
صحنه آشپزی کره ملیلهای غنی از سنتها و طعمها است و در قلب همه آن میوههایی است که طعم و فرهنگ را به میز میآورند. از توت فرنگی های کره ای آبدار معروف به ددالگی گرفته تا سیب های کره ای ترد، این میوه ها نقش بی نظیری در غذاهای کره ای دارند .

(توت فرنگی کره ای) (딸기، Ddalgi) وقتی صحبت از توت فرنگی کره ای یا ddalgi به میان می آید، با یک خوراکی لذت بخش روبرو هستید. این نگین های چاق و قرمز با طعم و مزه می ترکند و به دلیل آبدار بودنشان مورد توجه قرار می گیرند. به طور سنتی، توت فرنگی یک لذت بهاری در کره بود. با این حال، با توسعه گلخانه ها، اکنون می توانید آنها را به طور معمول در بازار حتی در ژانویه و فوریه که فصل زمستان در کره است پیدا کنید. اکثر کره ای ها دوست دارند آنها را همانطور که هستند بخورند و طعم شیرین طبیعی آنها را بچشند. اما برای کسانی که کمی از ماجراجویی در آشپزخانه لذت می برند، می توان آنها را به مرباهای خانگی تبدیل کرد. این کمی شبیه چیزی است که ممکن است در کشورهای غربی پیدا کنید، جایی که مردم روی نان خود مربا می پاشند. بنابراین، چه ترجیح میدهید آنها را تازه بنوشید یا شیرینیشان را روی نان تست بمالید، توت فرنگیهای کرهای ترکیبی خوشمزه از سنت و خلاقیت را در آشپزخانههای کرهای ارائه میکنند.

(انگور کره ای پودو) (포도، پودو) انگور کره ای یا پودو به دلیل طعم بدیع و کیفیت استثنایی خود شهرت یافته است. این انگورهای آبدار در ماه سپتامبر به اوج خود می رسند و رسیدن به فصل پاییز را نشان می دهند. اکثر کره ای ها از لذت بردن از آنها در حالت طبیعی خود لذت می برند و از شیرینی ذاتی آنها لذت می برند. این انگور علاوه بر یک میان وعده ساده، جایگاه ویژهای در سنتهای کرهای دارد و اغلب در میزهای جشنها و مجالس، بهویژه در ماههای سپتامبر و اکتبر، تزئین میشود. این مورد به ویژه در Chuseok، یکی از مهمترین جشنهای سال، زمانی که خانوادهها برای ابراز قدردانی و جشن گرفتن فصل برداشت گرد هم میآیند صادق است

سیب کره ای (사과، Sagwa) از میوه های مورد علاقه کره، سیب کره ای ترد و با طراوت است که در محلی به عنوان ساگوا شناخته می شود. این سیب ها طعمی متمایز شیرین و کمی تند دارند که آنها را به یک انتخاب محبوب برای میان وعده و آشپزی تبدیل می کند. مانند توت فرنگی و انگور کره ای، کره ای ها ترجیح می دهند از این سیب ها در حالت طبیعی و بدون تغییر لذت ببرند. لذت گاز گرفتن ساگوا تجربه ای ساده و در عین حال لذت بخش است که نیازی به تزیین ندارد. ترد رضایت بخش و به دنبال انفجار شیرینی، گواهی بر جذابیت طبیعی سیب است. دیدن کرهایهایی که ساگوا را بهعنوان میانوعدهای در حال حرکت حمل میکنند و طعم باطراوت خود را در طول رفتوآمد یا فعالیتهای بیرون از خانه میچشند، یک منظره معمول است. سیب های کره ای به خلاقیت های مختلف آشپزی نیز راه پیدا می کنند و به سالادها، دسرها و غذاهای خوش طعم شیرینی می بخشند. چه به صورت نازک در یک سالاد با طراوت بریده شود و چه به عنوان یک شیرین کننده طبیعی در غذاهای کره ای استفاده شود، همه کاره بودن ساگوا گواهی بر محبوبیت پایدار آن در خانواده های کره ای است.

(نارنگی ججو کره) (제주 감귤) (ججو گامگیول) جزیره بکر ججو به خاطر مناظر سرسبز و نارنگیهای نفیس ججو که به نام ججو گامگیول معروف است، مشهور است. این جواهرات مرکبات که در اصل به دلیل رشد انحصاری آنها در جزیره برای خانواده سلطنتی محفوظ بود، خود را برای همه کره ای ها محبوب کرده اند. نارنگی های ججو معمولاً بهصورت تازه طعمدار میشوند، و بخشهای آبدار و سرشار از طراوت شیرین را ارائه میدهند. آنها همچنین به عنوان چای نارنگی می درخشند، نوشیدنی معطر و تسکین دهنده ای که با غوطه ور کردن قطعات نارنگی در آب داغ ساخته می شود و طعم مناظر آفتابی ججو را در تمام طول سال ارائه می دهد. جالب اینجاست که در ججو رویکرد منحصر به فردی به نارنگی پدیدار شده است. آنها برشته می شوند، مانند کباب، و به عنوان یک میان وعده طبیعی و با طراوت از آن لذت می برند. نارنگیهای برشته، طعمی متمایز با شیرینی کاراملی به دست میآورند و تضاد دلپذیری را با آفتاب تابستانی ایجاد میکنند. این نارنگی ها در ماه های نوامبر و دسامبر درست قبل از شروع زمستان سخت برداشت می شود

گلابی کره ای (배، Bae) گلابی محبوب کره ای بائه که اغلب به آن پادشاه میوه ها می گویند، به لطف طبیعت آبدار، شیرین و ترد خود، نقش ویژه ای در آشپزی و فرهنگ کره ایفا می کند. یکی از کاربردهای برجسته گلابی در غذاهای کره ای نقش مهم آن در مارینادهای بولگوگی است. گلابی رنده شده یا پوره شده یک ماده مخفی است که هم گوشت را نرم می کند و هم شیرینی لطیفی برای متعادل کردن عناصر خوش طعم می دهد. این شیرینی طبیعی از آنزیمهای موجود در گلابی میآید که پروتئینهای موجود در گوشت را تجزیه میکنند و در نتیجه گوشت گاو یا خوک فوقالعاده لطیف و خوش طعم است. برای ایجاد ماریناد سنتی بولگوگی، به سادگی گلابی رنده شده را با سس سویا، شکر، سیر خرد شده، روغن کنجد و زنجبیل مخلوط کنید. این ترکیب منحصربهفرد طعمی از شیرینی میوهای را به غذا میبخشد و آن را به یک تجربه آشپزی فراموشنشدنی تبدیل میکند. از طرف دیگر، کرهایها باe-ssuk را میچشند، دسر یا میانوعدهای که با بخارپز کردن گلابی کامل با شربتی شیرین که اغلب از عسل یا شکر قهوهای درست میشود، درست میشود. این دسر گرم و تسکین دهنده نه تنها جوانه های چشایی را خوشحال می کند، بلکه اعتقاد بر این است که دارای خواص درمانی است و آن را به یک انتخاب گرامی به خصوص در ماه های زمستان تبدیل می کند.

هندوانه کره ای سوباک 수박 با افزایش دما در کره، تقاضا برای هندوانه کره ای یا سوباک نیز افزایش می یابد. این میوه آبدار و آبرسان یکی از محبوبترین میوههای تابستانی است که از گرما راحت میشود. یکی از نمادین ترین راه ها برای لذت بردن از هندوانه در کره در طول تابستان، درست کردن سوباک هواچا است. این پانچ هندوانه با طراوت ترکیبی لذت بخش از تکه های هندوانه خرد شده، یخ خرد شده و اغلب دانه های کنجد برشته شده یا آجیل کاج است. برخی از دستور العمل ها حتی از کمی آب گازدار برای افزودن عنصر گازدار استفاده می کنند. Subak hwachae یک انتخاب محبوب برای پیک نیک، گردهمایی در فضای باز یا صرفاً به عنوان یک رفع کننده تشنگی در روزهای گرم تابستان است.

شاه بلوط کره ای بام(밤 کره ای ها عشق ریشه ای به شاه بلوط یا بام دارند که به خاطر طعم های آجیلی و خاکی اش مورد تحسین قرار می گیرد. این آجیل همه کاره نه تنها به دلیل طعم و مزه، بلکه به دلیل اهمیت نمادین آنها در فرهنگ کره ای مورد توجه قرار می گیرد و به معنای فراوانی و رفاه است. یکی از محبوب ترین راه ها برای لذت بردن از شاه بلوط در غذاهای کره ای تهیه بام باپ یا برنج شاه بلوط است. در این غذا، شاه بلوط را با برنج چسبناک و مواد دیگری مانند عناب، آجیل جینکو و دانه کاج ترکیب می کنند. نتیجه یک غذای برنجی معطر و کمی شیرین است که اغلب در مناسبت ها و تعطیلات خاص میل می شود. ترکیب شاه بلوط و برنج تضاد لذت بخشی در بافت و طعم ایجاد می کند
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
تستت عالی بود🧃
لایک شد🍇
#جهت_حمایت
میوه های کره هستش ایران هم داره
کره خیلی دوستت دارم بی تی اس
من این تست رو دوست دارم کره عشق
ممد این باید ویژه بشه