
ناشناخته های موسیقی ها که خیلی ها نمیشناسنشون اما طرفدار های خاص خودشون دارن و واقعا دل انگیزن پس بیا چند تا رو با هم ببینیم و بشناسیمشون تا بیشتر از این نا شناخته نمونن؟!

امبینت طیف گسترده ای از انواع موسیقی را در بر می گیرد و تمرکز آن، بیشتر از ساختار موسیقیایی، بر روی صداهاست. هدف نهایی امبینت این است که با کمک قطعات وکال، سازهای متعارف و غیرمتعارف، آهنگی خلق کند تا حس و حال خاصی را به مخاطب القاء نماید. این سبک می تواند دارای صدای خواننده هم باشد ولی بخش عمدۀ آن با تجهیزات موسیقی بی کلام اجرا می شود. امبینت محدود به مود یا صدای خاصی نیست و از این ایده پیروی می کند که می توان بدون وابستگی به ساختارهای تئوریک موسیقی و خوانندگی، هر نوع جو و اتمسفری را ایجاد کرد. امبینت با توجه به گسترۀ کاربردهایش در بسیاری از سبک های موسیقی به کار می رود.

موسیقی بلوز یک سبک آفریقایی-آمریکایی متعلق به مناطق جنوبی ایالات متحده بوده و از دلِ ترانه های کارگران، تصنیف ها و اشعار غمگین بیرون آمد و تا پایان قرن نوزدهم در همین سبک باقی ماند. این موسیقی در یک هارمونی ۱۲ میزانی نواخته می شد که البته محدود به این شکل باقی نماند و بعدها “نت های بلو” که تا حدودی با موسیقی وسترن کلاسیک در تضاد بود به آن اضافه شد.

کانتری یک سبک پرطرفدار موسیقی است که چیزی در حدود یک قرن پشتوانۀ تاریخی دارد. منشأ این سبک به ناحیۀ آپالاچیای شرق ایالات متحده و نواحی جنوبی آمریکا بر می گردد که آن زمان تحت سلطۀ موسیقی فولکور ایرلندی و انگلیسی بود

موسیقی الکترونیک گونه ای موسیقی است که سازهای الکترونیک ساختار اصلی آن را تشکیل می دهند. این موسیقی که اغلب بی کلام اجرا می شود اغلب ترکیبی از کلاژهای مجازی حاوی لوپ ها، سایرن، اسیلاتورها و … بود. اولین آهنگسازی که با ملودی و ریتم یک موسیقی الکترونیک درست کرد رایموند اسکات بود.

این سبک که به موسیقی تجربی هم معروف است، آزادترین نوع آهنگ در تاریخ موسیقی است. آهنگ های اکسپریمنتال بیشتر در اواسط قرن بیستم میلادی و در آمریکای شمالی ظهور کردند. تولید موسیقی در این سبک بسیار منعطف است. هر نوع سازی مثل گیتار، ساکسوفون، ویولنسل و حتی صدای انسان در این آهنگ ها می تواند حضور داشته باشد. در این موسیقی آهنگساز می تواند از چیزهای بسیار غیر قابل انتظار استفاده کند که در زیرشاخه هایی مثل موسیقی اینداستریال به وفور از آن استفاده می شود. در این روش از ترکیب چندین صدا یا افکت کلاژهای صوتی تولید می شود.

فیلد رکوردینگ به خاطر شباهت زیاد به فونوگرافی یا صدانگاری گاهی به همین نام نیز نسبت داده می شود. فیلد رکوردینگ به هر متریال ضبط شده خارج از استودیو اطلاق می شود؛ از کپچر کردن صدای طبیعت مثل صدای آب، باد، حیوانات تا صدا از زندگی روزمره مثل قدم زدن و همهمۀ مردم، صدای بازی کردن بچه ها، حرکت قطار، ترافیک و شلوغی شهر و … . این صداها معمولاً در ژانرهای دیگر موسیقی مثل اکسپریمنتال، امبینت،و … به کار می روند. این سبک را می توان در تعریفی عام به هر چیزی که خارج از استودیو ضبط می شود نسبت داد اعم از مکالمه، موسیقی زنده و … ؛ ولی چیزی که بیشتر به این ژانر مربوط می شود ضبط صدای محیط است.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
عالی بود☄️
بچه ها من یه تست دارم با عنوان:
«معروف ترین نقاشی های جهان!»
لطفا به تستم سر بزنید و لایک کنید و کامنت بدید(:
و کمکم کنید تا ویژه بشه 😘
پین بشه زیبا؟ 💞
blues رو میشناختم
خستهنباشیتستتعالیبود)!
میشهلطفایسربهتستآخرمبزنید؟:)💗