در این تست قصد داریم به جواب این سوال بپردازیم.
شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که چرا برخی از بادام ها تلخ هستند و برخی دیگر نه. تلخی بادام به علت خرابی یا کهنگی آن نیست بلکه خود بادام از ابتدا تلخ است. بادام شیرین و بادام تلخ هر کدام از درخت های مجزا به عمل می آیند و فواید و خواص منحصر به خود را دارند. بادام تلخ دانه درختی به نام علمی Prunus dulcis است و حاوی مواد سمی است. بادام تلخ از لحاظ ظاهری پهن تر و کوتاه تر است و نکته جالب این است که شکوفه های بادام شیرین سفید و شکوفه های درخت بادام تلخ صورتی رنگ هستند در تصویر بالا تصویر بالایی مربوط به شکوفه های بادام شیرین و زیر ان مربوط به بادام تلخ است .
7 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
31 لایک
تستت عالی بود و لیاقت ویژه شدن رو داشت💚
ایده برای پست بعدیت:چرا من(کاربر آبنبات سیب)با دیدن این پست هوس بادام کردم؟😂
بک میدم
عه
هنوز بادوم چیدن تموم نشده😂
عالی
☆فیلم و سریال خارجی درباره ایرانی☆
بررسی کنین لطفا🌹
من همین امروز اومدم به تستچی میشه بهم یکم امتیاز بدین🤍
عالی.
بک میدم ✮
بده
بهبه
فرصتتت
عالی بود
بک میدم