✨سرزمین عجایب✨ قسمت نهم: عجیبترین خوراکیهای ایرانی 👀
من فکر میکردم فقط کشور چین و بعضی از کشورهای آسیای شرقی هستن که غذاهای عجیبوغریب میخورن، اما انگار توی بعضی شهرهای خودمون هم کم از اینجور غذاها نداریم. البته نه در این حد که پای حشرهها و جونِورها به سفرهمون باز بشه. ☠️ بریم با بعضی از این غذاها آشنا شیم تا خودتون قضاوت کنید. 🤠
✨کلّهپلو یا کلهپاچه برنجِ شیرازی✨ شما تصور کن آدم یه غذای سنگین و چربی مثل کلهپاچه رو با برنج بخوره. 😵💫 باید بگم شیرازیهای عزیز این غذا رو اختراع کردن و با برگهی زردآلو و قَرهقُروت و چاشنیهای دیگه درستش میکنن و خیلی هم طرفدار داره. 🍲🍲🍲 به نظرم خوردن این غذا رو بذارین برای یه وقتی که خواستین یه دل سیر شیرازگردی کنین. چون لازمه بعد از غذا با یه پیادهرویِ اساسی چربیها رو بسوزونین. 💪
✨غذای بنفش یا قُروتِ خراسانِ جنوبی✨ راستش من هم از شکل و قیافهی این غذا خوشم اومد، هم از ترکیباتش. برعکسِ غذای قبلی، این غذا یه وعدهی سالم و اشتهابرانگیزه که ترکیبات خیلی سادهای هم داره. قُروت یه نوع کشکه که بهش میگن کشک سیاه که به روش خاصی خشکش میکنن. بعدش اون رو با آب مخلوط میکنن و توش گردو و پیازداغ و نعنا میریزن و کنارش نون خشک محلی میذارن. 🫓🍆🥣 قُروت رو با بادمجون سرخ شده یا کدوحلوایی و پوره سیبزمینی میخورن. اونهایی که رفتن بیرجند و این غذا رو خوردن خیلی تعریف میکنن. من که عاشق رنگ بنفشش شدم...
✨دوغ و گوشفیلِ اصفهان✨ دوغ و گوشفیل یه میانوعدهی عجیب و درعینحال جذابِ اصفهانیه. گوشفیل یه جور بامیهس با شهد و شیرینیش بیشتر از اون. حالا ترکیبش با دوغ که کمی ترش و شوره، یه مزهی خاص و تازه میده. من خودم امتحانش کردم و خوشم اومد، ولی ممکنه با سلیقهی شما جور در نیاد. 🤷🏻♀️🍶 حالا خوردن این خوراکی اصفهانی چه خاصیتی داره؟ اینکه فشار خونو تنظیم میکنه. یه چیزی تو مایههایِ سِرُمِ قند و نمکه؛ ترکیبی از شوری و شیرینی. فکر کنم با این مثالی که زدم دیگه هیچوقت سراغش نری. 😆 ولی من که میگم به امتحانش میارزه
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
پستات عالیه حتما درخواست ویژه شدن بده
مرسی.
🌸
دوغ و گوش فیل خیلی خوبههههههه😁
واقعا خوردی😂؟؟
هزار بار😂
ما سالی حداقل یکی دوبار میریم اصفهان خونه مادربزرگم
آخی
عالی