8 اسلاید پست توسط: 𝙆𝙮𝙡𝙞𝙚 انتشار: 40 دقیقه پیش 99 مرتبه انجام شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
امیدوارم خوشتون بیاد !🎀
![عکس](/frontend/images/tests/items/1721070551603.jpg)
کاور پستمون !
مواد لازم : بادام بدون پوست ۱۵۰ گرم ، تخم مرغ: ۲ عدد حدوم ۶۰ گرم ، وانیل درسته : ۱ عدد یا وانیل پودری مقداری ، پودر قند : ۱۵۰ گرم ، نمک : کمی ----------------------------موادی که میتونید اختیاری بزارید :انواع پودر ها (کاکائو ، پسته ، نارگیل ، توت فرنگی ) ۲ قاشق غذاخوری ، انواع رنگ های خوراکی : ۱۰ قطره
برای پختن شیرینی ماکارون اول بادام را آسیاب کنید و از الک رد کنید تا کاملا حالت پودر باشد. بعد سفیده تخم مرغ را به همراه کمی نمک با هم زن برقی خوب هم بزنید و بعد پودرقند را کمکم به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملا پف کند و سبک شود.
سپس پودر بادام را به سفیده اضافه کنید و با چنگال در حد مخلوط شدن هم بزنید تا پف سفیده نخوابد.برای رنگ های مختلف باید از رنگ های خوراکی مجاز استفاده کنید مثلا برای رنگ قهوه ای باید پودر کاکائو الک شده را روی سفیده بریزید و با مفتول یا چنگال هم بزنید تا رنگ ماکارون ها شکلاتی شود.
برای رنگی کردن ماکارون ها باید مایه آماده شده را به چند قسمت تقسیم کنید و با رنگ های مختلف مخلوط کنید.
کف دو عدد سینی را با کاغذ پوستی بپوشانید و مایه ماکارون را داخل قیف با ماسوره گرد بریزید و یا سر قیف یا همان ماسوره را به اندازه 8 میلیمتر ببرید و با فاصله خمیر ها را به اندازه یک سکه 500 تومانی روی کاغذ بریزید طوری که قطر هر ماکارون بعد از پخت دو و نیم سانتیمتر بشود.
به همین ترتیب تمام دو سینی را پر کنید. بهتر است وقتی تمام سینی پر شد دو طرف سینی را بگیرید و چند بار سینی را آرام به زمین بکوبید تا خمیر در سینی پخش شود و در واقعه شره کند.
سینی های پر شده را در فر 149 درجه سانتی گراد و یا 300 درجه فارنهایت به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا ماکارون ها پف کنند و بپزند. بعد از اینکه از فر خارج کردید اجازه دهید تا کاملا سرد شوند.
مواد میانی شیرینی ماکارون کره بدون نمک :4 ق غ
پنیر خامه ای :1/2 پیمانه
آب نبات نعناع :1/4 پیمانه
کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود سپس با هم زن دستی آن را هم بزنید تا نرم نرم شود بعد پنیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس آب نبات ها را بکوبید تا کاملا پودر شوند وتکه ای درشت از آن نماند. بعد پودر آب نبات را به کره و پنیر مخلوط شده اضافه کنید و کاملا در هم مخلوط کنید.
مواد آماده شده را داخل قیف بریزید و سر قیف را سوراخ کوچکی ایجاد کنید. ماکارون ها را برگردانید و از مواد به مقدار مناسب روی قسمت صاف و درونی ماکارون ها بریزید و ماکارون دومی را رویش قرار دهید.
و تا موقعی که بخواهید سرو کنید در یخچال و یا جای خنک نگه دارید. البته ماکارون ها را نمی توان بیشتر از 2 روز نگهداری کرد ،ولی میتوان در یک ظرف در بسته و در لابه لای کاغذ پوستی در فریزر به مدت 1 تا 2 هفته نگهداری کنید.
8 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
40 لایک
ممنون که برام می پزی و می یاری دم در خونمون👌😁
سلام
گپ زدیم تو ایتا مخصوص کاربران تستچی
اگه دوست دارین عضو بشید لینک این پایین هست
ht📷tp🎬s://e📷itaa🏖.co🎞m/jo🍊inch🎬at/1🍊89🍊6022📚882🍊C6bb2🏝838👨4b7
کاری ندارم ولی اول فکر کردم تست برای ایداعه که دیدم تویی🌚👐
حقق
چون آیدا معروف ترین کاربریه که این سبک ادیت میکنه
ولی خب دلیل نمیشه کپی کرده باشه چون این یه سبک ادیته و هرکسی میتونه انجامش بده
قشنگم ولی من قبلا این رو گذاشته بودم ، البته شاید ندیده بودی ؛
ولی تاریخ پست من زود تر از شماست 🫐🌌
وااای!
درست میکم حتما!
بک؟