در این پست به معرفی موچی، تاریخچه ی ان و طرز تهیه موچی میپردازیم
شیرینی موچی در طعمها، رنگها و مدلهای گوناگونی تهیه میشود. این شیرینی به خاطر تنوع در طعم و شکل منحصر به فردی که دارد طرفداران بسیاری پیدا کرده است. شیرینی موچی به دلیل چسبندگی و حالت کشسانیاش، در بین مردم ژاپن رواج یافته است.
مردم ژاپن و کره جنوبی برای استقبال از سال نو شیرینی های موچی رنگارنگ تهیه میکنند؛ چراکه معتقدند حالت چسبنده و کشسانی موچی نماد طولانیتر شدن عمر آنهاست.
اصلیترین ماده اولیه شیرینی موچی، آرد برنج است که در بین مردم چین، ژاپن و کره رواج دارد. شیرینی موچی در مدل های مختلفی از جمله ساده، ژلهای، خامه ای، با مغز شکلاتی و … تهیه می شود و آن را می توان در منزل درست کرد یا از برخی شیرینی فروشی ها تهیه کرد . شکل رایج شیرینی موچی به صورت توپی است اما گاهی به اشکال دیگری نیز درست می کنند. ژاپنیها با استفاده از کاکائو، توتفرنگی و موز و بیسکوییت و مواد دیگر …. در دسر موچی تنوع ایجاد میکنند.
امروزه این شیرینی در کشور های دیگری مانند ایران مورد توجه قرار گرفته است.
4 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
8 لایک
من موچی می خواام
منم😅
عالی بود
ممنونم 😁