سلام سلام.....😍❤
از آنجایی که فرهنگ ژاپن علاقه بسیار زیادی به چسبندگی موچی دارد، این شیرینی بین تمام مردم کشور ژاپن محبوب شده است. همانطور که ما ایرانیها سال نو خود را با انواع شیرینیها و دسرهای نوروزی جشن میگیریم، ژاپنیها و حتی مردم کره جنوبی با خرید موچیهای رنگارنگ و خوشمزه به استقبال سال نو میروند. چراکه اعتقاد دارند موچی بهدلیل بافت چسبنده و کشسانی که دارد، به عمر طولانیتر آنها کمک میکند. با این تاریخچه جالب، پخت موچی در خانه برای افراد بسیاری جذاب است. آموزش اصولی تهیه موچی به شما کمک میکند دقیقترین رسپی موچی را یاد بگیرید و خوشمزهترین موچیها را درست کنید.
5 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
6 لایک
یه دفعه موچی ژاپنی خوردم یه دفعه هم از قنادی گرفتیم...
من دوست ندارمممم
بعد هر دو دفعه هم تهوع گرفتم😂
عااالی بود
باید ویژه شههه
آره خوردم
عالیی بود🤩🤩
نه تاحالا نخوردم