6 اسلاید صحیح/غلط توسط: Deniz انتشار: 2 ماه پیش 10 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
این اطلاعات راMohammad Nasiri
نوشته است و به زبان او نوشته شد
فلسفه چیست؟ فلسفه چه ماهیتی دارد؟ تعریف فلسفه از دیدگاه فلاسفه مختلف چیست؟ ایده نوشتن این مطلب از یک سئوال از خودم شروع شد !! یک روز روبروی آینه ایستاده بودم و به این فکر کردم که چقدر جالب !! این چیزی که در آینه می بینید یک شخصیت است ! شخصیتی به نام محمد نصیری ! خوب این محمد نصیری چگونه در این فیزیک بدنی قرار گرفته است ؟
چه چیزی باعث شده است که این جسم فیزیکی تبدیل به محمد نصیری شود و مثلا حسین احمدی نباشد ! بعد از کلی مطالعه در این خصوص در نهایت به این موضوع رسیدم که چیزی که من در مورد آن فکر می کردم یکی از مباحث پر بحث و جدل در حوزه فلسفه است ! تا به آن روز هر بار اسم فلسفه را می شنیدم فقط یاد یک سری آدم ژولی پولی و ریش بلند می افتادم که حرف های عجیب و غریب می زدند اما با کمی مطالعه و تحقیق به تعاریف جالبی در خصوص فلسفه رسیدم که امروز می خواهیم به زبان کاملا خودمانی در این خصوص صحبت کنیم ، خوب کمی به سئوالات زیر با خودتان فکر کنید و تلاش کنید که پاسخ مناسبی برای آنها پیدا کنید : انسان چگونه به وجود آمد ؟ چرا سیاره ها گرد هستند ؟ خورشید چگونه به وجود آمده است ؟ زیبایی چیست ؟ انسان قبل از مرگ کجا بوده است ؟ انسان بعد از مرگ به کجا می رود ؟ زمان چیست ؟ آیا وجود عالم هدفمند است ؟ آیا جهانی که ما واقعی می دانیم واقعا واقعی است ؟ سرنوشت انسان دست خودش است یا از قبل تعریف شده است ؟ خدا چیست ؟
خوب به سئوالات بالا توجه کردید ؟ در واقع این سئوالات در مورد مسائلی است که ما ذاتا در حال زندگی با آنها هستیم و بعضا ممکن است اصلا در مورد آنها فکر نکنیم و در بسیاری اوقات اصلا تعریفی از آنها نداریم ! این نوع سئوالات را سئوالات و مباحث فلسفی می گویند یعنی در مورد چیزهایی که از نظر ما بدیهیات است و پذیرفته شده است بحث می کنیم و به دنبال رسیدن به نتیجه عقلانی و منطقی هستیم ، مثل همان مثالی که در ابتدا در مورد خودم مطرح کردم ، خوب اینها بحث های فلسفی هستند ، حالا شما در مورد فلسفه دید دارید اما هنوز نمی دانیم که فلسه چیست ؟ پس در ادامه با ما باشید.
تعریف دیکشنری چند زبانه Kernerman : فلسفه جستجو برای دانش و حقیقت به ویژه درباره ماهیت انسان و رفتارها و باورهایش است تعریف دائره المعارف Encarta مایکروسافت : فلسفه یعنی تحقیق عقلانی و انتقادی اصول اساسی تعریف دیکشنری Oxford : فلسفه یعنی بررسی ویژگی های عمومی و انتزاعی جهان و دسته بندی هایی که ما به آن فکر می کنیم: ذهن ، ماده ، دلیل ، اثبات ، حقیقت و ... کتاب های فلسفی : فلسفه یعنی دقت در مورد ماهیت اساسی جهان ، زمینه های دانش بشری و ارزیابی رفتار انسان و ...
همانطور که مشاهده کردید سعی کردم تقریبا اکثر تعاریف متنوعی که در خصوص واژه فلسفه و ماهیت آن وجود دارد را برای شما عنوان کنم اما نکته جالب تر این است که شما باید بدانید که فلسفه انتها ندارد و در عین حال محدود یه یک یا چند حوزه هم نمی شود ،
بلکه فلسه همه چیز را در دنیا شامل می شود. در یکی از مطالبی که در همین خصوص مطالعه می کردم تعریف جالبی عنوان شده بود که می گفت فلسفه علم تلاش انسان در جهت به دست آوردن دانش خدایی تا اندازه ظرفیت مغز انسان است !! تعریف به نظر من بسیار جالب بود یعنی انسان میل دارد با استفاده از فلسفه به استدلال هایی برسد که فقط خدا در دنیا به اندازه کافی در خصوص آن اطلاع دارد و انسان سعی می کند به درجه ای که حد و اندازه های ذهنی خودش اجازه می دهد به این استدلال ها دست پیدا کند. فلسفه از لحظه به وجود آمدن انسان ها وجود داشته است و آن را می توانیم قدیمی ترین علم در دنیا دانست ، فلسفه به حوزه های مختلف این روزها تقسیم بندی شده است اما در زمان های قدیم فیلسوف ها در زمینه های مختلفی آنقدر دانش کسب می کردند که در هر حوزه ای با توجه به نیاز جامعه آن دوران علم بالایی داشتند اما امروزه فلسفه نیز حوزه ها و علوم مختلفی را شامل می شود. امیدوارم مورد توجه شما قرار گرفته باشد طبیعتا چون این مقاله نوشته یک فیلسوف نیست اشکالاتی به آن وارد است که خوشحال می شوم دوستان در ادامه در این خصوص نظراتشان را بیان کنند.
6 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
8 لایک
تستچی فلسفه به زبان ساده را لایک کرد
فلسفه به زبان ساده به لیست دانستنی ها افزوده شد.
توسط mehrsa
ممنونم ازت
من میخواستم درمورد فلسفه تست بسازم ولی
من این تست قبلن ساخته بودم به دلایلی حذفش کردم دوباره ساختم