعددی رخ خواهد داد که هنوز در انیمه به تصویر کشیده نشدهاند. این بخش از جوجوتسو کایسن بسیاری از طرفداران را شوکه کرده و خوانندگان مانگا هنوز با تعدادی از آنها کنار نیامدهاند. در صورتی که تنها انیمه Jujutsu Kaisen را دنبال میکنید، باید آماده مشاهده تعدادی از غافلگیرکنندهترین سکانسها باشید.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
@♡♡Artmis♡♡
دستش قطع شد🫠
______
چرا گفتی اسپویلررر🤧🤧🤧
گگه روانیه
عالی به تست و پستای منم سر بزن 🎀
500 امتیاز هدیه از طرف 🪐HANA CHAN🪐
-----------------
خودا مرسیی🤍🫶🏻🦋
واقعا اسلایست حق بود:]
عزیزم ممنون🩵 💪🏻
اینوماکی نمیره
چیز دیگه ای نمیخوام
اینوماکی نمرد ولی...💔
دستش قطع شد🫠
گگه سادیسمیییییییی
بک؟
🙂لبخند شینوبویی
"خالق جوجوتسو کایسن باور دارد تنها زمانی یک شخصیت باید کش.ته شود که مخاطب از مر.گ او ناراحت شود."
گگه ثادیثمی👺🆘️
چقدر احمقانه 😒😒😒😒😒😒
با گگه موافقم،مرگ کاراکترها باید انقد بد و دردناک باشه که همیشه تو ذهن ها بمونه و فراموش نشه،به کشته شدن نانامی و نوبارا هم حس خاصی ندارم چون ازشون خوشم نمیومد