شیرینی موچی یک نوع دسر سنتی ژاپنی است که از برنج کوبیدهشده بهنام موچیگومه درست میشود. این برنج پس از پخته شدن، کوبیده میشود تا حالتی نرم و کشدار پیدا کند. موچی در ابتدا شیرین نیست؛ اما اغلب با مواد شیرین مانند انکو (پوره لوبیای قرمز شیرین) یا خرما پر میشود. همچنین، ممکن است در کیناکو (آرد برشته سویا) یا ماچا (پودر چای سبز) غلتانده شود تا طعمهای مختلفی ایجاد کند. این شیرینی در انواع مختلف، ازجمله گرد، مکعبی یا بستهبندیشده در برگ درختان موجود است و در مناسبتهای مختلف ژاپنی، مثل جشن سال نو و جشن بلوغ، استفاده میشود.
4 اسلاید
نتیجه
مجموع امتیاز شما
امتیاز
تعداد پاسخ صحیح
تعداد پاسخ غلط
درصد صحیح
شما به درصد سوالات پاسخ درست دادید
اگر پسندیدی، لایک کن و به سازنده انرژی بده!
33 لایک