
۱-زمینههای تغییر را مشخص کنید؛ اگر میخواهید مثبت اندیش و خوشبین باشید و به افکار مثبت بپردازید، ابتدا نقاطی از زندگی خود را که معمولاً در مورد آنها افکار منفی دارید را مشخص کنید. شما میتوانید با تمرکز بر یک زمینه، کار خود را برای رهایی از افکار منفی شروع کنید.
۲-خودتان را چک کنید؛ در طول روز کار خود را متوقف کرده و آنچه که به آن فکر میکنید را ارزیابی کنید. اگر متوجه شدید که افکار شما عمدتاً منفی است، سعی کنید راهی برای تبدیل آنها به افکار مثبت بیابید.
۳-شوخ طبع باشید؛ مخصوصاً در مواقع سخت لبخند بزنید. وقتی بتوانید مثبت اندیش باشید و با مشکلات زندگی با روی باز روبهرو شوید، استرس کمتری خواهید داشت.
۴-سبک سالمی برای زندگی داشته باشید؛ روزانه ۳۰ دقیقه ورزش کنید. همچنین میتوانید آن را به ۱۰ دقیقه زمان در طول روز تقسیم کنید. ورزش میتواند بر روحیه تأثیر مثبت بگذارد و استرس را کاهش دهد. برای تأمین سوخت ذهن و بدن خود از یک رژیم غذایی سالم پیروی کنید و تکنیکهای کنترل استرس را بیاموزید
۵-اطراف خود را با افراد مثبت پر کنید؛ اطمینان حاصل کنید که کسانی که در زندگی شما هستند افراد مثبت و پشتیبانیکنندهای هستند و میتوانید روی توصیهها و بازخوردهای آنها حساب کنید. افراد منفی میتوانند سطح استرس شما را افزایش دهند و شما را در توانایی مدیریت استرس مردد کنند.
۶-گفتگوی مثبت با خود را تمرین کنید؛ یک قانون ساده وجود دارد: «چیزی را که به دیگران نمیگویید، به خودتان نیز نگویید.» با خود مهربان باشید. اگر افکار منفی به ذهن شما خطور کرد، آن را منطقی ارزیابی کنید و با تأیید آنچه در مورد شما خوب است پاسخ دهید. از جملات مثبت اندیشی استفاده کرده و به چیزهایی فکر کنید که در زندگی از داشتن آنها شکرگزار هستید.
۷-دیدگاه خودتان را تغییر دهید؛ یکی دیگر از تکنیکهای مثبت اندیشی، تغییر دیدگاه است. یک موقعیت که قبلتر آن را منفی میدیدید انتخاب کنید و سعی کنید از دید دیگری به آن نگاه کنید. این کار باعث میشود تا یاد بگیرید که همیشه تمام مشکلات را به شکلی متفاوت ببینید و راهحلهای مختلفی را برای رفع آن مشکلات به کار ببرید
۸-از اشتباهات گذشته درس بگیرید و آنها را تجزیه و تحلیل کنید؛ مثبت اندیشی بدین معنا نیست که اشتباهاتتان را انکار کنید، در عوض باید به جای فکر کردن به اتفاقاتی که شما را به اینجا رسانده است، کمی زمان به خودتان بدهید تا در ادامه راه از اشتباهات تکراری بپرهیزید و تفکر مثبت را در خود پرورش دهید.
۹-شکرگزاری کنید؛ شکرگزاری کنید تا انرژی مثبت دریافت کنید. ما باید به خاطر تمام نعمت هایی که برای ما به وجود آمدهاند شکرگزار باشیم تا زندگی بهتر و شادتری داشته باشیم.
۱۰-تسلیم نشوید؛ تسلیم شدن کار افراد ضعیف و راهی آسان برای خلاصی از یک موقعیت سخت است. تلاش کنید تا با وجود احساس و تفکر منفیای که دارید، به هیچ عنوان از چیزی که میخواهید پا پس نکشید؛ چرا که در آینده به خاطر این تصمیم از خودتان تشکر خواهید کرد.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!