اغلب ما نمک را با همان مدل و طعمی میشناسیم که بر سر سفرههایمان است. اما این چاشنی که یکی از پرمصرفترین گروه مواد غذایی است، دارای انواع مختلفی است که حتی از نظر طعم نیز با هم تفاوت دارند. نمکها معمولا از معادن و دریا ها استخراج شده و پس از طی کردن مراحلی به دست ما میرسند
این نمک همان چیزی است که از دریاها به طور مستقیم استخراج شده و ما آن در طول روز استفاده میکنیم. این نوع نمک دارای دانههای نرمی است که قبل از رسیدن به دست ما تصفیه شدهاند. استخراج نمک خوراکی از سه روش خورشیدی، استخراج از سنگ نمک و استخراج محلول انجام میشود که ممکن است بر اساس موقعیتهای مختلف تغییر کند. این نمک برای آشپزی، پختوپز و همچنین در طب سنتی برای جلوگیری از بروز بسیاری از مشکلات استفاده میشود
7 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
24 لایک
عالی بود
مرسییییی
عالی
مرسیییی
عالیییییییییییییییییی بوددددد
مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
خواهششششششششششششششششششششش