گل ملی ژاپن - شکوفه های گیلاس یا ساکورا - نه تنها یک نماد فرهنگی است، بلکه به طرز ماهرانه ای در آشپزی برای ایجاد طعم های منحصر به فرد و افزایش جذابیت غذاها و نوشیدنی های سنتی ژاپنی استفاده می شود. اگر تا به حال در مورد شکوفه های گیلاس نشنیده اید یا طعم آن را نچشیده اید، بیایید با برخی از شناخته شده ترین غذاها و نوشیدنی های ساکورا که از این گل زیبای بهاری تهیه شده اند، آشنا شویم!
ساکورا موچی محبوب ترین و ضروری ترین شیرینی سنتی ژاپنی در فصل ساکورا است. این یک نوع کیک برنجی نرم و چسبنده است که به جای نوع سفید معمولی آن یک کیک برنج صورتی است که داخل آن خمیر لوبیا قرمز (آنکو) را می پوشاند. در نهایت در برگ های نمکی ساکورا پیچیده می شود.این غذای ساکورا اغلب کاملاً چسبنده است، اما اگر ظرف نداشته باشید، برگ آن به آسانتر خوردن آنها کمک میکند.
8 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
27 لایک
جالب بودددد
خسته نباشی💗
ممنوننن*^*♡
سلامت باشی😆💗
احساس میکنم دیگه گیلاسی برای تابستون باقی نمونه:\
ممکنه؟@-@💔 ولی تا اونجایی که من تحقیق کردم چشیدن همچین غذاهایی اکثرا توی تابستون بیشتر مزه میدن🥲💔
عالی
هوس کردم😋
منم😆💗
درخواست بده ویژه شه.
دادم...امیدوارم واقعا ویژه بشه🥲💗
من با دیدن اسم پست:
یعنی از گوشت ساکورای توی ناروتو دارن غذا میپزن؟
یا دستپخت ساکورای ناروتو رو دارن؟
اصلا جرررر😂💔
بک میدم
پین ؟
سلام دوستان عزیزم^^اگه شما براتون سخته کاور تست و پوستر بسازید من واستون 💜💙میسازم^^مشخصاتو بهم بگین و وقت بگیرین واستون میسازم^^ اطلاعات دقیق تر تو نظراته💅🏻
نظرسنجی براتون میگم پس بیاید نظرسنجیم💚
ادمین فرشته پین؟💗
خیلی عالی بود خسته نباشی🌷
ممنون سلامت باشی=)♡
عالی بید
ممنون♡
تستت گود بود،لایک شد💖
به لیست دوستاتون اضافم کنید= 800 امتیاز+فالو
پین ؟♡✨