
مگه میشه انیمه ببینیم و دلمون غذای ژاپنی نخواد؟!این بار چند تا غذای ژاپنی هم بهتون معرفی میکنم بیشتر دلتون بخواد:)

سوشی ترکیبی از برنج آغشته شده به سرکه و غذاهای دریایی است (هرچند بعضی وقت ها مواد دیگری نیز به این ترکیب اضافه می گردد). سوشی انواع مختلفی دارد که از آن جمله می توان به نوع تخمیر شده ی آن به نام ناره-زوشی nare-zushi اشاره نمود. در حقیقت متدوال ترین انواع سوشی نیگیریزوشی nigirizushi و تماکیزوشی temakizushi هستند. برای افرادی که ماهی خام دوست ندارند، انواع مواد اولیه ی دیگری از جمله میگوی آب پز و مارماهی گریل شده نیز وجود دارد

تمپورا غذایی است که در آن غذاهای دریایی، سبزیجات تاره و سایر مواد به آرد و خمیر تخم مرغ آغشته شده و سپس سرخ می شوند.

سوکیاکی غذایی است که در آن گوشت و سبزیجات داخل قابلمه ای فلزی پخته می شوند. سس این غذا ترکیبی از سس سویا و شکر بوده و نام آن واریشیتا می باشد. مواد اولیه این غذا تنوع زیادی داشته و شیوه ی خوردن آن نیز بسته به منطقه متفاوت است، به عنوان مثال در برخی مناطق تخم مرغ زده شده نیز به سس اضافه می شود تا طعمی لطیف تر ایجاد کند. اگر شما دوست دارید گوشت زیادی در غذا موجود باشد، سوکیاکی انتخاب مناسبی برای شما است

رامن یک نوع سوپ نودل پرطرفدار است که اصالتا با استخوان مرغ درست می شده، اما در سال های اخیر گوشت و غذاهای دریایی نیز به آن اضافه گشته و همین موضوع منجر به ایجاد تنوع گسترده ای از مزه ها شده است. علاوه بر طعم های نمکی، سس سویا و میسو، امروز شما همچنین می توانید از رامن با طعم کاری نیز لذت ببرید. همچنین نوعی از رامن وجود دارد که نودل و سوپ به صورت جداگانه سرو می شوند که به آن تسوکمن tsukemen می گویند.

در حالیکه اصالت کاری به هند باز می گردد، کاری که شما در ژاپن می خورید نوعی غذای خاص و محلی است که از بریتانیا به این کشور آورده شده است. این غذا ترکیبی از گوشت و سبزیجات (هویج، سیب زمینی، پیاز و ...) است که با پودر کاری مزه دار شده، پخته و به همراه برنج سرو می شوند. برخی اوقات گوشت سرخ شده نیز روی این بشقاب قرار می گیرد

کاراگه گوشت مرغی است که در سس سویا، نمک و ادویه های مختلف خوابانده شده، پس از فرو رفتن در نشاسته در روغن سرخ می شود. این غذا در واقع ورژن ژاپنی مرغ سوخاری با طعمی متفاوت است. کاراگه در مناطق مختلف دارای تنوع زیادی می باشد. به عنوان مثال در میازاکی،کاراگه با سس تارتار و در ناگویا با سسی شیرین و تند پوشیده می شود که صد در صد ارزش چشیدن دارند.

یاکیتوری غذایی است که در آن قطعات مرغ طعم دار شده با نمک شیرین و سس سویا به سیخ کشیده شده و کباب می شوند. شما می توانید این غذا را در رستوران ها و کافه ها پیدا کنید که به آن ایزاکایا گفته می شود.

ساشیمی یک غذای سنتی ژاپنی از ماهی خام است که در آن قطعات کوچک ماهی به همراه سس سویا سرو می شوند. با اضافه کردن چاشنی هایی مانند واسابی و زنجبیل، ساشیمی خوشمزه تر هم می شود. شما می توانید ساشیمی را در مکان های دیگری غیر از ژاپن نیز میل کنید اما درجه ی تازگی ماهی آن متفاوت است

روباتایاکی بیشتر از آنکه یک نوع غذا باشد، گونه ای رستوران است. در این رستوران، ماهی و سبزیجات روی اجاق پخته شده و به کمک یک قاشق چوبی بزرگ به نام «هوریکائه شیبرا» به مشتریان تحویل داده می شوند. مواد اولیه مستقیم روی زغال پخته می شوند و همین موضوع باعث می شود که طعم بسیار خاصی داشته باشند. رستوران های روباتایاکی کدهای خاصی نیز به هنگام سفارش گرفتن داشته و از روش های معمول استفاده نمی کنند. به عنوان مثال اگر شما درخواست یک سیب زمینی کنید (جاگایمو به ژاپنی)، پیشخدمت فریاد می زند: جاگایمو ایپتسو Jagaimo ippatsu !
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!