تاریخچه ی شیرینی فرانسوی ماکارون.
ماکارون در ایران!
مهارت بخش مهمی از زندگی ما آدمها را تشکیل میدهد، بخشی که حتی از داشتن استعداد ذاتی مهمتر است و حکم نان شب را دارد. این مهارت که از آن صحبت میکنیم، در واقع قرار است کجا به ما کمک کند؟
همه چیز از دوره رنسانس، در زمان زندگی سرآشپز دربار کاترین دو مدیچی (Catherine de Medici)، زن اصیل زاده ایتالیایی شروع شد. این سرآشپز ایتالیایی فردی بود که با مهارت بسیار زیادی که در آشپزی داشت، توانست نامش را در زمره مبدعان تاریخ ثبت کند.
او که مبدع شیرینی خامه ای بود، با مهاجرت به فرانسه دستور پخت این شیرینی را در آنجا رواج داد و طرز تهیه ماکارون را نیز به فرانسویان آموخت و ماکارون فرانسوی با دستور ایتالیایی را معرفی کرد.
از قرن 19 به بعد، شیرینی ماکارون فرانسوی که تداعی کننده ساندویچی کوچک بود که در واقع قسمت نان آن با دو کوکی کوچک ترد جایگزین شده بود و محتویات داخل آن نیز شامل گاناش، مربا و ترکیبی از کره و شکر که به آن باتر کرم گفته میشود، پر شده بود، به جامعه معرفی شد و کم کم ماکارون آنقدر محبوب شد که در سال 2005 در پاریس، روزی را روز ماکارون تعیین کردند و در این روز سعی میکنند با انواع شیرینیهای ماکارون رنگی جشن بگیرند و برای خیریهها کمک مالی جمع آوری کنند، روز 20 مارس را روز جهانی ماکارون نامیدند.
اما، نکته دیگری از سفر ماکارون در جهان وجود دارد و آن این است که شواهد تاریخی نشان میدهد که نوعی از ماکارون در خاورمیانه در قرن هفتم نیز وجود داشته است، شاهان سلسله ساسانی با شیرینی خاصی که از آرد بادام تهیه میشده است نوروز را جشن میگرفتند.
ازآنجاییکه، بادام خشکبار مخصوص این خطه است، اینگونه به نظر میرسد که منشا این شیرینی میتواند از ایران نشات گرفته باشد!
6 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
24 لایک
تاریخچه ماکارون+طرز تهیه؛ به لیست خوراکی کیوت افزوده شد.
توسط Eurus
ممنون:)
عالی بود باو:)
مرسییی:)
🩷🌱✨
ولی طعمشش😂🥲
😂😂