قبرس غذا های خوشمزه و عالی دارد برای چنین جزیره کوچک مدیترانه ای، قبرس تاریخ و فرهنگ آشپزی جذابی دارد. به دلیل موقعیتش در تقاطع سه قاره، توسط امپراتوری های بسیاری اداره می شود. همه آنها بر غذاهای سنتی قبرس تأثیر گذاشته اند
هالومی پنیر کبابی هالومی کبابی یک پیش غذای مدیترانه ای ساده و خوشمزه است که در عرض چند دقیقه آماده می شود. روی گریل داخلی یا خارجی بپزید و با سالاد تازه سرو کنید. اگر پانزانلا شام تابستانی مورد علاقه من است، پس پنیر هالومی کبابی بدون شک متعلق به جک است. برای او مهم نیست که چگونه آن را سرو کنم: در یک کاسه غلات تابستانی، در ساندویچ، یا فقط با گوجه فرنگی خرد شده و یک طرف نان خرد شده. او طعم زغالی، شور و بافت غنی و جیر آن را دوست دارد. من نمی توانم او را سرزنش کنم اگر فکر می کنید، "صبر کن، پنیر روی گریل ؟"، متوجه شدم! یک تکه چدار یا موزارلا درست از طریق رنده ها آب می شود. اما حلومی نه. این پنیر که از قبرس می آید، دارای بافت منحصر به فرد سفت و نقطه ذوب بالایی است، بنابراین می تواند در برابر انواع روش های پخت و پز مقاومت کند: سرخ کردن در ماهیتابه، کباب کردن، آب پز، کبابی یا سرخ کردن. بسته به روش انتخابی شما، بیرون جوش میزند و ترد و زغالی یا قهوهای میشود، در حالی که داخل آن به طرز خوشمزهای گرم میشود.
کلفتیکو بره قبرسی یک غذای سنتی قبرس است که از بره آهسته برشته شده است که در پوسته پوستی با سیب زمینی و سبزیجات پخته می شود. این دستور العمل آسان به شما نشان می دهد که چگونه کباب بره یونانی لذیذ را درست کنید، یک غذای چشمگیر برای غذا دادن به جمعیت! راز گوشت بره آبدار و سبزیجات لطیف پختن همه چیزهایی است که در کاغذ روغنی پیچیده شده اند. و برای سهولت بیشتر از ساق بره بدون استخوان استفاده می کنم. این نهایت پخت و پز یک دیگ است! همه یک سالاد قبرسی بزرگ برای شروع غذا دوست دارند سبزیجات ترد تازه کنارش بخورند کلفتیکو بره یا بز بریان شده بسیار مرطوب و لطیفی است که به آرامی در ظرف در بسته پخته می شود. نام آن به معنای دزدیده شده به این دلیل است که دزدان در تپه ها یک بره را می دزدیدند و آن را در یک گودال در بسته می پختند تا دود و بوی آن کشف نشود. حالا گوشت را یک شب در شراب، آب لیمو و سایر گیاهان و ادویه جات ترشی می کنند. به خوبی با سیب زمینی سوخاری تند جفت می شود. این غذای سنتی به طرز خوشمزه ای در دهان شما آب می شود و قطعا یک غذای ضروری در قبرس است.
شفتالیا شفتالیا یک سوسیس آبدار قبرسی است که یک غذای ضروری در قبرس است. هر سرآشپزی دستور غذای مخصوص به خود را دارد، بنابراین طعم آن هرگز دوبار یکسان نیست. آنها شامل گوشت چرخ کرده خوک و/یا گوشت گوسفند مخلوط با نمک، فلفل، جعفری و پیاز و سیر خرد شده، ادویه جات ترشی جات و سبزی ها هستند. یک قاشق غذاخوری از این مخلوط را در چربی کلسیم پیچیده و به مدت 15 دقیقه روی گریل تفت داده می شود. این یک پیش غذا یا غذای اصلی عالی با چیپس و سالاد ا
گوشت خورشتی – آفلیا یک کاسه قهوه ای گوشت آفلیا سرخ شده قبرس. آفلیا قبرسی گوشت پخته شده در شراب قرمز است و اغلب با گندم بلغور سرو می شود. آفلا که در غذاهای قبرسی منحصر به فرد است ، یک وعده غذایی خانوادگی است که از تکه های کوچک گوشت خوک تهیه می شود. برای تهیه این دستور، گوشت را یک شبه با شراب، فلفل، گشنیز، زیره و برگ بو میپزند. سپس گوشت را در روغن زیتون تفت می دهیم. در نهایت، دوباره با ماریناد تند، آب و گاهی اوقات قارچ می جوشانند. این غذای عامیانه با سیب زمینی سوخاری یا بلغور پلو کرکی سرو می
استیفادو یک کاسه استیفادو، یک خورش گوشت گاو و پیاز معمولی قبرس. یک کاسه استیفادو، یک خورش گوشت گاو و پیاز معمولی قبرس. یکی از محبوب ترین غذاهای سنتی در آشپزی قبرس، استیفادو یک خورش غذای راحت است که با خرگوش یا گوشت گاو و پیاز درست می شود. در این دستور پخت - که بسته به سرآشپز یا خانواده متفاوت است - ابتدا گوشت و پیازهای کوچک کامل سرخ می شوند. سپس آب، شراب، سرکه، دارچین، نمک دریایی و فلفل تازه آسیاب شده اضافه می شود. در قابلمه را به مدت 2 تا 3 ساعت زیر نظر می گذاریم تا بجوشد. استیفادو اغلب با نان تازه پخته شده برای یک غذای سخت و رضایت بخش سرو می شود
فاسولادا فاسولادا یک سوپ/خورش لوبیا سفید و سبزیجات است که اغلب به عنوان غذای ملی قبرس در نظر گرفته می شود. سیب زمینی، هویج، کرفس، پیاز، سس گوجه فرنگی، لوبیا خشک تازه و مقدار زیادی روغن زیتون، این غذای محبوب را به بخش مهمی از رژیم غذایی مدیترانه ای تبدیل کرده است. این سوپ باستانی که معمولاً در زمستان سرو می شود، تاریخچه ای طولانی دارد زیرا به عنوان پیشکش خدای آپولو سرو می شد.
سولاکی. کباب به سبک قبرسی با گوشت چاشنیشده و ترشیشده، معمولاً بره، گوشت خوک یا مرغ درست میشود که روی یک سیخ بلند گذاشته میشود و به آرامی روی آتش باز میپزد. فرآیند ترشی کردن گوشت را فوقالعاده لطیف و آبدار میسازد و در حین برشته شدن، گوشت را برشته میکنند و بافت و طعم آن را حتی بیشتر بهبود میبخشد. همچنین تعدادی از انواع محلی این غذا وجود دارد و شناخته شده ترین نوع آن به نام سوولای لیزیوتی از روستای لیسی است. این غذا معمولاً برای کریسمس و عید پاک تهیه می شود، اما در دیگر مناسبت های جشن نیز سرو می شود.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
نظرات بازدیدکنندگان (0)