5 اسلاید پست توسط: Aurora انتشار: 9 ماه پیش 51 مرتبه مشاهده شده گزارش ذخیره در مورد علاقه ها افزودن به لیست
خوددرگیری چیست وچطور آن را درمان کنیم؟
خود درگیری ذهنی: خود درگیری ذهنی نوعی آشفتگی ای است که در ذهن شخص اتفاق میفتد و سپس نتایج آن در جسم آشکار می شود. در پی این درگیری انسان با خود دچار تنش و کشمکش درونی می شود. خود درگیری ذهنی در همه افراد بطور یکسان بروز نمی کند زیرا افراد دارای لایه های پیچیده شخصیتی هستند. در این آشفتگی ذهنی فرد دچار جنگ و مبارزه با خود می شود.
علائم خود درگیری ذهنی: فرد دارای خود درگیری ذهنی معمولا دچار مشکلات و علائمی می شود که زندگی او را تحت تاثیر قرار می دهد. این علائم معمولا در قالب نشانه هایی مثل: اضطراب، افسردگی، عدم تمرکز، کمبود اعتماد بنفس و … بروز می دهد. در ذهن فردی که خود درگیری ذهنی دارد معمولا قاطعیت جای خود را به شک و تردید می دهد. خود درگیری ممکن است در هر سن و شرایطی اتفاق بیفتد اما مهم تر از آن کنترل و مدیریت شرایط است.خود درگیری ذهنی میتواند با علائم کوچک بروز داده شود: مثلا هنگامی که به خرید می روید و سر درگم هستید که چه چیزی را انتخاب کنید، یا وقتی آن را میخرید و از انتخاب آن شک دارید. بین انتخاب رنگ نمی توانید به نتیجه برسید، بین راه حل ها گیر میفتید و نمی تونید به درستی تصمیمی که گرفته اید مطمئن باشید و از تبعات آن نیز هراس دارید.خود درگیری ذهنی ، روان انسان را دچار فرسایش و خستگی می کند. زیرا شما همیشه در تردید به سر میبرید و ذهن آدم دچار اصطکاک می شود. شما کمتر می توانید تصمیم قطعی بگیرید و دچار شک و دو دلی می شوید در صورتی که دچار این حالت نباشید، وقتی شما تصمیمی می گیرید دیگر باید آن را تمام شده بدانید نه اینکه دائما به آن بیندیشید و آن مسئله را برای خود لاینحل بگذارید. خود درگیری ذهنی می تواند در یک مقطع حساس ایجاد شود و سپس بهبود یابد. مانند مواقعی که به یکباره دچار حادثه یا اتفاقی می شوید این اتفاق ممکن است مانند: تصادف، از دست دادن عزیز، از دست دادن شغل، بیماری خود و عزیزان باشد.انسان هایی که دچار این مشکل می شوند به مرور از دیگر افراد و حضور در جمع فاصله می گیرند. با این امید که بتوانند خود را از این شرایط خارج کنند اما گاها بیشتر هم در این مشکل فرو می روند.مهم ترین راه حل برای حل مشکل خود درگیری ذهنی و درمان آن رها کردن شک و تردید ها است. شک و تردید شامل هر چیزی است که آدم نسبت به انتخاب آن مصمم نیست. مانند: خانه ای که در آن زندگی می کنید، شغلی که دارید، روابطی که با دیگران دارید و خیلی موارد دیگر که باید در آن تجدید نظر کنید. پس در این قضیه تعلل نکنید و خو را رها کنید
درمان خود درگیری ذهنی: ۱-مشاوره: هنگامی که دچار این حالت شدید، از کمک های یک مشاوره بهره ببرید تا شما را به راه درست اهنمایی کنند و از بار ذهنتان کم کند.۲-تصمیم گیری: از مهم ترین عواملی که می تواند به خود درگیری ذهنی شما دامن بزند، عدم تصمیم گیری و ماندن در شک و دو دلی است. کارهایتان را به ترتیب اولویت دسته بندی کنید و برای هر کدام راهی را انتخاب کنید. کارهایی که مهم تر از بقیه هستند را از ابتدای لیست برنامه ریزی کنید و سپس برنامه های کم اهمیت را بگنجانید. نگذارید برنامه هایی که مشخص کرده اید به تعویق بیفتد زیرا ذهنتان را اشغال می کند.
۳-سرگرم شدن:یکی دیگر از راه های کم کردن خود درگیری ذهنی و درمان، سرگرم کردن خود و مشغول شدن به کارهایی می باشد که آن ها را دوست دارید و با انجام آن ها ذهنتان را مشغول می کنید. کارهایی مانند قدم زدن، کتاب خواندن، نوشتن، تماشای فیلم و سریال ، گوش دادن به موزیک و حتی نوشیدن یک قهوه و … می تواند حس خوبی در شما ایجاد کند و به گونه ای ذهنتان استراحت می کند و آرام می شود. پس تاثیر آن را دست کم نگیرید و حداقل برای مدت زمانی خودتان را مشغول کاری کنید تا از افکار بیهوده رها شوید.۴-حذف کردن: شاید شما در دوراهی انجام کاری باشید یا فکری ذهنتان را مشغول کرده است. در نهایت شما باید انتخاب کنید. اگر مرتبا در تردید باشید و بجای تمرکز روی یک گزینه روی چندین گزینه فکر کنید و سر در گم باشید نه تنها انرژیتان هدر میرود بلکه به جواب درستی نیز نمی رسید. سعی کنید موارد اضافه را حذف کنید و گزینه های خودتان را محدود کنید تا ذهنتان درگیر نشود. در اصل کلام باید بگوییم که کارهایی را که باعث تردید می شوند را رها کنید تا از بار روانی شما کاسته شود.
سرگرم شدن
یکی دیگر از راه های کم کردن خود درگیری ذهنی و درمان، سرگرم کردن خود و مشغول شدن به کارهایی می باشد که آن ها را دوست دارید و با انجام آن ها ذهنتان را مشغول می کنید. کارهایی مانند قدم زدن، کتاب خواندن، نوشتن، تماشای فیلم و سریال ، گوش دادن به موزیک و حتی نوشیدن یک قهوه و … می تواند حس خوبی در شما ایجاد کند و به گونه ای ذهنتان استراحت می کند و آرام می شود. پس تاثیر آن را دست کم نگیرید و حداقل برای مدت زمانی خودتان را مشغول کاری کنید تا از افکار بیهوده رها شوید.
حذف کردن
شاید شما در دوراهی انجام کاری باشید یا فکری ذهنتان را مشغول کرده است. در نهایت شما باید انتخاب کنید. اگر مرتبا در تردید باشید و بجای تمرکز روی یک گزینه روی چندین گزینه فکر کنید و سر در گم باشید نه تنها انرژیتان هدر میرود بلکه به جواب درستی نیز نمی رسید. سعی کنید موارد اضافه را حذف کنید و گزینه های خودتان را محدود کنید تا ذهنتان درگیر نشود. در اصل کلام باید بگوییم که کارهایی را که باعث تردید می شوند را رها کنید تا از بار روانی شما کاسته شود.۵-دوری از منفی ها: با جملات منفی خودتان و انرژیتان را تضعیف نکنید. از خودتان بدگویی نکنید و رفتارهای منفی را به خودتان نسبت ندهید زیرا اگر ذهنیتی را به خودتان نسبت دهید و آن را باور داشته باشید بر روی شما تاثیر مستقیمی دارد. در عوض خود را با افکار مثبت پر کنید و اندیشه تان را درست پرورش دهید. در این زمینه می توانید از مدیتیشن هم بهره ببرید و تمرکز کنید و از جملات تاکیدی و مثبت هم استفاده کنید.
کاور پست✨
5 اسلاید
1
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
35 لایک
(اضطراب، افسردگی، عدم تمرکز، کمبود اعتماد بنفس)
فکر میکردم اینا عادین
ولی نه
تنها خود درگیری من اینه که گربه سگ چجوری جیش میکردن؟
عالی….
نتیجه گیری : من خوددرگیری ذهنی ندارم ... اونه که منو دارع😂🫠
دمتم گرم :(☆
منطقیه
بلههه🗿🤝🏻
عالی بود ^^
بک میدم
ممنون
عالی
پستت عالی بود
بک میدم
مایل به پین؟
ممنون
@Aurora
کاتسوکی کاتسوکیه.درضمن ، فکر کنم خودش عادت کرده باشه
______
کاتسوکی کاتسوکی نیسسستسنثتست
چرا کاتسوکی هستنتت
کاتسوکی نیستتتتایثتکیمسنسثت
@Aurora
اینو به درخواست کاتسوکی ساختم😂
______
کاتسوکی باباتههنبحثنثجثنثحیی
خلاصه:
خوددرگیری چیست؟!...باکوگو است✅👺💪
افرین!
فکر کنم منم دارم😂😂😂🤣😅
عالیییی
اینو به درخواست کاتسوکی ساختم😂
😂😂😂😂
بفهمه بهش گفتی کاتسوکی 🤣
کاتسوکی کاتسوکیه.درضمن ، فکر کنم خودش عادت کرده باشه