
در این پست با غذا های ژاپنی اشنا میشوید.

- سوشی سوشی ترکیبی از برنج آغشته شده به سرکه و غذاهای دریایی است (هرچند بعضی وقت ها مواد دیگری نیز به این ترکیب اضافه می گردد). سوشی انواع مختلفی دارد که از آن جمله می توان به نوع تخمیر شده ی آن به نام ناره-زوشی nare-zushi اشاره نمود. در حقیقت متدوال ترین انواع سوشی نیگیریزوشی nigirizushi و تماکیزوشی temakizushi هستند. برای افرادی که ماهی خام دوست ندارند، انواع مواد اولیه ی دیگری از جمله میگوی آب پز و مارماهی گریل شده نیز وجود دارد. شما می توانید در تمام نقاط ژاپن سوشی میل کنید، اما سوشی رستوران های سطح بالایی مانند گینزا Ginza یا رستوران هایی که به بنادر ماهیگیری نزدیک هستند خوشمزه تر می باشند. اگر می خواهید سوشی ارزان تری بخورید می توانید به kaitenzushi یا رستوران های سوشی که غذاها را روی نوار نقاله حمل می کنند بروید. در چنین مکان هایی می توانید هر بشقاب سوشی را به قیمت 100 ین (حدود 3000 تومان) نوش جان نمایید.

- تمپورا تمپورا غذایی است که در آن غذاهای دریایی، سبزیجات تاره و سایر مواد به آرد و خمیر تخم مرغ آغشته شده و سپس سرخ می شوند. در حالیکه این غذا را می توانید در انواع مختلفی از رستوران ها سفارش دهید به شما پیشنهاد می کنیم که به یک رستوران که تخصص آن تمپورا است بروید. در چنین مکانی حتی اگر سفارش های زیادی داده باشید، هر سفارش به محض آماده شدن سر میز شما آورده می شود.

- سوکیاکی سوکیاکی غذایی است که در آن گوشت و سبزیجات داخل قابلمه ای فلزی پخته می شوند. سس این غذا ترکیبی از سس سویا و شکر بوده و نام آن واریشیتا می باشد. مواد اولیه این غذا تنوع زیادی داشته و شیوه ی خوردن آن نیز بسته به منطقه متفاوت است، به عنوان مثال در برخی مناطق تخم مرغ زده شده نیز به سس اضافه می شود تا طعمی لطیف تر ایجاد کند. اگر شما دوست دارید گوشت زیادی در غذا موجود باشد، سوکیاکی انتخاب مناسبی برای شما است

- رامن رامن یک نوع سوپ نودل پرطرفدار است که اصالتا با استخوان مرغ درست می شده، اما در سال های اخیر گوشت و غذاهای دریایی نیز به آن اضافه گشته و همین موضوع منجر به ایجاد تنوع گسترده ای از مزه ها شده است. علاوه بر طعم های نمکی، سس سویا و میسو، امروز شما همچنین می توانید از رامن با طعم کاری نیز لذت ببرید. همچنین نوعی از رامن وجود دارد که نودل و سوپ به صورت جداگانه سرو می شوند که به آن تسوکمن می گویند.

برنج کاری در حالیکه اصالت کاری به هند باز می گردد، کاری که شما در ژاپن می خورید نوعی غذای خاص و محلی است که از بریتانیا به این کشور آورده شده است. این غذا ترکیبی از گوشت و سبزیجات (هویج، سیب زمینی، پیاز و ...) است که با پودر کاری مزه دار شده، پخته و به همراه برنج سرو می شوند. برخی اوقات گوشت سرخ شده نیز روی این بشقاب قرار می گیرد. هرچند رستوران های ویژه ای برای سرو این غذا وجود دارند اما اگر در یک رستوران معمولی یا زنجیره ای نیز این غذا را میل کنید به همان اندازه لذت خواهید برد.

کاراگه کاراگه گوشت مرغی است که در سس سویا، نمک و ادویه های مختلف خوابانده شده، پس از فرو رفتن در نشاسته در روغن سرخ می شود. این غذا در واقع ورژن ژاپنی مرغ سوخاری با طعمی متفاوت است. کاراگه در مناطق مختلف دارای تنوع زیادی می باشد. به عنوان مثال در میازاکی،کاراگه با سس تارتار و در ناگویا با سسی شیرین و تند پوشیده می شود که صد در صد ارزش چشیدن دارند.

یاکیتوری یاکیتوری غذایی است که در آن قطعات مرغ طعم دار شده با نمک شیرین و سس سویا به سیخ کشیده شده و کباب می شوند. شما می توانید این غذا را در رستوران ها و کافه ها پیدا کنید که به آن ایزاکایا گفته می شود. اما پیشنهاد ما این است که این غذا را در رستورانی که تخصص آن یاکیتوری است میل نمایید چرا که در چنین جایی می توانید با قیمتی مناسب از هر قسمت گوشت مرغ که بیشتر آن را دوست دارید یاکیتوری بخورید (مگر اینکه به رستوران کلاس بالایی بروید که در آنجا احتمالا این غذا برای شما گران تمام خواهد شد).

- چانکونابه چانکونابه غذایی است که در آن گوشت مقوی و سبزیجات در ظرفی بزرگ آب پز می شوند و معروف است که کشتی گیران سومو برای ساختن بدن خود از این غذا می خورند. اگر می خواهید این غذا را امتحان کنید به شما پیشنهاد می کنیم به رستورانی بروید که توسط یک کشتی کار سابق سومو اداره می شود.

اونیگیری اونیگیری کوفته برنجی است که اغلب داخل آن را با موادی مانند آلو، سالمون و یا ماهی کاد پر کرده و در یک برگ نوری (جلبک خشک) می پیچند. این غذا مخصوصا در بین خارجی ها بسیار پرطرفدار است.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!