8 اسلاید پست توسط: 𝗔𝗶𝗸𝗼 انتشار: 2 ماه پیش 124 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست

گل ملی ژاپن - شکوفه های گیلاس یا ساکورا - نه تنها یک نماد فرهنگی است، بلکه به طرز ماهرانه ای در آشپزی برای ایجاد طعم های منحصر به فرد و افزایش جذابیت غذاها و نوشیدنی های سنتی ژاپنی استفاده می شود. اگر تا به حال در مورد شکوفه های گیلاس نشنیده اید یا طعم آن را نچشیده اید، بیایید با برخی از شناخته شده ترین غذاها و نوشیدنی های ساکورا که از این گل زیبای بهاری تهیه شده اند، آشنا شویم!



لینک کوتاه

توجه!

محتوای ارائه شده در این سایت توسط کاربران تولید می شود و تستچی نقشی در تهیه محتوا ندارد بنابراین نمایش این محتوا به منزله تایید یا درستی آن نیست. مسئولیت محتوای درج شده بر عهده کاربر سازنده آن می باشد.

  • جهت اطلاع از قوانین و شرایط استفاده از سایت تستچی اینجا را ببینید.
  • اگر محتوای این صفحه را نامناسب یا مغایر با قوانین کشور تلقی می نمایید می توانید آن را گزارش کنید.

سایر تست های سازنده

بخش نظرات توسط سازنده بسته شده است.