
در ادامه با تاریخ باستان ژاپن آشنا میشویم.

تاریخ باستان ژاپن با شگفتیها و اتفاقات عجیبوغریب خود بسیاری از علاقهمندان به تاریخ ژاپن را مجذوب خود کرده است. با اینکه تاریخ ژاپن به قسمتهای مختلفی تقسیم شده و هریک از آنها اتفاقات خاصی را در بر میگیرد، اما در این میان تاریخ باستان ژاپن به دلیل حوادث و درگیریهای مختلف بر سر قدرت، جذابیت بیشتری دارد.تاریخ ژاپن با جنگ ها، زمین لرزه ها، آتش سوزی ها، سونامی ها، طوفان ها و اتفاقات ناگوار بسیاری آمیخته شده است. در نتیجه این تاریخ، فرهنگی منحصر به فرد و به نوبه خود خاص از این کشور ایجاد شده است. تمدن ژاپن با اسناد به اولین آثار سفالگری آن، به حدود ۱۶۰۰۰ سال پیش بر می گردد. همچنین تاریخ ژاپن سرشار از اتفاقات اصلی بی نهایت است.
بهطورکلی تاریخ باستان ژاپن از سال 710 میلادی شروع شده و تا 1185 میلادی ادامه داشته است. طبق بررسی تاریخ شناسان، این دوره از تاریخ ژاپن شامل دوران نارا (Nara) و هیآن (Heian) میشود. اگر قصد سفر به ژاپن را داشته و میخواهید درباره تاریخ این کشور اطلاعات زیادی به دست بیاورید، قطعا تاریخ باستان ژاپن و دورههای نارا و هیآن جذابیت زیادی را به شما ارائه خواهد کرد. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا تاریخ باستان ژاپن را به طور کامل مورد بررسی قرار دهیم و بیشتر از پیش شما را با دوران نارا و هیآن آشنا کنیم.دوره نارا از 710 تا 794 میلادی اوایل قرن هشتم بود که دوره نارا آغاز شد. ازآنجاییکه در آن زمان پایتخت کشور را نارا انتخاب کردند، این دوره را با این اسم میشناسند. دوره نارا با قوانین عجیبوغریب خود بسیاری از مردم ژاپن را در تنگنا قرار داده بود. اتفاقات این دوره که حدود 84 سال به طور کشید، اتفاقات مختلفی را رقم زد که در ادامه مهمترین و جالبترین آنها را معرفی خواهیم کرد.
سیستم ملی مبتنی بر Ritsuryo بدون شک یکی از مهمترین اتفاقات تاریخ ژاپن باستان در دوره نارا رخ داد. در این دوره سیستم ملی مبتنی بر Ritsuryo ایجاد شد که طبق آن تمام زمینها و حتی مردم به امپراتوری تعلق داشتند. درواقع کنترل یکپارچه مردم ژاپن توسط امپراتوری و مقامات دولتی انجام میشد و برای این کار سیستم henko-sei (سیستمی برای سازماندهی) ایجاد شده بود. همچنین در کنار این سیستم نظارتی، برای اخذ مالیات از مردم و سربازها، سیستم Soyocho ایجاد شده بود.
تقویت سیستم Ritsuryo در تاریخ باستان ژاپن سیستم Ritsuryo برای مردم این سرزمین بسیار سخت و غیرقابلتحمل بود، به همین دلیل در نیمه اول قرن هشتم یکسری از اقدامات خاص برای تقویت این سیستم و راحتی بیشتر مردم و کشاورزان ایجاد شد. یکی از این اقدامات، قانون Sanze-ishin یا سیاست افزایش زمینهای زراعی بود. طبق این قانون کشاورزانی که زمینهای زراعی جدید ایجاد کردهاند، میتوانند برای یک دوره سه نسل مالکیت آنها را داشته باشند.
قانون دومی که برای تقویت سیستم Ritsuryo ایجاد شد، قانون Konden einen shizai بود. طبق این قانون، کشاورزانی که زمین جدید ایجاد میکردند، میتوانستند بهصورت دائمی آنها را در اختیار بگیرند. با ورود به نیمه دوم قرن هشتم، موقعیتهای خاصی برای تغیر کنترل بر اساس سیستم Ritsuryo ایجاد شد. برای مثال، برای جایگزینی افرادی که فرار کرده بودند، تعداد کشاورزها افزایش پیدا کرد.
آغاز تهاجم امپراتوری ژاپن به منچوری در تاریخ ۱۸ سپتامبر ۱۹۳۱ میلادی و روز بعد از حادثه موکدن بود. ژاپن پس از تسلط بر منچوری یک دولت دست نشانده، به نام مانچوکوئو ایجاد کرد. اشغال ژاپن تا پایان جنگ جهانی دوم به طول انجامید. این دولت دست نشانده مرکب از سه ایالت شمال شرقی چین بود. به دنبال آن کشورهای جهان واکنش نشان داده و این اقدام ژاپن را تقبیح کردند.[۱] در سال ۱۹۳۳ جامعه ملل ژاپن را به سبب اشغال خاک چین محکوم کرد. ژاپن نیز از این سازمان کناره گرفت و به توسعهٔ ارضی خود ادامه داد.
و در آخر:شهر کاماکورا، چهارمین شهر بزرگ دنیا در سال ۱۲۵۰ کاماکورا (Kamakura) در دوره ای از تاریخ ژاپن به عنوان پایتخت این کشور در طول سال های ۱۱۸۵ تا ۱۳۳۳ انتخاب گردید. در طول این دوران، شهر گسترش پیدا کرد و جمعیتی بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر در سال ۱۲۵۰ پیدا کرد. این موضوع باعث شد که به عنوان چهارمین شهر بزرگ دنیا شناخته شود. هم اکنون شهر مدرن کاماکورا در ژاپن، حدود ۱۷۴ هزار جمعیت داشته و شهر کوچک ساحلی به حساب می آید. اگر به ژاپن سفر می کنید، می توانید از این شهر توریستی ساحلی بازدید کنید. این شهر باشکوه یکی از حقایق تاریخ ژاپن است.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
عالی بود درخواست ویژه شدن بده🌻
دادم رد شد😃💔
آخه تستچیعلی😔🙂