
هدف این پست:غلبه کردن بر کم رویی.

داشتن یک شخصیت خجالتی لزوماً یک مشکل بزرگ نیست اما کمرویی در برخی افراد باعث می شود که نتوانند آنطور که باید با دیگران ارتباط برقرار کنند. برخی از افراد می خواهند احساس خجالت کمتری داشته باشند تا بتوانند از معاشرت با دیگران بیشتر لذت ببرند. در اینجا چند نکته برای غلبه بر احساسات خجالت آورده شده است:

از افرادی که می شناسید شروع کنید به گزارش سلامت نیوز، رفتارهای اجتماعی مانند تماس چشمی، زبان بدن، معرفی کردن، صحبت های کوچک، پرسیدن سوال و دعوت کردن را با افرادی که در اطرافشان احساس راحتی می کنید، تمرین کنید. لبخند بزنید تا اعتماد به نفس خود را از این طریق تقویت کنید. پس از اینکه احساس راحتی داشتید، این کار را با دوستان جدید و افراد غریبه نیز انجام دهید.

چند جمله آماده برای باز کردن صحبت داشته باشید. غالباً، سخت ترین قسمت صحبت با شخص جدید شروع آن است. به جملات بازکنندههای مکالمه فکر کنید، مانند معرفی خود (سلام، من علی هستم، ما در یک کلاس هستیم)، تعریف کردن (آن ژاکت شما عالی به نظر می رسد)، یا پرسیدن یک سوال (آیا شما می دانید چطور آن کار را می توانم انجام دهم؟). آماده بودن برای مکالمه جدید با جملات مشخص نزدیک شدن به افراد دیگر را آسان تر می کند.

قاطع باشید از آنجایی که افراد خجالتی می توانند بیش از حد نگران واکنش های دیگران باشند، نمی خواهند از نقطه امن خود خارج شوند. این به این معنی نیست که آنها ترسو هستند. اما می تواند به این معنی باشد که آنها کمتر ادعای چیزی را دارند. قاطع بودن به معنای صحبت کردن برای خود در صورت لزوم، پرسیدن آنچه می خواهید یا نیاز دارید می باشد. قاطع باشید و کم کم نیاز های خود را به زبان بیاوردید و ترس را کنار بگذارید. بیشتر از همه، خودتان باشید. اشکالی ندارد که روشهای مکالمه متفاوتی را امتحان کنید. اما آنچه را که به سبک شما می خورد بگویید و انجام دهید. واقعی بودن و جرعت داشتن برای شروع یک مکالمه است که دوستان واقعی را در کنار شما می آورد.

به خودتان فرصت بدهید فعالیت های گروهی را پیدا کنید که بتوانید با افرادی که علایق مشترک شما را دارند، باشید. به خود فرصتی بدهید تا با این افراد جدید معاشرت کنید و به آرامی با آنها آشنا شوید. افرادی که خجالتی هستند اغلب نگران شکست خوردن یا قضاوت دیگران هستند. نگرانی ها و احساساتی از این دست می تواند شما را از تلاش باز دارد. خودتان را مدام نقد نکنید و از انتقاد دیگران نیز نترسید؛ به جای اینکه انتظار شکست داشته باشید، خودتان را تشویق کنید.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
سلام
دوست داری کلی خوش بگذرونی ؟ فقط کافیه وارد کشور girl بشید 💟
این کشور مخصوص دختراس 👧
به محض ورود بهتون امتیاز میدیم ✨
هر 10 تا تبلیغ هم امتیاز داره 🌟
بقیه شرایط توی نظرسنجی"کشور girl"هست (پروفایل خودم )😉 دوست داریم تبدیل به قاره بشیم کشور گرل جایی برای دختر ها💞
ادمین اگه ناراحت نشدی لطفا پین کن !؟
تست خیلی خوبی داشتی خوشم اومد✨️✨️✨️من توی اکانتم کلی داستان و تست و پست جالب دارم⭐️⭐️⭐️لطفا به اکانتم سر بزن مطمئن هستم خوشت میاد🌐🌐ادمین پین???
با چند کار ساده عضو سلسله شو و وارد دنیای ما شو... اینجا یک سرزمین باستانیه با سبک باستانی ! نمایش برپا میکنیم ، چالش داریم ، جشن برپا میکنیم ، بهتون مقام میدیم (با وظایف واقعی) و... یک بخش هم داریم به نام بخش تبلیغات سلسله که اگه عضوش بشی و این کامنت رو توی پست های مختلف پخش کنی حقوق میگیری، شغل هایی مثل این هم زیاد داریم!خلاصه بگم اینجا عین یک حکومت واقعیه!برای بزرگتر شدن این کامنتو کپ7ی و 10 جا پخش کن و 100امتیاز ببر !
پین؟
لینک سلسله ( بدون ایموجی ) : http😐s://tes😐tchi.ir/po😐lls/1117😐68
میشه از تستای منم حمایت کنید؟
یه سر بزنید پشیمون نمیشید
عالی💖
تست فوق العادت لایک شد👍🏻❤
بک میدم✨
مایل به پین؟
اینجا یه کلوپ به نام ایشن هست! 🌷🌸
با هم حرف میزنیم، خوش میگذرونیم🌸🌷
و کلی کارای دیگه!
ظرفیت آیدل شدن فعلا تکمیله 🌸🌷
به مناسبت ورود ۵۰ امتیاز واریز میشه🌸🌷
این کلوپ زیر مجموعه ،سلسله قیچیان، هست ولی به طور مستقل کار میکنه🌸🌷
جهت اطلاعات بیشتر به اکانت کاربر anny مراجعه کنید🌸🌷
دیگه از تبلیغ خسته شدم میخوای بیا تستامو ببین نمیخوای به .....🤌🙏
اینجا کلوپ شاد و پر انرژی ماست🐾
اینجا باهم دیگه میگیم و می خندیم و کلی جایزه و امتیاز داریم🗿🍻
با ورودتون ادمین مهربون ما به شما 50 امتیاز میده🌚⚡
فقط کافیه زیر نظر سنجی بنوسید 《من میخوام عضو بشم》 تا به خانواده ی بزرگ و پر انرژی ما بپیوندی💙🌱
ادمین صاری بابت تبلیغ ولی پین؟؟
《کلوپ کت پرسن》
سلام سلام امیدوارم حالت خوب باشه💝میدونی که یه کلوپ هست به نام فضانوردی❇️ توی این کلوپ کلی خوش میگذره💝با ورودت به این کلوپ 40 امتیاز میگیری💝این تمام ماجرا نیست روز تولدت 100 امتیاز دریافت می کنی 💝هنوز تموم نشده تو میتونی کلی مقام داشته باشی اونم با راحت ترین شرایط!💝مقام هایی که می تونی بگیری:کمک خرج کلوپ❇️ناظم کلوپ❇️تبلیغ کننده❇️یا حتی چیزهایی که تا حالا اسمشون توی کلوپ دیگه ای نیومده مثل:روز کلوپ که 21 دی ماه جشن گرفته میشه و به اعضا هدیه های مختلف داده میشه!❇️ادمین پین؟
کم رویی به از پر رویی✅
عالی بود