
برای آشنایی با تمام سیب زمینی ها این پست را تا آخر بخوانید🙂

سیب زمینی پوست قهوهای: سیب زمینی پوستقهوهای رایجترین انواع سیب زمینی در ایران است. هر وقت اسم سیب زمینی به گوشمان میخورد، معمولا به سیب زمینیهای قهوهای بیضیشکل متوسط تا بزرگ با پوستی ناهموار و زبر فکر میکنیم. این سیب زمینیها همان سیب زمینیهای پوستقهوهای هستند. سیب زمینی پوستقهوهای نشاسته زیادی دارد و بافت آن سبک، نرم و کرکی است. این مدل، بهترین سیب زمینی برای آبپز، پوره و کبابی خواهد بود.

سیب زمینی قرمز: سیب زمینی قرمز برای پخت انواع غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. این گونه از سیب زمینی جزو سیب زمینیهای مومی دستهبندی میشود، به این معنی که هنگام پخته شدن، سلولهای سیب زمینی کنار هم باقی میمانند. بنابراین، در صورت برش دادن، سیب زمینی خرد نخواهد شد و فرم خود را حفظ خواهد کرد. این سیب زمینی کوچک، صاف و گرد با پوستی نازک و قرمزرنگ بوده و دارای بافتی مرطوب و خامهای با عطر و طعمی بسیار شیرین است. این نوع، بهترین سیب زمینی برای سالاد، سوپ، خورش و کبابی کردن است.

سیب زمینی سفید : سیب زمینیهای سفید نام خود را از رنگ سفید پوست و گوشتشان میگیرند. این گونه از سیب زمینی، نشاسته متوسط و قند کمی دارند و پوست آنها ظریف، نازک و کمی متراکم است. تقریبا مانند سیب زمینیهای پوستقهوهای، برای تهیه پوره مناسند. همچنین، میتوان از آنها برای تهیه سالاد استفاده کرد و بهصورت بخارپز، آبپز یا سرخکرده مصرف کرد.

سیب زمینی زرد: یکی دیگر از انواع سیب زمینی در ایران، سیب زمینی زرد است. این نوع مومی، مخملی و مرطوب است، در اندازههای کوچک تا بزرگ یافت میشود و دارای عطر و طعم کرهای با شیرینی بسیار ملایم است. پوست آنها حالتی ترد دارد و گوشت متراکم همراه با بافت خامهای آن، نیاز به اضافه کردن کره را کاهش میدهد. سیب زمینیهای زرد، بهترین سیب زمینی برای استفاده به صورت کبابی و گریلشده هستند.

سیب زمینی بنفش: سیب زمینیهای بنفش را نمیتوان جزو رایجترین انواع سیب زمینی در ایران دانست. آنها مومی و مرطوب هستند و گوشتی منسجم دارند. نام این مدل با پوست و گوشت بنفش آن مطابقت دارد. سیب زمینی بنفش دارای عطر و طعم خاکی و آجیلیست و قند بسیار کمی دارد. این سیب زمینی بهصورت کبابی یا آبپز مصرف میشود.

سیب زمینی استانبولی یا انگشتی : اندازه سیب زمینی انگشتی ۵ تا ۱۰ سانتیمتر و به شکل انگشت انسان است. این نوع از سیب زمینی بافتی مومی و منسجم دارد و پوست آن قرمز، نارنجی، بنفش یا سفید است. گوشت این سیب زمینی در رنگهای متفاوتی از جمله نارنجی قرمز تا بنفش، زرد یا سفید متغیر است. گاهی اوقات تعدادی رگههای رنگی نیز در امتداد گوشت ایجاد میشود. این سیب زمینیها برای سرخ و کبابی کردن بسیار مناسبند.

سیب زمینی طلایی: این مدل جزو پرکاربردترین انواع سیب زمینی در ایران بوده که دارای پوستی نازک و زردرنگ است و طعمی کرهای و بافتی نرم دارد. سیب زمینی طلایی جزو سیب زمینیهای همهکاره محسوب میشود، بنابراین میتوانید آن را در هر غذایی که بر پایه سیب زمینی است، استفاده کنید.

سیب زمینی ریز یا بند انگشتی : این سیب زمینیها نام خود را از اندازه بسیار کوچکشان گرفتهاند. در واقع، سیب زمینی بند انگشتی به گونه خاصی تعلق ندارد و به تمام گونههای سیب زمینی زمانی که هنوز کوچک هستند، سیب زمینی ریز یا بند انگشتی میگویند. این مدل سیب زمینی نسبت به همتایان بزرگترش طعم قویتری دارد و بیشتر برای تهیه سالاد، سیب زمینی سرخ کرده و کبابی استفاده میشود.

سیب زمینی شیرین : سیب زمینی شیرین از سبزیجات ریشهای نشاستهای شیرین است که در اندازهها و رنگهای متنوعی از جمله نارنجی، سفید و بنفش یافت میشود. همچنین، سیب زمینی شیرین سرشار از ویتامینها، مواد معدنی، ترکیبات آنتیاکسیدانی و فیبر است. این گونه از سیب زمینی سرشار از نشاسته است و بافت نرم، خامهای و شیرینی دارد. این نوع، برای تهیه انواع غذاهای شیرین و شور، بهترین سیب زمینی خواهد بود.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
سیب زمینی در هر نوع و شکل و اندازه و هر نوع پخت خوشمزس »»»😌🤌
حققققق😌
وایی اکت خیلی باحاله
میسی ❤️
💗🤏🏻
سلام امیدوارم عالی باشید
لطفا به مسابقه من سر بزنید
ادمین اگه ناراحت شدی پاک کن
ممنون🤍🪐🙂
اگه سرخ بشن🛐🛐🛐
😂
خنده نداره که
🫥
خب جدی میگم دیگه
سیب زمینی شیرین جقدر شبیه هویجه
اره خیلی 🤔
پستم لایک شه؟
پست "برج پیتزا" رو لایک کنید،
همه پست/تستاتونو لایک میکنم🐸❤️
فالو هم کنید بک میدم🐸❤️
بک میدم👩🦯
میدونم رو مخه🗿🚬
لایک شد . پستم لایک؟
خیلی جالب بود
ممنون😘