
در این تست ما درباره شکستگی استخوان بحث می کنیم

شکستگی استخوان به معنای ترک خوردن یا شکستن یک استخوان در بدن است. این وضعیت زمانی رخ میدهد که استحکام استخوان آسیب ببیند. شکستگی استخوان میتواند در هر قسمتی از بدن رخ دهد، از جمله بازوها، ساق پا، پاشنه، دستها، پشت، نخاع و سایر قسمتهای بدن. شکستگی استخوان معمولا نتیجه ضربه شدید، فشار زیاد، فعالیت ورزشی شدید، عوامل تروماتیک، بیماریهایی که استحکام استخوان را ضعیف میکنند است.

شکستگی استخوان چیست؟ به هر گونه شکستگی یا ترک در استخوان ها، شکستگی استخوان گفته میشود. شکستگیها معمولاً در اثر ضربههایی مانند سقوط، تصادفات رانندگی یا آسیبهای ورزشی ایجاد میشوند. اما برخی از شرایط پزشکی و نیروهایی که بهصورت مکرر به استخوانها وارد میشوند (مانند دویدن) نیز میتواند خطر ابتلا به انواع خاصی از شکستگیها را افزایش دهد. شکستگی در استخوان ها زمانی اتفاق میافتد که نیرویی که به استخوان وارد میشود، قویتر از آن باشد که استخوان از نظر ساختاری بتواند آن را تحمل کند. این امر ساختار و استحکام استخوان را مختل میکند و منجر به درد، از دستدادن عملکرد و گاهی خونریزی و آسیب در اطراف آن محل میشود.

علائم و نشانه های شکستگی استخوان بسته به نوع شکستگی و میزان آسیبی که وارد شده متفاوت است و معمولاً شامل برخی از موارد زیر میشود: دردتورمکبودیتغییر رنگ پوست در اطراف ناحیه آسیبدیدهبیرونزدگی ناحیه آسیبدیده در یک زاویه غیرمعمولناتوانی در فشار آوردن به ناحیه آسیبدیدهناتوانی در حرکت دادن ناحیه آسیبدیدهاحساس سوزنسوزن شدن در استخوان یا مفصل آسیبدیدهخونریزی اگر شکستگی باز باشد. علاوه بر این علائم در موارد شدیدتر فرد ممکن است موارد زیر را هم تجربه کند: سرگیجه غش یا سبکی سر حالت تهوع استفراغ

انواع شکستگی استخوان انواع مختلفی از شکستگی استخوان وجود دارد. برخی از آنها بسته به قدرت و جهت نیرو، استخوان خاص درگیر و سن و سلامت عمومی فرد، شدیدتر از سایرین هستند. رایجترین شکستگی های استخوان معمولاً در مچ دست و مچ پا و لگن ایجاد میشوند.

شکستگی استخوان یک ترک یا شکستگی در استخوان است. شکستگیهای استخوان معمولاً در اثر ضربه یا فشار زیاد ایجاد میشوند. افراد مبتلا به پوکی استخوان یا سرطان استخوان ممکن است شکستگی را بیشتر تجربه کنند.

علل شکستگی استخوان استخوانهای سالم معمولاً در برابر آسیب مقاوماند. بااینحال، تحت نیروی کافی، ممکن است ترک بخورند یا بشکنند. ضربههای فیزیکی، استفاده بیش از حد و شرایط سلامتی که باعث ضعیف شدن استخوانها میشود، مانند پوکی استخوان میتوانند موجب شکستن استخوانها شوند. سایر عوامل نیز میتوانند خطر شکستگی را در فرد افزایش دهند. تصادفات اتومبیل، سقوط و آسیبهای ورزشی اصلیترین دلایل شکستن استخوانهاست. استخوانهای فرد معمولاً با افزایش سن ضعیف میشوند که خطر شکستن آنها را افزایش میدهد. با افزایش سن، احتمال ابتلا به بیماریهایی که استخوانها را ضعیف میکند نیز بیشتر میشود. در صورت ابتلا به پوکی استخوان، خطر شکستگی بهشدت افزایش مییابد.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
تستت عالی بود!.
کاش مینوشتی چه مواد غذایی برای جوش خوردن استخوان مناسب اند 😁👌