
توی این تست قراره با یک سری از دانشمندان وهنرمندان آشنا بشیم.

آلبرت اینشتین اولین اوتیستیک حاضر در این فهرست است؛ او یک فیزیکدان تئوری آلمانی بود که به مدت ۷۶ سال زندگی کرد. نظریهی نسبیت که یکی از بزرگترین نظریههای فیزیک مدرن است، جزو دستاوردهای معروف اینشتین محسوب میشود. مکانیک کوانتومی هم از دیگر نظریههای مطرح اینشتین بوده است. علاوهبر اینها، اینشتین در سال ۱۹۲۱ میلادی موفق به دریافت جایزهی نوبل فیزیک شد.

آیزاک نیوتن، از دیگر شخصیتهای معروف تاریخ است که در این فهرست قرار دارد. این فیزیکدان، ریاضیدان، فیلسوف و دانشمند انگلیسی به مدت ۸۳ سال زندگی کرد. شهرت نیوتن به واسطهی توسعهی قوانین مدرن در گرانش، مکانیک و حرکت بود. قضیهی دوجملهایها، نظریههای اختلاف محدود، استفاده از شاخصهای کسری، معکوس توان سری، قوانین معروف حرکت و بهبود اصول کار تلسکوپ، شماری از دستاوردهای نیوتن عنوان شده است.

چارلز لاتویج دادسون با نام مستعار لوییس کارول یک نویسندهی معروف انگلیسی بود. آثار او، در زمینهی داستانهای تخیلی کودکان توجه زیادی را به خود جلب کرده است. آلیس در سرزمین عجایب و آن سوی آینه، جزو کتابهای شناختهشدهی کارول است. مهارت کارول به این حوزه ختم نمیشود؛ او در شعر، عکاسی و ریاضیات هم تبحر داشت

نیکولا تسلا یک مخترع معروف صرب-آمریکایی بود. شهرت عمدهی وی بهدلیل طراحی سیستم نوین برقرسانی براساس جریان متناوب (AC) است؛ علاوهبر اینها، تسلا بهصورت همزمان مهندس مکانیک، مهندس برق و آیندهپژوه نیز بود.

طبیعتا هیچکس باور نمیکند که رئیس جمهور سابق ایالات متحده هم در این فهرست قرار داشته باشد. توماس جفرسون سومین رئیس جمهور ایالات متحده از سال ۱۸۰۱ تا ۱۸۰۹ میلادی بود. قبل از خدمت بهعنوان رئیس جمهور، او بهعنوان دومین معاون رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا فعالیت کرد.

چارلز رابرت داروین یک زیستشناس، زمینشناس و طبیعتشناس انگلیسی بود که نظریهی معروف تکامل را مطرح کرد. بنا به نظریهی تکامل، گونهها طی زمان تغییر کرده و گونههای جدیدی را به وجود میآورند و همگی دارای یک جد مشترک هستند. در میان مشاهدات مختلف، نظریهی داروین بهعنوان یک مفهوم پایه در علوم مدرن پذیرفته شده است. بهگفتهی مایکل فیتز جرالد، چارلز داروین هم به سندرم آسپرگر مبتلا بود

اندی وارهول یک هنرمند آمریکایی و از پیشگامان هنر پاپ و جنبش هنر تجسمی بود. آثار او در دههی ۶۰ میلادی (طی دوران حیاتش) با استقبال زیادی مواجه شد و از هنر خود در عرصهی صنعت تبلیغات هم استفاده کرد. فیلمسازی، نقاشی، عکاسی و مجسمهسازی از دیگر مهارتهای این هنرمند معرفی شده است.

میکل آنژ، معمار، مجسمه ساز، نقاش و شاعر معروف ایتالیایی است در بین سالهای ۱۴۵۷ تا ۱۵۶۴ رندگی میکرد. بعضی از طرفدارانش، او را بزرگترین هنرمند زندگی خود معرفی کردهاند. دکتر محمد ارشد معتقد است که میکل آنژ هم به سندرم آسپرگر مبتلا بوده است. زیرا بنا بر شواهد تاریخی نمیتوانست به درستی با دیگران گفتوگو کند. درهرصورت، شخصیت میکل آنژ، عجیب و غریب ارزیابی شده است.

موتزارت آهنگساز موسیقی کلاسیک بود که در عمر کوتاه ۳۵ سالهاش توانست درخشش زیادی را تجربه کند. شایعات زیادی دربارهی مرگ زودهنگام موتزارت وجود دارد. او در مدتی کوتاه بیش از ۶۰۰ قطعهی موسیقی ساخت و اولین تجربهی آهنگسازی او در ۸ سالگی بوده است.

ویلیام باتلر یتس ویلیام باتلر یتس یتس یک شاعر معروف ایرلندی بود که از چهرههای قابلتوجه قرن بیستم شناخته شده است. یتس علاوهبر شاعری، یک سیاستمدار هم بود. وی در دورهای دوساله، بهعنوان سناتور فعالیت کرد.
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!